BezpiecznaCiaza112023

Lipcówki 2014

10 lata 10 miesiąc temu #841245 przez Magdalen
Witam Zadowolone z życia panie :D Widze , kazda w dobrym humorze, pewnie wszytsko zasluga pieknego sloneczka za oknem , bo dzis chyba wszedzie ładnie ;D Cudny poranek :d czekam az sie troszeczke ociepli i mykamy na spacerek ;)
Te bole to zapewne naciagajaca sie macica stad te ciagniecia w pachwinie i innych miejscach. ale co tam nie mam co nartezkac jeszcze troszke i bedziemy sie cieszyc naszymi malenstwami dla takiego finalu mozna wszystko przebolec ;D :D WSZYSTKO WYTRZYMAMY :D
Ja jakos pod koniec tygodnia bede szla na wyniki wiec sie pochwale co i jak jak juz bede miala je w reku ;)
Ale dzis maluch kopie chyba temu , ze mamusia szczesliwa ;)
Buuzioole kochane :D Udanego dzionka ;)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 10 miesiąc temu #841264 przez marzena25
Melduje się i ja w bardzo dobrym humorze po części to zasługa słoneczka po po części tego ze mój mężuś jutro już będzie z nami i na pewno pojedziemy w piątek na 3D z jednej strony nie mogę się doczekać tego badania a z drugiej strony się boję ;) . Chyba tez wybiorę się na jakiś spacer .
Wieczorem jak się położyłam to moja królewna dała mi takie 2 mocne kopańce jak nigdy wcześniej :laugh:

[link=http://www.suwaczki.com/] [/link]

10 lata 10 miesiąc temu #841275 przez agnieszka89
w centrum też piekna pogodna, mieszkanko sie wietrzy a ja ciagne meza na spacer :)
Dziewczyny widze ze juz prawie każda czuje ruchy malenstwa, u mnie staja sie tez coraz mocniejsze lecz to jeszcze nie kopniaki, ale mam pytanie czy wasze szkraby juz tak rozrabiaja ze maz przykladaja reke moze poczuc ruchy czy jeszcze nie :)

Jak mogę prosić o Dopisanie do tabelki imienia dla mojego synka KACPEREK :kiss:

10 lata 10 miesiąc temu #841289 przez Magdalen
Wczoraj zjadlam pod wieczor troszke lodow bakaliowych ;d i malenstwu tak posmakowaly ze sie zaczelo kopac dosyc mocny jak patrzylam na brzuch to widzialam gdzie uderz;D ale jak moj men przylozyl reke to nic nie czul mowil. eh tylko ze on potezna dlon mac i zero czucia w mniej moze dlatego hehe.. bo ja czula bardzo wyraznie ;)

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #841322 przez Magdalen
A o to moj brzuszek popekany cuudny :( ;D

10 lata 10 miesiąc temu #841343 przez ilona88
Magdalen ale masz już duży brzuszek, ja nie mam w połowie takiego jak Ty...
U mnie przed chwilą był ZUS na kontroli, czy aby na pewno w domu jestem i nie pracuje...

10 lata 10 miesiąc temu #841344 przez Magdalen
No pisalam , ze juz wielki. i przeszkadzac zaczyna :d ale jestem szczesliwa ,ze go mam ;)
Noo co Ty to oni takie kontrole robia. ? haah . Ale dziady :D

10 lata 10 miesiąc temu #841347 przez agnieszka89
Magdalen ale cudowny brzuch ja nawet nie mam polowy Twojego :(
ja dzisiaj zauważyłam pierwsze rozstepny ale na buscie zreszta z tydz oliwka sie nie smarowałam tylko zwyykłym balsame wiec mam :/
ale brzuszka gratuluje i zazdroszcze :*

10 lata 10 miesiąc temu #841362 przez elmirka_20
Magdalen, bardzo ładny brzuszek :) Czekam z niecierpliwością kiedy i mój taki bedzie :)

