- Otrzymane podziękowania: 20
- /
- /
- /
- /
- Lipcówki 2014
Lipcówki 2014
- Magdalen
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Wszystko sie kręci wokół Was moje maleństwa !

Załącznik nie został znaleziony
a to z Łobuziara co sie cukierkami opycha

Załącznik nie został znaleziony
Dzien dzis jakis zamulony hmm... spac mi sie chce mala tez juz sie przyklada do spania

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- meniado
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Powtórka z rozrywki!
- Otrzymane podziękowania: 53

pogoda dzisiaj zapowiada się bardzo ładna ale nie za gorąco - u nas tak jak wczoraj było super.
Cania to dziś czeka Cię intensywny dzień w tle z autostradą

elmirka_20 Ty się kuruj jak najszybciej bo już długo trzyma Cię to choróbsko - a szefem męża się nie przejmuj on pewnie tak cwaniakuje przed Twoim mężem bo sam pewnie pod pantoflem żony siedzi - znam ten typ, albo sam nie ma dzieci i zazdrości.
Ja to akurat nie planuje dziś świętować bo uważam się za niepełną jeszcze mamusię

Magda jak to nic specjalnego

- rewelka1312
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 23
Dzs z rana truskawki z mlekiem zmiksowane- zgaga gwarantowana ale jak uwielbiam truskawki:)
- meniado
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Powtórka z rozrywki!
- Otrzymane podziękowania: 53
- Lyanka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 39

Przede wszystkim chciałam złożyć wam najserdeczniejsze życzenia z okazji naszego (bo już tak można powiedzieć) święta

Mi dzisiaj rano mąż w imieniu synka złożył życzenia...mówi, że tym razem go wyręczy hihih

Trochę mało zaglądałam na forum w weekend, bo wiadomo...męża dwa tygodnie w domu nie było, to duuużo rzeczy mieliśmy do ogarnięcia. No i trochę sobą trzeba było się nacieszyć, bo dzisiaj znów wyjechał

Dziewczyny, a teraz mam do was pytanie... bo nie wiem, czy to ja tylko tak mam czy większość. Mam już dość tych swoich hormonów, bo przez każdą najdrobniejszą głupotę zaczynam ryczeć. Masakra jakaś

Boję się, żeby to maluszkowi nie zaszkodziło...bo wczoraj mi bardzo często brzuch się dość mocno napinał i taki twardy się robił

Na dodatek w sobotę byliśmy w szkole rodzenia z mężem na ostatnim zajęciu i położna pokazywała tatusiom jak "wymacać" dzidzie w brzuszku

Dobra kochane, już nie smęcę...
Trzymajcie się tam dzielnie...buziaki na udany dzionek

ps...i jeszcze zdjęcie domku Kubusia z ostatnich zajęć na szkole rodzenia

- agnieszka89
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Magdalen i Lynka cudowne te wasze brzuchy a wy śliczne jak laleczki jestescie

roscic Ciaza wam zdecydowanie sluzy
Lyanka ja maze o tym zeby juz ok 37 tyg urodzic bo wtedy juz ciaza donoszona itp o ile oczywiscie maly juz bedzie gotowy

- Magdalen
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- rewelka1312
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Lyana swietnie wygladasz!! Te hormony daja chyba eraz azdej popalic najgorzej jest pdobno pod konec...

A dzisiaj mialam przejsc do sklepu po warzywa do obiadu ale ne wiem czy dam rade cezko m sie oddycha eze na boku i proboje wyrownac oddech bo mi brakuje powietrza,naa uciska pewnie a przepone i trche sie martwe
- Magdalen
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Rewelka nie matw sie znajdz wygodna pozycje i spokojnie sobie oddychaj... to normalne . tez tak mam czesto. ;/ alee jakos sie pokrece troche poruszam ja zeby zmienila pozycje i jakos mam trocje ulgi, zjezdza nizej

- Cania
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- "mamo, słyszałaś kiedyś o cierpliwości?"
- Otrzymane podziękowania: 96

Dziewczyny, przepiekne brzuszki macie

Lyanka mnie tez juz denerwuja hormony, upierdliwe takie kaza sie rozklejac z byle powodu. No ale chyba nic z tym nie zrobimy, musimy przetrwac i myslec pozytywnie

Ja bym najbardziej chciala urodzic mala w skonczonym 38 tyg. Zeby juz byla w terminie a zebym sie tez jakkolwiek na to wesele siostry nadawala

- elmirka_20
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 65

Lyanka, Magda! Bardzo ładnie wyglądacie!

