- Otrzymane podziękowania: 354
- /
- /
- /
- /
- Sierpniówki 2014
Sierpniówki 2014
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- nata
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
aggi spoko wlatuj to cos zadzialamy mysle,ze cos zaradzimy a zakupy superowo u mnie mowia,ze to jeszcze za wczesnie na zakupy
Maniula mykaj do spania . Wiem jak to jest po calym dniu pracy, znam to z autopsji
Nic Dziewczeta dbajcie o siebie i do wyrka ja tez mykam,bo rano trzeba wstac
- nata
- Wylogowany
- gaworzenie
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Też spadam spać, bo padam na twarz
- missyy
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 17
Zjem śniadanko i zmykam, bo muszę ojca ze szpitala odebrać.
Potem znowu jak emek wróci, zrobić jakieś zakupy, bo już nie wiem co mam jeść
aggi Opłacało się pojechać na zakupy Zazdraszczam bodziaków, na pewno słodkie
Ja na strychu mam tyle kartonów bodziaków i pajaców od siory, że szok, żeby się w tym połapać. A trzy czwarte z tego to sami mu kupowaliśmy z mężem zanim się urodził. Tak nas wzięło wtedy, że ciągle w Smyku albo Glucku byliśmy. I wtedy tak sobie marzyliśmy kiedy w końcu dla naszego coś kupimy. Heh
nataCzy się cera polepszy to nie wiem, obyy
Ann jak dzisiaj samopoczucie?? mam nadzieje, że lepiej
- asienka87
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 6
Maniula piękne jest to, że robisz to co kochasz, cudnie
tylko Kochana nie przemęczaj sie za bardzo, szczególnie teraz
Ja mam wizyte w przyszłym tyg, to zapytam gina co stosować profilaktycznie... bo lepiej zapobiegać niż leczyć
Aggi czyli mówisz, ze ten krem warto mieć "w razie czego" i gdyby cos znów zaczęło swedzieć to mozna go od razu zastosować ? czy moze stosować go cały czas np raz dziennie? fajnie załagodził mi swędzenie od wczoraj... ale zobaczymy w środe czy pomoże całkiem, czy faktycznie będzie trzeba jakieś globulki...
a my jak byliśmy u moich rodziców pare dni temu, to moja mamusia już mi całą reklamówke ciuszków dla maluszka kupiła oczywiście chciała już mi je dać ale powiedziałam jej , ze absolutnie nic na razie nie przyjmuje, niech zbiera i chomikuje, ale da mi je dopiero po narodzinach dziecka... a świruje, bo ma jedną wnuczkę , która ma 11 lat i teraz będzie mieć kolejna wnuczkę, bądź wnuczka i sie powstrzymać nie moze
Nata oj, też mi sie już chce takiego spotkania... choc byłam jakieś 3 tyg temu na takim jedna z koleżanek też jest w ciąży (choć ona ma tydzień do porodu ) i wciągnęłyśmy wtedy należniki z czekoladą , owocami i bitą śmietaną pychaaaa , kawke latte i soczek pomarańczowy, mniam fajne sa takie spotkania
Missy ja dziś miałam pobudke przed 9.00 bo przyszła na południe zima i zdecydowaliśmuy sie w końcu opony zmienić na zimowe a dylemat był cały czas, bo musieliśmy je kupić a wahaliśmy sie, bo chcieliśmy w tym roku zmienić auto... ale doszliśmy do wniosku, ze teraz musimy myśleć nie tylko o nas , ale o naszym maluszku, a jednak bezpieczeństwo najważniejsze
wczoraj przespałam całą noc pięknie, a dzis już sie budziłam jakieś 2 razy... czyli powrót do normy
no i wieczorkiem też musimy jechać na zakupy jeszcze, bo w lodówce już tylko światło
- nata
- Wylogowany
- gaworzenie
Ja mysle,ze zakupy dla maluszka mozna stopniowo robic,bo pozniej kupic wszustko to niezly wydatek
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
missyy rozumiem Cię, emek jadł dziś paluszki rybne bo miał ochotę, a ja tylko ze serem chleb jadłam i to całe trzy kromki i bułkę na cały dzień porażka z tym moim jedzeniem A to ja znów mam całę pudło od koleżanek/kuzynek Mój brat starszy ode mnie a jeszcze swojego nie ma, jak się bratowa dowiedziała że ja w ciąży to mało co go na siłę do łóżka wyciągnąć chciała ale on to stateczny chłop, musi być czegoś pewny żeby to zrobić - a póki co biznesmenuje i nie ma czasu w domu usiedzieć.