Z tym przykładaniem ręki przez męża... Dwa razy próbował i dwa razy dzidzia jak na złość nagle sie uspokoiła. Mąż widać, że chciałby poczuć, bo ja ciągle o tym gadam jak to mi fajnie kopie a on... Pocieszam go, że w 5 miesiący dzidziuś dwukrotnie urośnie to już nie będzie mowy o tym, żeby nie poczuł i nie zobaczył kopnięć na własne oczy ;) To w mojej sytuacji oznacza, że za 2 tygodnie powinnam mieć już większy brzuszek ;) Koleżanka z terminem 2 miesiące wcześniejszym niż nasz mówiła, że od 18 tygodnia brzuszek rósł jej z dnia na dzień! Rósł w oczach :) I ja na to liczę :)

ilona88, a długo jesteś na zwolnieniu lekarskim? Pytam, bo ja praktycznie od początku ciąży i mnie jeszcze ZUS nie kontrolował - no chyba że mnie nie zastali jak byłam na spacerze czy w sklepie i po prostu o tym nie wiem :/

Gratuluję kolejnym mamom, które wiedza już, kto mieszka w ich brzuszkach ;) Ja jeszcze 10 dni ..... Wieczność :)

Miłego dnia Dziewczynki :)

10 lata 10 miesiąc temu #841366 przez wiolcia1004
Magdalen śliczny brzusio a to ze popekany to niewazne kazda z nas to czeka no chyba ze ktoras ma jakis cudowny specyfik:):)
Ilonka nie martw sie ja tez mam mały zauwaz ze Magdalen ma juz jedno dziecko wiec u niej szybko brzusio rosnie.:):):)Jeszcze godzina i ruszam do lekarza ciekawe....:)

10 lata 10 miesiąc temu #841374 przez ilona88
Elmirka ja na zwolnieniu jestem od stycznia. Gdyby byli u Ciebie a Ciebie by nie było to dostałabyś pismo, że masz wyjaśnić swoją nie obecność i do tego czasu wstrzymują wypłatę zasiłku...

10 lata 10 miesiąc temu #841385 przez wiolcia1004
ilona 88 ale nie masz zwolnienia lezacego masz prawo wychodzic wiec to dziwne ja mam zwolnienie od grudnia i jeszcze nikt u mnie nie byl

10 lata 10 miesiąc temu #841425 przez ilona88
Mają prawo przyjść nawet jeśli masz zwolnienie "chodzone". Moja teściowa złamała rękę, była na zwolnieniu i też u niej byli. Im chodzi o to żeby sprawdzić czy nie chodzisz do pracy na zwolnieniu...

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #841445 przez marzena25
Dziewczyny co myślicie o takim leżaczku bujaczku opłaca się inwestować

www.fisher-price.com/pl_PL/brands/babygear/products/62797

Rozglądam się powoli za rożnymi rzeczami zanim wybiorę się na zakupy żeby wiedzieć co i jak ale jestem zielona we wszystkim masakra nie wiadomo na co się zdecydować

[link=http://www.suwaczki.com/] [/link]

10 lata 10 miesiąc temu #841454 przez Magdalen
A dziekuje bardzo ;)mi tez sie podoba brzusio ;D
Dziwne z tym zusem i z ta wizyta. Wiem ze sa jakies wizyty jak sie np reke zlamie i oni maja wyplacic odszkodowanie czy cos to przyjezdzaja zoboczyc to miejsce robia opis i takie pierdoly . to akurat wiem.. ale o zwolnieniu. glupota . i siedz w domu bo pieniedzy nie dostaniesz. yyh. chooooooooooooore ;/
Dobrrze ze mnie to nie dotyczy ;D huue ;D
Marzena cos linku, ktorego wrzucilas nie moge odtworzyc... reszta tez nie ?
Decyduj sie na to co Ci sie podoba co wtglada na dobrej jakosci badz wiesz ze jest dobrej jakosci i czujesz ze malenstwu bd wygodnie badz przyda sie ;)
Pogoda sie zepsula..eh zachmurzylo sie juz :(

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka