- Otrzymane podziękowania: 34
- /
- /
- /
- /
- Lipcówki 2014
Lipcówki 2014
- wiolcia1004
- Wylogowany
- rozmowna
- Sens mojemu życiu nadaje moja kochana księżniczka
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Magdalen
- Wylogowany
- rozmowna
- Wszystko sie kręci wokół Was moje maleństwa !
- Otrzymane podziękowania: 20
A u mnie to ten brzuch rosnie jak na drozdzach zaczyna mi juz przeszkadzac przy codziennych czynnosciach najgorzej sie schylic juz . ale i tak mi sprawia wielka frajde patrzenie na niego poszlo mi troszke w bioderka ale i tak jest piekny ale niesety z rozstepami po pierwszej ciazy ale przywyklam do nich ;D a co do piersi to racja sutki sa bardzo bardzo bardzo wazliwe mam nadzieje ze niedlugo przestana mnie bolec
Wydaje mi sie ze 3d najlepiej zrobic kolo 6, 7 miesiaca kiedy to maluszek nie jest calkiem duzy a juz wszytsko swietnie widac
A co z tym Waszym cisnieniem ???
- Patunia
- Wylogowany
- gaworzenie
Chciałabym się pochwalić brzuchem i USG ale nie moge wstawić obrazka nie wiem dlaczego. Troszke obawiam sie bo jak wstaje mam mniejszy brzuch nisz jak sie kładę spać .Z moim poprzednim facetem straciłam 2dzieci był u nas koflikt krwi Ja mam 0Rhd- to krew najgorsza dla kobiety . z tym mniejmy nadzieje ze sie uda tym bardziej ze dzis zaczynam 18tydzien. ja morfologie i mocz robie mniej wiecej co 4-6 tyg. tez posiadam w karcie ciązy stomatologa ale jeszcze nie byłam na początku marca zapisalam sie a co do szkoly rodzenia zapisana jestem .Nie wiem jak u was ale Warszawie jest szkola rodzenia za darmo jak masz meldunek zajecia bede miala w kazdy wtorek po 3h przez 5tyg zaczynam w w maju 27.
Jezeli chodzi o zakup łózeczka kupuje nowy czekoladowo waniliowy z seri zyrafka moze kojazycie.
co do wózka to jeszcze nie wiem.
- Lyanka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 39
Tak czytam was....i chyba ja jestem najstarsza (chociaż wszyscy twierdzą, że nie wyglądam na swój wiek) Ja w listopadzie skończę 33 lata...i jest to moje pierwsze dziecko.
Jeśli chodzi o morfologię, to ja też robię na każdą wizytę (tj. co miesiąc).
Do dentysty wybieram się, ale to już chyba po ślubie, bo teraz za dużo na głowie mam
Ciśnienie miałam na początku ciąży bardzo niskie, bo 90/60. Teraz się polepszyło i mam już 106/60....tylko żelaza mam braki
Trzymajcie się cieplutko...miłego dzionka, a ja się biorę do pracy chociaż chęci jakoś brak
- martyska
- Wylogowany
- rozmowna
- skarbek nasz kochany:*:*:*:*
- Otrzymane podziękowania: 41
Mój mąż dostal parę porządnych kopniakow w sobotę od malutkiej to tak się wzruszył że prawie się popłakał i cały weekend miałam jego rękę na brzuchu:-)
Wózek to ja akurat będę miała nowy bo moi rodzice się uparli ze nam kupia wiec kłucic się nie bede a tak ogólnie to wyprawke juz zbieram mamy już parę ciuszkow lozeczko, stojak z wanienka i przewijakiem ...
Piersi to bola juz trochę mniej ale tez juz podskoczyly z b do d ale za to mój maz twierdzi ze tylek mam mniejszy:-)
A ciśnienie mam w normie najczęściej 110/70.
- Patunia
- Wylogowany
- gaworzenie
- Magdalen
- Wylogowany
- rozmowna
- Wszystko sie kręci wokół Was moje maleństwa !
- Otrzymane podziękowania: 20
No wlasnie ja tez mam niskie cisnienie i bez przerwy mi slabo wybieram sie nie dlugo do neurologa to moze mi powie co jest z tymi moimi dolegliwosciami ... w pierwszej ciazy bralam tabletki na obnizenie cisnienia a teraz eh...
- martyska
- Wylogowany
- rozmowna
- ggabii
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Lyanka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Brzuszek mam już dość widoczny, ale tak jak pisały dziewczyny wcześniej - wszystko zależy od budowy ciała itd. Mi generalnie cała waga chyba poszła w cycki i brzuszek
Ruchy dzidzi czuję bardzo delikatne od kilku dni, głównie wieczorami. Ale od piątku do wczoraj miałam jakieś dziwne jakby bóle w okolicach pępka..i nie wiem, czy to synuś mi tak dawał popalić, czy coś innego
- Lyanka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Patunia
- Wylogowany
- gaworzenie
ale za tydzien bede wiedziala moze czy dziewuszka czy synus . czuje ze dziewuszke mam od samego poczatku
- Lyanka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- martyska
- Wylogowany
- rozmowna
- Patunia
- Wylogowany
- gaworzenie