- /
- /
- /
- /
- Lipcówki 2014
Lipcówki 2014
- MarzenaBZ
- Wylogowany
- rozmowna
- Amor Vincit Omnia
Ale sie za Wami stesknilam.
Czytalam na biezaco forum(jesli nie wyskakiwal blad) ale nie mialam czasu odpisac.
Chce rozkrecic swoja dzialalnosc i kazda wolna chwile poswiecam na doksztalcanie sie w tym kierunku. Na razie sie nie chwale.Zrobie to jesli mi sie uda;)
Kochane mam malo czasu bo mala robi sie dosc absorbujaca. Poza tym ciagle cos mam zaplanowane,wiec nawet nie mam czasu wlaczyc laptopa. A niewyspana,zmeczona,obolala i zaniedbana jestem od paru dni...
Z utesknieniem wspominam dlugie kapiele,maseczki na twarzy itd. sprzed ciazy;)
A moja mala poza mna nie widzi nic atrakcyjnego. Dzis pojechalam z mezem namega zakupy przed chrzcinami to darla sie caly czas,dajac popalic spanikowanej tesciowej. He he he moja corcia;)
Dobra,nie wiem kiedy napisze nastepnym razem. Poki co zycze slodkich snow!
Buziaki:*
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- misiana
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 34
Załącznik nie został znaleziony
Doooooooobranoc ;*
- malgorzatawalak
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 25
No cóż pisze do was o tak okropnej porze ale czekam aż me dziecię zaśnie po raz drugi. Dostał butle o 2 i zasnął od razu, nawet nie było mowy o odbiciu a teraz sie obudził i sie trzęsie w lezaczku i pomału zasypia z dydem ehhh...ale co zrobisz? Noc nie zrobisz tylko grzecznie sobie poczekam aż usnie
Wczoraj byliśmy w końcu na pierwszym szczepieniu. Mój synuś tak płakał ze ja w końcu dziekowalam zdrowemu rozsadkowi ze jednak zapłaciliśmy za szczepienie. Było po prostu strasznie nie można było Tymka uspokoić i słyszała go chyba cała przychodnia aż mnie sie łzy do oczu cisnely. W końcu jakoś wspólnymi siłami z pielęgniarka go uspokoilysmy i mogłam wrócić do domu. A synuś był jakby nie on. Cały czas taki spokojniutki tylko butla i nawet bez odbicia bo po prostu gdy tylko poczuł ramie po główka zapadał w głęboki sen i nie było sensu...
Dziewczyny jakie te nasze maluszki są już duże po zdjęciach waszych pociech widzę jak szybko sie zmieniają. Misiana a twój synuś chyba bardzo lubi aparat i widzę ze aparat tez lubi jego. Śliczne zdjęcia a jakie uśmiechy maja wasze maluszki aż samemu sie morska śmieje jak na to patrzy cudo...
Gabi28 ja mam herbatek koperkowa i rumiankowa z hippa ale w torebkach i robię tak. Zeby nie czekać aż sie zaparzy i ostygnie to rano jak robię sobie kawę zaparzam herbatek dla małego a potem tylko w ciagu dnia dolewam wrzątku do butelki i jest ok
My na usg bioderek jedziemy 11 w czwartek. Tez mam nadzieje ze wszystko będzie ok i ze nie trzeba będzie pieluchomajtki szeroko bo ja sie chyba zabije...no ale jak będzie mus to mus
Mówiłam już ze poszłam zapisać synka do żłobka. Niestety tam gdzie mieszkam jest tylko jeden państwowy żłobek i trzeba przynajmniej rok czekać a miejsce wiec już teraz muszę...i jest miejsce by wypisać osoby upoważnionego do odbioru dziecka. Skąd ja już mam wiedzieć kto małego oprócz nas będzie odbierał. I teraz już na zaś musze wypisać moich rodziców i teściowa. A co sie za rok okaże to tego nawet swieci nie wiedzia....
Nie wiem co jeszcze mogę napisać.,.chyba sie po prostu z wami pożegnam i może zajrzeć jeszcze w trakcie dnia jak tylko będzie ku temu okazja...