asienka ja też mam długo już takie problemy nie wiadomo skąd, bo mąż zdrowy ale to wystarczy w sumie trochę kataru i już organizm słabnie... dokładnie możesz go mieć zawsze w domu, ja mam asekuracyjnie gdyby ginekolog zaniemógł a mnie by nie dawało spokoju sam mi go polecił. no i taniutki jest Tzn on tylko załagodzi to co na zewnątrz czyli pieczenie i swędzenie, a do środka i tak gin zajrzeć będzie musiał, bo infekcja żyje własnym życiem haha to moja mama jeszcze wnuków nie ma, dzisiaj właśnie testowała wózki w sklepie Aż się jej zapytałam na kiedy ma termin hahahha
nata ja też wychodzę z takiego założenia, choć np najmniejszych rozmiarów nie kupuję tylko pod koniec kupię to co faktycznie będzie do szpitala potrzebne, bo może być tak że nakupię 56 a dziecko się większe urodzi
No nic przyszła mi 'ciężarówka' więc idę do łóżka zagłębić się w lekturę I potem spać Jutro teście przyjeżdżają i moi rodzice 'uwielbiam' wręcz takie spotkania..
Dobranoc
- MAniula
- Wylogowany
- budujemy zdania
- 15.12.2012 {*}
- Otrzymane podziękowania: 5
Ciuszki dziecięce to cudo, ale jeszcze nie dziś, chwilę poczekam Ale na pewno będziemy kupować etapami, tak będzie łatwiej.
Jutro jedziemy do teściów ogłosić tą wielką nowinę, bardzo jestem ciekawa ich reakcji.
Nata odpoczywaj, korzystaj z wyjazdu!!
Asiunia dbaj o siebie, ehh takie przypadłości się plątają.
A nie macie zrobić posiewu z pochwy?
ja mam zrobić przed kolejną wizytą u ginki.
Pozdrawiam i miłej nocki!!!!!
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nata
- Wylogowany
- gaworzenie
Co dl apetytu to u mnie dziewczyny juz wraca, choc czasem mam jeszcze mdlosci,ale to juz nie takie. Juz na coraz wiecej rzeczy mam ochote . W koncu,bo tak to we mnie wmuszali :/ eh... Ginekolog mnie pochwalila,bo ciut przytylam hihi powiedziala,ze sie dobrze sprawume
maniula powodzenia w ogloszeniu nowiny . U mnie reakcje byly rozne /
- asienka87
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 6
Maniula właśnie dbam , dbam, a i tak jakieś paskudztwo zawsze sie przypląta
życze miłego pobytu u tesciów
ja kiedyś robiłam u innego gina posiew...a ten obecny, jak to zobaczył, to powiedział , ze zawsze sie zastanawiał po co ginekolodzy każą to robić.... mi robił jakies inne badania na bakterie....
Nata jak smaki wracają, to już jest super wiem sama po sobie, jak zaczęłam jeść, to w końcu tak dobrze sie czułam
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
nata to mnie ginekolog pewnie zjedzie bo nic nie przytyłam, co to jest pół kilo..
asienka dopochwowo? To tego nie słyszałam jeszcze, mi tylko gin zawsze zalecał grubą warstwą na zewnątrz smarować
Zobaczymy kiedy mi smaki wrócą Póki co to wmusiłam w siebie dwie kromki z pomidorem oczywiście i trochę lodów ale lody to już inna bajka, mogłabym je jeść i jeść od samego początku
Miłego dnia
- nata
- Wylogowany
- gaworzenie
Trzeba wypic herbatke z cytrynka i sie ugrzac, bo wymrozilo mnie na spacerku
- ann-sunshine
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
Zyje, jestem, wszystko ok, tylko w pracy ciagle.
A mnie mdlosci sie nasilily. Licze ze jeszcze ze 3 tygodnie bede sie meczyc.
Co do ciuszkow to proponuje te najmniejsze na pierwsze miesiace miec skompletowane, a co wiecej wyprane, wyprasowane i poukladane na wypadek troszke wczesniejszego porodu.
Dokladnie was poczytam po niedzieli jak bede miec wiecej czasu
Edit: jednak nie do konca dobrze, tak sie wymarzlam w pracy ze dzis obudzilam sie z bolem gardla i katarem