- Otrzymane podziękowania: 6
- /
- /
- /
- /
- Sierpniówki 2014
Sierpniówki 2014
- nataliaa87
- Wylogowany
- gadatliwa
Mąż z teściami zabrał mi dziecko na krótki spacer, więc mogę zajrzeć na forum W sumie to jak zrobiło się tak cicho w domu i usiadłam spokojnie, to powieki zaczęły mi opadać Dochodzę do wniosku, że potrzebuję chyba urlopu
W piątek byliśmy z małym u kardiologa i na szczęście wszystko jest dobrze. Mały zdrowy i nic złego się nie dzieje. (Ann dzięki, że pytasz )
A tak poza tym, to ja nie wiem jak to możliwe, ale przez 3 dni jak mąż był w domu, to dziecko prawie nie płakało.. Szczęśliwe, ciągle uśmiechnięte.. A jak jest ze mną, to nawet mleka nie mam jak ściągnąć :/ Chyba co tatuś, to tatuś..
Uciekam, bo wzięłam się za szukanie ubranek na allegro. Ciągle nie mam kiedy, a mały z wszystkiego wyrasta..
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Gąska
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
nataliaa87 tak to jest,chwila ciszy i od razu chce sie spac;) weekendy tak dzialaja na dzieci. Nasz maly przestal stosowac w weekend akty terroryzmu,podpisalismy akt pokoju;) zobaczymy na jak dlugo
Uwqzaj na Allegro,ja ostatnio dalam sie wrobic przy zakupie laktatora i podgrzewacza,jak mi podliczyli koszt wysylki to oczy mi wyszly,w rezultacie odstąpilam od umowy,ale nie chcieli mi w ogole zwrocic pieniedzy. Terroryzowalam ich dzien w dzien az w koncu w piatek oddali,ale tydzien bez laktatora stracony :/
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
Nie miałam kiedy tu wejść szok !
pogoda ładna choć wiatr daje znać o jesieni
skończyłam brać antybiotyk, a jak wychodzę z domu
to wkładam dwie tetrówki w stanik ze strachu
jutro chyba wizyta u gina w końcu
serduszko na własną rękę zmieniać mleka nie możesz, a Inna ma dla alergików mleko proponuję skonsultować z pediatrą tak będzie najbezpieczniej dla Filipka
natalia to Maksio bardziej karuzelką zainteresowany bo się sama rusza i gra Rozumiem Cię ja też przywiązana do laktatora, jak nie mały to laktator i tak w kółko jedno i to samo u mnie z tatusiem to samo, w niedzielę jak odsypiam to tak choćby dziecka nie było w domu, szooook...
Gąska śliczny ten Twój synuś, ta fryzura mam to samo w domu jak po wojnie
Inna śliczne ciuszki ja w dzień jak widzę że Maks już marudny to kładę się koło niego, daję smoczek i on szybko usypia
Ann posmaruj fioletem ! i szybko zniknie wodny roztwór gencjany - kosztuje chyba 5zł buteleczka
- Gąska
- Wylogowany
- pierwsze słowa
U nas ostatni raz byla dzis polozna. Oskarek wazy juz 5900g
Polozna stwierdzilaa,ze wyglada na 3 m-ce
Czy wasze szkraby tez tak tyja?? podobno na piersi nie ma sie co martwic,ze tak szybko tyje,ale mi moje szkieletowate rece nie wytrzymuja
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
idę dzisiaj do ginekologa wieczorem - postanowione !
- Gąska
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- kakadu
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
natalia super ze u kardiologa wszystko ok
u nas ok, tylko malutki ma wysypke lekka na policzkach, raz jest raz nie ma, nie wiem w sumie co to jest.
Pozdrawiam serdecznie
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
gąska i nie wygląda to nienaturalnie? ja tak zakładam to masakra choćbym 4 cyce miała
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Gąska
- Wylogowany
- pierwsze słowa
A stroj z pieluszka tetrowa pelen sex;)
Miedzy naszymi oseskami jest 2 tyg roznicy,jak moj bedzie mial 2,miesiace to dobije do 7 kg tygodniowo 400-500g
Mam nadzieje,ze juz przystopuje z tym tyciem,polozna uspokajala,ape ja mam pewne obawy. W czwartek wizyta i szczepienie,wiec zobaczymy co dr powie
Mam jescze do Was pytanie- jak dlugo utrzymuja sie Wam odchody poporodowe?minelo juz 6 tyg. a co 2 dzien cos sie tam pojawia a chcialabym juz wrocic do normalnej aktywnosci i pozegnac sie z wkladkami
aggi koszulka wszystko wygladza i jest w miare ok Maks slodziak usmiechniety
A oto i nasz okruszek
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- ann-sunshine
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
Gąska widzę że sesyjka u was była
Natala mi się zepsuła, niechce sama zasypiać i albo cyc albo spacer. Przecież tak się funkcjonować nie da.
