- Otrzymane podziękowania: 6
- /
- /
- /
- /
- Sierpniówki 2014
Sierpniówki 2014
- asienka87
- Wylogowany
- rozmowna
anna becikowe to sie dostaje wtedy, jak jakaś tam kwota na osobę nie przekracza, tak? a wiesz może jaka? i to sie liczy już na troje osób, razem z urodzonym dzieciątkiem?
missy ja też nie dam rady gotować...wszystko mi "śmierdzi" a od mięsa, gulaszy, i przede wszystkim swojskiej kiełbasy, to mnie odrzuca:P
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- ann-sunshine
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
Odsprzątałam dom, jeszcze muszę obiad zrobić, ale tak chce mi się spać
- asienka87
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 6
dzis ide na spotkanie z koleżankami, kawka, ciasteczko, oderwanie od rzeczywistosci:) ehhh, pomyślcie, że już 2 miesiac kończymy i zaraz trzeci będziemy zaczynac:)
- missyy
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 17
annTobie chociaż chce sie sprzątac:P a ja jestem cały czas taka rozleniwiona, śpiąca i w ogóle..że nic mi sie nie chce:P tyle dobrze, ze na razie do pracy chodze, to chociaż wiem, ze musze rano wstać
dzis ide na spotkanie z koleżankami, kawka, ciasteczko, oderwanie od rzeczywistosci:) ehhh, pomyślcie, że już 2 miesiac kończymy i zaraz trzeci będziemy zaczynac:)
to fakt, mi nawet czas leci, poprzednio czułam że stał w miejscu. Jeszcze trochę cierpliwości i może płeć poznamy, heh
chyba sprzątaczke sobie zatrudnimy, hihi
właśnie odczuwam kolejne dolegliwości. Wystarczy, ze wypije choćby łyk kawy i odrazu efekt przeczyszczający. A tak chociaż kawa pomagała mi na sennośc, a teraz juz nie mam co:S
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
asienka no ale wiesz co dostałam tę pracę po koleżeńsku - było kilka chętnych a akurat mi się udało bo mi zależało strasznie i teraz tak głupio mi po prostu tym rzucić.. Ale już się dowiedziałam dzisiaj właśnie że w marcu wraca tamta którą zastępuję więc posiedzę sobie w domu aż mi bokiem wyjdzie a teraz jeszcze jakoś wytrzymam
Ann rozumiem Cię też mi się spać chce A Ty w pracy będziesz mówiła co i jak? Ale Ty masz normalną umowę no nie?? Co Marcie powiesz, wie coś już?
missyy u mnie kawa zawsze tak działała A odkąd dowiedziałam się o kropku to kawę odstawiłam tak odruchowo jakoś
No nic dziewczyny pojadłam obiadku, jestem mega padnięta - idę do łóżka
- ann-sunshine
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
W pracy powiem ale za jakies 4 tygodnie.
Marta jeszcze nie kuma. Jak bylismy u rodziny to bylo kuzynostwo z 3miesiecznym synkiem. Marta byla mega zazdrosna. Zadne z nas nie moglo go trzymac, w ostatecznosci maz mogl ich trzymac oboje.
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ann-sunshine
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
W domu jak jest zazdrosna o kota to tlumacze ze trzeba sie mama dzielic, ze kot tez chce sie do mnie przytulic i ze jak bedzie miala siostrzyczke lub braciszka to tez beda sie do mamy przytulac. Mam nadzieje ze zdazymy ja do tego faktu przygotowac.
Moje dzisiejsze zachcianki: salami i kwasne galaretki w cukrze
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Udanego weekendu dziewczyny
- missyy
- Wylogowany
- gadatliwa
Też mam zagrychę, bo nauczył się, że ciągle że mną jest i mam do niego czas. Też jest zazdrosny. Ciocia to, ciocia tamto, wszystko kupi....
Wróciłam właśnie z zakupów, portfel pusty. tyle kasy poszło się hyhhyymm. Ale coś trzeba postawić na stół jak teście przyjadą. Na rynku nakupiłam słodziutkich klementynek i jabłek obżarstwo będzie
Moja dzisiejsza zachcianka : kiszona kapuchaa maniamiii, tyle już zjadłam dziś. Już w aucie podjadałam
Lecę robić fasolkę po bretońsku ;P ;P
- ann-sunshine
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
Edit: jakas cisza u nas. Cos mi sie chce pic tylko nie wiem co. Ani herbata, ani owocowa, ani ziolowa. Na kawe juz nie mam smaka. Soku tez nie, ani wody. Ratunku nic mnie nie zadowoli moze piwo ale tego mi nie wolno
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Co do spania to mam dokładnie tak jak Ty spałabym i spała, ani mi się myśli jutro do pracy wstawać A trzeba.... Ech... Strasznie niedospana chodzę i przez to na nic ochoty nie mam..
Dziewczyny jak z Waszą wagą? Coś ruszyło? Wiem że to chyba za wcześnie... ale ja tak zaczęłam przez te ciążę pochłaniać jedzenie że mam już niemal 3kg na plusie i jak to dziś zobaczyłam to.. myślałam że zwrócę Aż mi się niedobrze zrobiło, serio.. Muszę przystopować
W ogóle cały weekend spędziłam w łóżku, na spacerze byliśmy dziś jedynie z emkiem godzinę ale i tak po powrocie wylądowałam w łóżku.. W kościele i w kolejkach w sklepie mi tak słabo że szok. I jeszcze ta waga. Wszystko ostatnio mnie dobija, serio
- missyy
- Wylogowany
- gadatliwa
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- missyy
- Wylogowany
- gadatliwa
Czuje sie jakos tak na okres. Lekarka przyjmuje jutro, ip mi zostaje albo poczekać