Lyanka i Agnieszko89 - ja bym wiele dała, żebym mogła urodzić wcześniej (ale właśnie bezpiecznie dla dziecka) czyli w 37 tygodniu!

Byłam u lekarza - dostałam antybiotyk - Taromentin. Mam zapalenie gardła :/
I........ Zadzwoniłam do mojej widmo-szkoły rodzenia. Zanim odezwał sie sygnał - już telefon był odebrany! No szok!!! I dzisiaj o 18.00 zaczynają się zajęcia - II szok !!! Tylko nie dostałam żadnej od nich informacji.... I jak tu być spokojnym? ... Jak powiedziałam, że mój temrin prawdopodobnie bedzie przesunięty z lipca na czerwiec, to pani aż sama sie wzdrygnęła w tej słuchawce i jedyne co mogła powiedzieć to to, co każdy wie - na ile zdążę na tyle pochodzę.... A dzisiaj w dodatku taka chora.... Nie wiem, może mi los sugeruje, że obejdę się bez tych ceregieli i szkoła rodzenia wcale mi nie jest potrzebna? Co to dla mnie?

Eh... Brak mi słów ..... Taki pech :/ ...
Cania, super jazda z ta wagą

- Magdalen
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Jaa tez rodze w skonczonym 38 tyg i ani dnia pozniej

Elmirka no juz sie nie moge doczekac jak jedna bd miala 3 latka a druga 5l i sie zajma juz soba moze siie uda ze bd sie fajnie dogadywaly

Ale z tym to moze nie byc łatwo... Amelka moze byc caly czas zazdrosna o Tate Ninki

Suwaczek pokazuje niby prawidlowo wiek ciazy... a z usg pokazywalo mi ostatnio zze jestem w 34 tyg i 4 dniu

- Ewa1001
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 18

Nie było mnie cały weekend a tu tyle do nadrobieni miałam. Śliczne zdjęcia

Ja dziś skończyłam prasować wszystkie ciuszki Małego, wyprałam rożek i ochraniacze (mam 2 jeden do sypialni drugi do łóżeczka do salonu) i spakowałam torbę do szpitala

Dziewczyny ja też panicznie boję się porodu. Jak dwa tygodnie temu usłyszałam od lekarza, że na 90% czeka mnie cesarka to się wystraszyłam. A teraz chyba trochę się cieszę... Sama nie wiem co myśleć. Mam podejście takie, że co ma być to będzie w końcu tego mojego dzieciaczka muszą jakoś wyciągnąć

A co do obaw przed macierzyństwem to mam ich coraz więcej... Nie wiem czy dam sobie rade z takim maleństwem i czy będę dobrą mamą... Jak mówię to Mojemo Mężowi to się ze mnie śmieje, że wymyślam i na pewni sobie poradzimy. Ehh chviałabym być taką optymistką jak on...
Mój mały dziś bardzo spokojny jest... Tak tylko delikatnie w brzuszku się porusza bez żadnego rozciągania. Chyba upały też mu doskwierają

- Magdalen
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Laski piszcie cos bo straszne nudy

- Agnilla
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56

przeczytalam Was i kurcze error, pisac nie moglam, to spac poszlam a co

laski rosniemy rosniemy, brzuszki ładne

Cania, ja tez ostatnio poszlam juz lzej ubrana, bo mi gin zwracal uwage, ze za szybko przybralam. teraz jak bedzie goraco ubiore sie jeszcze cieniej

ja tez slyszalam, ze po porodzie L4 daja w szpitalu, ale slyszalam tez, ze nie zawsze chca ciulki, wiec ja to sie wole zabezpieczyc i chocby maz mial isc do 10 lekarzy L4 nie odpuszcze

ja musze sobie juz darowac latanie na zakupy. dzis wrocilam jak wielblad i sama bylam zla na siebie. ofc w lumpku tez bylam..tak go po drodze mi postawili, ze nawet nie mam go jak ominac

lece pod prysznic, wypindrzyc sie i po obiedzie idziemy

milego popoludnia!