Pisałyście o tym, że jak mąż w domu to aniołki, a jak same zostajecie to diabełki, podpisuję się pod tym.
Jednak to chyba nie była pleśniawka bo samo przeszło. Może tylko zbyt wyciumkana byłam
- Gąska
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Jak znalezc grupe na fb,to dolacze
A dzieci z tatusiami i w weekendy aniolki -zgadzam sie w 100%
- Inna607
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 5
pisze z wanny
nie mam dzisiaj na nic czasu ciągle w biegu hehe
całkiem nie dawno jadłam dopiero śniadanie (godz. 15:30 ), teraz mały relaks w wannie gdy córcia grzecznie śpi pod opieką babci i na szybciutko was podczytuje odpisuje i dalej wracam do sprzątania ogarniania załatwiania itd
Byliśmy dziś w kosciele i u lekarza potem się rozdzielilismy babcia z wnusia na spacer do parku matka na zakupy bo w lodówce światło haha
Kościół załatwiony chrzest odbędzie się 19.10.14 godz 13
u lekarza super do jutra jeszcze dajemy syropki i odstawiamy bo już nie potrzeba Niunia jest zdrowa i dostaliśmy zalecenie by chodzić na spacerki czy będzie za oknem plus 30 czy minus 20 najlepiej po dwie godzinki rano i popoludniu
Za tydzień tatuś już będzie z nami I kolejne dwa miesiące rozłąki za nami jeszcze jedna rozłąka i potem już będziemy razem
Dziewczyny zarzucie linkiem na nasza grupe Facebookowa dla gaska bo ja teraz nie mam jak ;p
gaska to ty zdolniacha jestes piękne zdjecie a ja w dalszym ciągu czekam na obiecany spacerek Oskarek jest przesliczny i taaki duży w ogóle Wasze dzieci bardzo ładnie przybierają na wadze Nadusia jakoś tak mocno nie przybiera na wadze ale i tak jest już dość spora i ciężka do trzymania na reku i karmienia
Chociaż coś koło 5 kg powinna już ważyć
i strasznie rośnie ( cos mi sie wydaje ze będzie wysoka dziewczyna) te rozmiarówki ubranek sa straszne ja nie wiem jakie jej kupowac ale smiac mi sie cjce gdy na metce pisze 3-6 misiecy a Nadia ma dwa i już to jest na nia akurat
kakadu Nadia tez ma takie krostki na buzi co raz sa a raz nie i mi dzisiaj lekarka powiedziała że to no jakieś atopowe cos tam skory i ze to normalne i samo minie
aaa mam jeszcze pytanko jak często kąpiecie bobasie ??
przesyłam jesienne buziaki :*
- nataliaa87
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 6
Mój Ł. w nocy przy karmieniu czarował małego i tak prosił żeby był grzeczny przy mamusi i aż się nie chce wierzyć, ale dziecko posłuchało Aniołka normalnie mam dzisiaj w domu
Inna my kąpiemy małego codziennie. Chyba raz zrobiliśmy mu dzień dziecka jak wszyscy usnęliśmy wieczorem na kanapie i obudziliśmy się ok 23
Gąska piękne zdjęcie
Link do Sierpniówek : www.facebook.com/groups/923413254351334/
Jeśli chodzi o odchody poporodowe , to u mnie trwało to około 5 tygodni..
Aggi Maks to już powazny facet! Tak bardzo się zmieniają te nasze dzieci.. Nie chce się wierzyć, że to już dwa miesiące.. Przecież dopiero wszystkie czekałyśmy aż zacznie się coś dziać żeby jechać na porodówkę
Jak tam walka z pokarmem? Cały czas masz go mało?
Wrzucam Wam mojego skarba:)
Reakcja na karuzelę
I tak tam portrecik (niestety złapało mi ostrość tam gdzie nie trzeba )
- Inna607
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 5
jest proszona o ujawnie sie kto to ... inaczej usuwam ją z grupy na fb ...
niestety prośby na fb nie skutkuja nikt nie wie kim jest a nie po to powstala grupa tylko dla nas, by ktoś obcy miał do niej dostęp Także czekam na poznanie niku owej osoby
- ann-sunshine
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
My kapiemy co drugi dzień.
Inna chyba musisz pytać kto to zanim przyjmiesz do grupy
Ale u mnie wieje, tak jesiennie sie od razu zrobilo