- Otrzymane podziękowania: 354
- /
- /
- /
- /
- Sierpniówki 2014
Sierpniówki 2014
- aggi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Inna ja również trzymam za Was kciuki ! by Wam się w końcu powodziło na swoim

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- asienka87
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 6

ale dziś piękna pogoda była... spacerek 2- godzinny rodzinny się udał

Aggi testowałaś już

a jak tam Maksiu? przeszło mu już ?
Kacprowi wyszedł kolejny ząbek (mamy już 8) i nawet nie zauważyłam kiedy

Natalia ja też mam zawsze takie rozbieżne emocje.. z jednej strony chcę odpocząc i cieszę się, jak moje chłopaki same wychdozą, a z drugiej strony tęsknie strasznie

Inna życze powodzenia, zarówno jeżeli chodzi o starania, jak i wspólne życie w Częstochowie

co do cc, to tak jak pisałam już... moja znajoma miała cc (dodatkowo odklejenie łożyska ) a po pół roku znów zaszła w ciążę i teraz tuli swoją córeczkę

- aggi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

w końcu i tutaj dotarłam

oby dziś było równie ładnie

asienka u mnie 5dc

- amja86
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Otrzymane podziękowania: 0

Tomek od paru dni raczkuje

Dziewczyny fajnie że się już staracie o dzidziusia, trochę wam zazdroszczę bo też bym już chciała. My ze względów finansowych chyba trochę poczekamy. Może uda mi się wrócić do pracy po macierzyńskim i wtedy pomyślimy. Chociaż już mi się marzy rodzeństwo dla Tomka

- asienka87
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

u nas weekend intensywny, wieć nie miałam kiedy nawet laptopa odpalić

Aggi super, że u Was już lepiej

Kacper z kolei w nocy obudził sie, chwycił łóżeczka, podciągnął na kolana, po czym wzięłam go położyłam , a on spał... chyba lunatykował

a pierwszy raz to zauważyłam, bo goście zostali u nas na noc w sobote i przenieśliśmy sie na jedną noc do sypialni

Amja super! gratulacje dla Tomka

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Inna607
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 5

czasu ostatnio nie wiele na pisanie czytanie itd. pogoda piękna to korzystamy ile wlezie tylko musze chyba nogi na bardziej wytrzymałe wymienic

Naduska ostatnio zasypia ok. 20:30- 6:50 z zegarkiem w reku, dziś spala chyba na dworzu z 30 min tylko to padla juz po 19 chyba z 25 po

ostatnie dwie nocki to po 4 budzi sie na mleczko i dalej w kimono

od słońca i spacerów opalilam sobie kark i plecy hehe bo latam w bluzkach na ramiączka

Mężu zaraz na nocke do pracy wiec nocka samotna buu ... i kto będzie mi chrapal ???

No u nas chyba ida jedynki górne i to coraz bliżej bo Nadia maruda na maksa ślina to leci jakby kran od kręcił

No i moja krolewna taka ciężka że szok i z ubrań mi wyrasta :/ nie wyrabiam że tak powiem hihi

- aggi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

amja super, Maks nadal nie raczkuje

asienka hehe jak widzę że tu byłaś to też wchodzę bo na fb ciężko Cię złapać

Inna

- amja86
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-

U nas dzisiaj piękna pogoda, dwa razy byliśmy na spacerku, zresztą podobnie jak wczoraj. Tylko szkoda że na weekend zapowiadają ochłodzenie. Zobaczymy jak to będzie, bo z tymi prognozami ostatnio różnie wychodzi. Ja niestety ciągle siedzę sama na tygodniu ale mam nadzieję że to już bliżej końca niż dalej

Aggi ja w wakacje planuję przenieść Tomka do jego pokoju i właśnie boję się trochę tego, że obudzi się w nocy z płaczem a ja nie będę go słyszeć. W ciąży to planowałam że po pół roku go przeprowadzę ale jednak jeszcze trochę to opóźniam

Asienka Tomek też się ślizga na podłodze ale po dywanie zasuwa coraz szybciej. Teraz to już nie można go zostawić samego nawet na chwilę, nawet jak idę do WC to wkładam go do kojca

