- Otrzymane podziękowania: 6
- /
- /
- /
- /
- Sierpniówki 2014
Sierpniówki 2014
- asienka87
- Wylogowany
- rozmowna
Ann, Missy do piątku szybko zleci i będziecie mogły pochwalić sie nowymi informacjami i ew. zdjęciami:) a kruszynki nasze teraz rosna w zaskakującym tempie
Ja dopiero mam wizyte za 2 tyg, a już sie doczekać nie mogę
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- MAniula
- Wylogowany
- budujemy zdania
- 15.12.2012 {*}
- Otrzymane podziękowania: 5
W skrócie opiszę moją historię, a potem już tylko wierzę, że wszystko będzie dobrze...
O dzidzię staramy się już niecałe 3 lata, po dwóch udało się ale poroniłam, tyle, że tamto maleństwo nigdy nie miało serduszka, było za malutkie na tc i wtedy nie dotrzymałam do drugiego usg bo dzień przed poroniłam samoistnie w domu-koszmar.
Minął rok, końcem roku zmieniłam lekarza, porobiłam badania, założyłam aparat na zęby, przeniosłam swój salon w nowe miejsce i dziś jestem.....
obecnie w 7 tygodniu i 4 dniu ciąży
Tak jak niektóre z was bardzo się boję, żeby wszystko było dobrze, 7 stycznia byłam u mojej lekarki i widzieliśmy z mężem migoczące do nas serduszko Co za radość!!!
Dzień przed wizytą miałam lekkie brudzenie ale zaczęłam brań luteinę i na niej jestem do teraz 2x1
Kolejne usg mam na 20 stycznia i marzę o tym, aby było wszystko dobrze, by maleństwo rosło, serduszko biło i ogólnie było SUPER!!!
Ja czuje się dobrze, jestem zmęczona ale znośnie, nie mam nudności, miałam wzdęcia, czasem boli mnie brzuch delikatnie tak że czuje że jest, piersi najczęściej są tkliwe w nocy, no i budzę się o 5 rano i nie mogę spać... ale ogólnie oki
Mam nadzieję, że mnie przyjmiecie w swoje progi, suwaczek dodam po tym drugim usg, a jestem z Chrzanowa wiec blisko Oświęcimia ;(
aha termin mam na 29 sierpnia więc może być, ze będę wrześniowa ale nie sądzę...
- asienka87
- Wylogowany
- rozmowna
Milo, że do nas trafiłaś, im nas więcej , tym lepiej
Widzę, że Ty również miałaś ciężkie przezycia, ale całe szczęście są już za Tobą, teraz musisz sie cieszyć swoim szczęściem i wierzyć, ze będzie wszystko ok! a będzie na pewno
Pisz do nas na bieżąco o swoich przeżyciach, problemach, wizytach, dodawaj zdjęcia, abyśmy mogły cieszyć się razem z Tobą
Chrzanów faktycznie nie daleko, nawet mój mąż ma tam rodzinę i czasem bywamy tam w odwiedzinach ;D
- missyy
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 17
Ale nas dziś zasypałoo Bialuchno , wstawałam chyba kilka razy w nocy i patrze a śniegu coraz więcej
Ciężko sypiam, nie mogę sobie pozycji znaleźć, bo już obolała jestem. Mam pecha bo w pokoju mamy dość ciepło i ciągle wstaje pić i dostaje ataki kichania.
Więc nie wiem czy nei zainwestujemy w nawilżacz, bo nie idzie spać
A tak, to norma, mam takiego lenia, że aż sama się siebie wstydzę
Dziś z cyklu zachcianek, shake z mrożonych truskawek i sorbetem ...Zzzzimne
Aaaa i prawie męża pobiłam, bo mi zjadł ostatnią bułkę hahha, niebezpieczna się robie
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- ann-sunshine
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
Hehe a ja wczoraj w knajpie zamówiłam pierś z kurczaka w pomidorach, mąż się na mnie dziwnie patrzył i pytał, czy przypadkiem nie pomylili zamówienia, bo ja pomidorów nie jadam Otóż nie, nie pomyliłam, naszło mnie na nie
Byle do piątku. Kurczę, chyba na czczo muszę iść, żeby mi od razu glukozę oznaczyli.
- asienka87
- Wylogowany
- rozmowna
Ann ja ostatnio nie mam jakiś konkretnych smaków...chociaż snikersa połknęłabym w całości ;D do piątku moment przeleci..jutro już czwartek:)
Aggi pisz , jak po wizycie, bo czekam z niecierpliwością ;D
- ann-sunshine
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
- MAniula
- Wylogowany
- budujemy zdania
- 15.12.2012 {*}
Ale jutro mniej pracy to mnie trzyma przy życiu.
- asienka87
- Wylogowany
- rozmowna
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
A więc byłam wczoraj wieczorem u ginka, zapisał mi żelazo z kwasem foliowym (0,35) - taki mix - to znaczy że mam nie brać już zwykłego kwasu osobno? Bo nie dopytałam lekarza no i z kropkiem wszystko super, wywijał rękami i nogami aż miło wczoraj wg OM miałam 10t5d a wg USG pokazało 11t równo no i mały ma 3,8cm Patrzajcie:
No i tyle u mnie, żadnych badań mi nie zlecił, powiedział że następnym razem zrobi mi listę wszystkich badań za jednym razem. I następna wizyta 4 lutego mąż zakochany w małym kropku naszym
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
missyy to fajnie trafiłaś jak na taką przecenę zazdroszczę bo ja nic na gumce nie umiem znaleźć nooo teraz czekamy do piątku na zdjęcie Twojego malucha
asienka ja z okolic
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
i ciiiiiiiiiiicho ja śniegu nie chcę u nas
witaj u nas MAniula rozgość się przeczytałam Twoją historię i aż łezka się zakręciła. Napewno wszystko będzie dobrze zobaczysz
missyy Was zasypało a u mnie.. szaro buro i ponuro z domu nawet dzisiaj nie wyszłam ! ja też lenia mam mega zawsze byłam leniwa ale teraz to już apogeum .. nie umiem spać w nocy a jak już zasnę to pół dnia przesypiam..
Ann idź na czczo Ja zawsze na krew chodzę na czczo, a Ty nie ? Czy jak ?
Nie pomyliłyście, miałam wizytę wczoraj, ale internet nam padł w domu
która kolejna na wizytę ? Missyy? A później ?
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56