Z powodu okropnie wczesnej pory życzę wam miłego dnia i zero zmartwień a dzieciaczków full okazji do pięknych uśmiechów
- martyska
- Wylogowany
- rozmowna
- skarbek nasz kochany:*:*:*:*
- Otrzymane podziękowania: 41
My wczoraj byliśmy na szczepieniu synek płakał wiadomo ale jak już wychodziliśmy z przychodni była cisza i zasną mój dzielny
Waży 6500 i pediatra powiedziała że wygląda na 4 miesiące że w życiu by nie powiedziała że ma 2 . A tak ogólnie to zdrowy silny tylko się cieszyć
A tak to poza tym u nas nic nowego Igorek grzeczniutki
Śliczne zdjęcia misiana
My już mamy dwa miesiące
Miłego dnia wam życzę mamusie i dzieciątka
P.s Z tymi żłobkami przedszkolami to masakra jakaś :-/ ja planuje co najmniej trzy lata być z Igorem w domu a później zobaczymy jak to będzie
- Magdalen
- Wylogowany
- rozmowna
- Wszystko sie kręci wokół Was moje maleństwa !
- Otrzymane podziękowania: 20
wymiera wątek nasz ! oooj..
Fajne dzieciaki te nasze .!
Martyśka moja to dorodny 3 miesieczny bobasek. ;D tak stwerdziła lekarka jak bylismy na szczepieniu...
Misiana Igorasek booski :* zdjecia świetne , ale wiesz ze byly by lepsze z uśmiechem !!! noooo booo wiesz co bedzie ! ;D
Marzena powodzenia z interesem ;D
- Cania
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "mamo, słyszałaś kiedyś o cierpliwości?"
- Otrzymane podziękowania: 96
Martwie się o ta moja mala zolze bo niby już nie sadzi tych kup dużo, ale caly czas sa takie wodniste strzelające. No nic, caly czas daje jej antybiotyk i smecte, po telefonicznej konsultacji z lekarzem dorzuciliśmy dawke probiotyku tak żeby były z dwóch roznych grup bakterii. Zobaczymy... Ale mala jest zywotna i się rozbrajająco uśmiecha, macha raczkami i gada wiec musi być dobrze!
Martyska Julka tez wazy ponad 6kg! a dziś dopiero 8 tydzień kończymy (cos nam się suwaczek zepsul) Slodkie kilogramy jej, to już wiesz ze będziesz z malym trzy lata w domu? Ja w ogole nie zakładam ze pojde na wychowawczy. Trzeba będzie wrocic do pracy.
Marzena trzymam kciuki, cokolwiek tam planujesz rozkrecic!
Malgorzata jak moja mala wstaje w nocy/nad ranem to nawet nie mam sily na komputer kombinuje jak mogę żeby usnela i myk myk do lozka
A to z chrzcin Niestety od szwagra z aparatu jeszcze nie mam, poki co od drugiego szwagra z telefonu
- misiana
- Wylogowany
- budujemy zdania
my dzisiajbylismy na konsultacji u lekarza takiej szybkiej bez wazenia badania bo ma troche dzieci do szczepienie. Poszlam tam z ta wysypka u malego na twarzy i buzce, ale kazala przemywac rumiankiem. Ciul ze to robie caly czas.. Ale nie o tym chcialam pisać ;D była mama z dzidziusuem podobnym do mojego, myslalam ze ma moze z 3 miesiace a ona ze maly ma 5 miesiecy i dwa tyg temu wazyl 6 kg czaicie to ;D hahah
Martyska kawał chłopa z Igora
MarzenaBZ powodzenia z interesem ! :*
malgorzatawalak oj mój mały uwielbia aparat jak idzi ze mam go w reku juz sie usmiecha i patrzy w obiektyw a aparat tez go bardzo lubi ;D
Cania super rodzinka wygladacie slicznie
Wiecie, że mój mały uwielbia robić kupę w ośrodku zdrowia i to taka ze az mabody brudne haha dzisiaj znow tak zrobil ale juz mialam zapasowe body ;D
Martyska a to zdjecie jest z dzisiaj rana zanim poszlismy do osrodka ;D poznajesz ?
i z teraz po wizycie jak musialam go calego w osrodku przebrac
- Magdalen
- Wylogowany
- rozmowna
- Wszystko sie kręci wokół Was moje maleństwa !
