- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Sierpniówki 2014
Sierpniówki 2014
- nata
- Wylogowany
- gaworzenie
To co dziewczyny ten czas należy do Nas :)Dogadzając sobie dogadzamy Naszemu Maleństwu
Ja dziś zrobiłam sobie dłuższy spacerek i chyba mi pomogło, bo humor mi się poprawił i nie mdli mnie już. Po obiedzie troszkę zaczęło
Miłego dzionka
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- missyy
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 17
Skomplikowany temat
Kupiłam dziś Zuravit, kolejne tabsy do łykania
Zmiatam coś porobić. Sprzątanie i gotowanie mnie czeka
- asienka87
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 6
- ann-sunshine
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
Missyy takie zalozenie ze po prenatalnych kupujesz cos dla dzidzi jest dobre. Jestem ciekawa co upolujesz.
Nata jogurciki i sliwki na problemy, ktore niestety bywaja ciazowa przypadloscia.
Asienka od dolegliwosci z pecherzem nie jestem specem bo ze dwa razy w zyciu taki problem mi sie przydarzyl. Twoj lekarz w poniedzialek zapewne lepiej ci doradzi.
Witaj Ummi opisalas te badania jak nalezy. Brakowalo mi odpowiednich slow zeby to dobrze ujac. Trzymam kciuki za twoja dzidzie.
Widze ze wy lepiej oblatane w tych badaniach ode mnie. Ja na nfz, bez obciazen i przed 35 rokiem zycia wiec absolutne minimum mnie czeka.
- missyy
- Wylogowany
- gadatliwa
Bo obecnie jakoś mnie nie ciągnie na zakupy.
Zzzzimno dziś strasznie, ślizgawka taka, że lepiej z domu się nie wybierać nigdzie.
Najadłam się dziś obiadku. Jak od roku mielonych nie jadłam, tak dziś z buraczkami wciągłam raz dwa. Aż mąż patrzył mi na talerz, bo coś mu było nie halo
Zmieniły mi się smaki, kiedyś uwielbiałam makaron z pesto, a teraz już smak nie ten i patrzeć nie mogę na to.
- nata
- Wylogowany
- gaworzenie
Mnie nie ciagnie do słodyczy wręcz jak zjem to mnie mdli :/ Choć lody... to mogłabym jeść.
Mówiłam już,że mnie nie mdli... eh... mdli mdli... wczoraj zjadłam kolacje i mnie męczyło dziś tak samo, choć po rosołku u mamusi przechodzi mi
Spać spać bym mogła
- ann-sunshine
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
Ale sennosc juz troche zmalala.
Wlasnie tez musze jakies pcieplane legginsy kupic bo mam jedne i jak brudne to nie mam w co sie i ubierac.
Zimno okropnie, zmarzlam na spacerze
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
A Agni mnie ostrzegała że to tak działa bleeee i taka pełna chodzę..
nata to ja znów dzisiaj 1,5h spacerowałam z mężem i myślałam że już do domu nie dojde, kość ogonowa strasznie mnie boli, w ogóle moja kondycja spadła do minimum A zawsze chodziłam po 6-8km dziennie a tu nie umiem pochodzić trochę dla relaksu... ja to samo lody mniaaaaaam mogłabym pochłaniać ciągle
missyy ja tam zielona z tych badań jestem wszystkich, serio a u mnie dzisiaj 6 stopni, super pogoda na spacer pomysł z zakupami to dobry pomysł popieram mi też się smaki zmieniły... ja znowu kanapka z pomidorem to priorytet - jak nigdy to teraz co godzinę biegam po kromeczkę hahaha 'żółwik' dobre
asienka dla mnie czarna magia te wszystkie badania z tego co czytam co piszesz
pokazałam zdjęcie USG moim rodzicom i mój tata stwierdził że ma brzuch wielki jak babcia (moja babcia, taka grubsza kobitka jest - teściowa od taty - mama się obraziła za to:P)
Ann a ja kupiłam sobie jeansy na gumce, takie 'tregginsy' - tak to się teraz nazywa rureczki eleganckie tylko że na gumce, jak je ubrałam to poczułam ulgę a co do ocieplanych.. to ja cały czas mam nadzieję że zima na południe Polski nie dotrze albo przynajmniej ominie moją wiochę
- MAniula
- Wylogowany
- budujemy zdania
- 15.12.2012 {*}
- Otrzymane podziękowania: 5
Za to jutro wielki dzień, o 12:00 (pewnie będzie poślizg) . Moje drugie usg, martwie się ale gdzieś w podświadomości wiem, że będzie dobrze, oby! Trzymajcie kciuki proszę. Z tego co pamiętam jeszcze jedna z nas ma jutro usg, ale wybaczcie jestem tak leniwa, że od tygodnia nie włączyłam komputera a tu na forum piszę z komórki, i nie chce mi się szukać która z nas....
Aggi a ja bym trochę zimy i siarczystego mrozu chciała, byłoby zdrowiej i może wymroziło zarazki.
Ann to nie chcesz nikomu jeszcze w pracy się przyznawać co? Ale może byłoby łatwiej przetrwać te wymioty.
Oj życzę nam wszystkim zdrówka i optymizmu. Pa
- badania.naukowe
- Wylogowany
- gaworzenie
Zwracam się z prośbą o pomoc w badaniach - chętne przyszłe mamy zapraszam do wypełnienia ankiety.
podaję link TU: www.ebadania.pl/eb561fa5d53586df
z góry dziękuję za pomoc
- ann-sunshine
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
Przenioslam dziecko do lozeczka i teraz mi goraco i nieqygodnie u zasnac nie moge.
Maniula przyznam sie dopiero za dwa tygodnie.
Aggi a ty juz powiedzialas?
- MAniula
- Wylogowany
- budujemy zdania
- 15.12.2012 {*}
- Otrzymane podziękowania: 5
A napiszcie dziewczyny jaki macie plan mówienia? bo ja to bym chciała cieszyć się wszem i wobec ale też się powstrzymuje..., na ten moment wie mąż, mama, i może 3 osoby które dowiedziały się przypadkiem. Mysle o tesciach ale sama nie wiem czy im juz powiedziec, rozpowiedza wszystkim. No i klienci dowiedzą się ostatni, albo jak wezme wolne, albo przez długie terminy-ale tym się przejmuje najmniej, najważniejsza jest dzidzia
- ann-sunshine
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- missyy
- Wylogowany
- gadatliwa
właśnie wstalam:P Patrze.... i nic nie widze przed okno, całe oblodzone Piękna pogoda, i znów ślisko
Aż cięzko mi się spało nad ranem, bo grad mi stukał w oblodzoną szybę Wrrr
Znów pozycji do spania nie moge znaleść. Poleżałam na boku to mnie ból brzucha chwycił
My powiedzieliśmy tylko rodzicom i siostrze, a reszta nie wie nic, bo ostatnio ktoś się wygadał ciotce. Potem poroniłam, jeszcze musiałam jej towarzystwo i pytania znosić.Upierdliwe.
Więc reszta w swoim czasie się dowie, po badaniu prenatalnym.
Musze teraz zaq śniadanie się wziąść i potem jakieś zakupy zrobić. A w taką pogodę to ruszyć tyłka się nie chce. Wczoraj to auta tańczyły w mieście i mnóstwo stłuczek. A już o chodnikach nie mówie Szklaneczka w centrum miasta:S jakby soli nie mieli
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56