- Otrzymane podziękowania: 20
Misiana Igor poprostuu robi kupe na ta nasza polska sluzbe zdrowia ! hha
Słooodziak mój ! <3
- ggabii
- Wylogowany
- budujemy zdania
Noc dobra zobaczymy jaki dzień kurcze od dwóch dni boli mnie ucho. Nie moge sobie z tym poradzić a do lekarza jak pójdę to nie dość że pewnie wcisnie mi jakiś antybiotyk to zapłacę jeszcze jak za zboże bo u nas laryngolog tylko prywatnie. Wczoraj dostałam kasę za becikowe więc od razu wskoczyłam na allegro haha i małemu kupilam karuzelke i butelki bo brakowało. A dla siebie pas poporodowy zobaczymy czy było warto.
Cania ale super z Was rodzinka widać że i pogoda ładna więc wszystko się udało.
Misiana mój maluch z kolei ma manię robienia kup i krzyku głodu jak jestem w odwiedzinach u mnie w pracy. Wczoraj już go nakarmilam ładnie i poszlismy na spacer. Przyjeżdżam na miejsce a on nagle w krzyk i co sie okazalo ze glodny znowu ale dostal tylko wodę bo ileż można jeść?? Po czym usadzil taką mega kupę.... Normalnie czuje chyba w tym miejscu jakieś pozytywne fluidy które w ten sposób na niego działają.
Marzena powodzenia w starcie z biznesem. Życzę Ci abyś zawojowala jak największy rynek
- martyska
- Wylogowany
- rozmowna
Magdalen no to nam się trafiły dorodne okazy
Misiana poznaje poznaje oba tylko na moim bardziej opięte są haha boziu 5 miesięcy i 6 kilo ? Aż się boje ile Igor będzie ważył wtedy lekarz powiedziała że mi kręgosłup padnie jak on tak ładnie rośnie a tu jeszcze tyle miesięcy zanim zacznie chodzić
- agnieszka89
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 23
Moj synek chyab wlasnie przechodzi przez skok rozwojowy Masakra jakas bo wczesniej nie zaplakal z innego powodu niz głód a teraz non stop poplakuje ciągle musimy byc blisko niego, wcześniej jakdl co 4 godz a teraz je caly czas po trochu, i ze spaniem ntez problem ciezko mu sie zasypian i łatwo sie wybudza. Wczesniej nie slyszalam nawet o skokach rozwojowych póki nie zaczelam szukac przyczyn zachowania mojego maleństwa.
- Cania
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "mamo, słyszałaś kiedyś o cierpliwości?"
- Otrzymane podziękowania: 96
agnieszka moja mala wcześniej jadla jak w zegarku a teraz tez tak caly czas po trochu i marudzi jak jej z cyca leci za dużo/za mało itp. zmiany w zachowaniu sa zdecydowanie zauważalne.
jesteśmy po kolejnej konsultacji tel z pediatra, twierdzi ze luźne kupki to czesty skutek stosowania doustnych antybiotykow u niemowlakow i jeśli nie jest bardzo zle to dobrze by było go nie przerywac i brac przynajmniej te 7 dni, żeby wytłuc dziada gronkowca. wiec został nam jeszcze jutrzejszy dzień. i mam nazieje ze po odstawieniu przejdzie.
- MarzenaBZ
- Wylogowany
- rozmowna
- Amor Vincit Omnia
Może uda się trochę dorobić
Ja padam - schodziłam dziś całe miasto w poszukiwaniu jakiejś normalnej czapeczki na chrzest-nic kompletnie...wszędzie kapelusze lub mega czapy - a mi się to nie bardzo podoba
Coś muszę sama wymyślić. Ja padam na twarz i czekam aż mąż wróci z pracy, to przynajmniej się prześpię
A tutaj moja mała śpiewaczka, która właśnie urządza sobie arię w łóżeczku więc już do niej gonię paaaaaa
- martyska
- Wylogowany
- rozmowna
Ja sobie już posprzątałam pranie zrobiłam obiad naszykowałam teraz mogę odpocząć
- misiana
- Wylogowany
- budujemy zdania