- aggi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Nocka u nas taka sobie, pobudki dwie na mleko, płacz, krzyki ughhhh
i od 6:30 bawi się w najlepsze i ani myśli iść spać jeszcze
Zaliczyliśmy wczoraj spacer godzinny między deszczem a burzą, powietrze takie klejące jakieś było
i duszno. A jak wróciłam do domu to zaczęło lać

amja no Maks od początku u siebie sypia, na samym początku to zdarzało się że spałam w jego pokoju bo karmienie co chwila a mąż na 5 rano dziennie do pracy.. Ale tak to mały śpi u siebie, drzwi zostawiamy lekko otwarte od niego i nasze i raczej zawsze słyszymy płacz. Ja nie chciałam mieć łóżeczka w naszej sypialni, bardzo się bałam, że potem go nie oduczę spać z nami. Maksiu to trawę wyrywał i oglądał, taki ciekawski

miłego dnia !
- asienka87
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

wczoraj poszliśmy spać do sypialni małego, bo moja siostra została u nas na noc... Kacper przespał ładnie całą noc, choć wiercił sie strasznie, bo ja sie przebudzałam... ale najlepsze było o 5.00... otwieram oczy, a Kacperek stoi w łóżeczku zwrócony do nas i uśmiech od ucha do ucha

No i obniżyliśmy już łózeczko na sam dół , bo już swobodnie wstaje, siada i chodzi po łóżeczku

Aggi milo, ze zaglądasz

to musieliscie być ładnie padnieci, ze dziecka nie usłyszeliscie

Ty nie mieścisz sie w rzeczy sprzed ciąży? to ile Ty wazyłas? przecież taka kruszynka z Ciebie

ja całe szczęście mieszcze sie we wszystkie rzeczy... ale w niedziele robie testa wiec zobaczymy, jak to w lato będzie

też słyszałam o tym 1000 zł na miesiac przez rok, podobno od stycznia 2016 r.. to dla osób bezrobotnych...
Inna ja też korzystam z pogody, choć wczoraj było paskudnie

Kacper też szybko przybierał, a teraz już przystopował, myśle ze roz. 80 na jakiś czas wystarczy

i jemu też chyba jakieś kolejne ząbki idą, bo znów jakiś marudny sie zrobił ;/
Amja Kacperro też coraz ładniej i szybciej raczkuje, choć na panelach sie jeszcze ślizga

Kacper śpi u siebie w pokoju gdzies od miesiaca... na początku tez soie bałam ze go nie usłysze i zostawiałam drzwi otwarte... ale teraz juz przymykam, zostawiam tylko leciutko uchylone i obawy minęły

- aggi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

asienka Maks mi nie chce rano chodzić spać, taki łobuz z niego się zrobił.... Wieczorem krzyki przed spaniem są, rano też po 6 jak wstanie to nie ma mowy o spaniu już... my to łóżeczko też koniecznie musimy na sam dół dać bo Maks jak siada to w przewijak głową uderza

Ale poemata walnęłam

Udanego dnia !

- asienka87
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
u nas coś ostanio wczesne pobudki ;/ dziś znów o 5.20.., a położyliśmy specjalnie później koło 22, aby pospał dłuzej, ale nic to nie dało... całe szczęście udało sie go uspac o 6.00 i pospał jeszcze do 7.00...
mieliśmy dziś ładną pogodę więc i spacerki dwa były

Aggi my ostatnio zakupiliśmy na allegro, bo na promocji były, 4 duże pudełka mleka , każdy po 800 g, wiec zobaczymy na ile wystarczą

ja waze 55 kg, ale przed ciaza wazyłam 57, wiec mieszcze sie całe szczęście we wszystko... nooo, testujemy w niedziele, wiec zobaczymy

dokłądnie , o tym samym pomyślałam odnośnie tego tysiaca.. fajna sprawa, ale "patologia" będzie zacierać ręce ;/
a Kacperro już ładnie raczkuje

- nuśka09
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

posiadam kilka ciuszków na sprzedaż po swoim maluchu

zapraszam allegro.pl/paczka-ubranek-chlopiec-68-74...isy-i5313028986.html
- Inna607
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 5

Aggi ja mam 161 cm i coś okolo 75-80 kg
wiec ja to dopiero jestem duza a nie Ty

hmm moja @ zbladziła

Powinna była być wczoraj. Nie bylo ani wczoraj, dzisiaj tez narazie cisza. Ciekawe czy czekaja mnie dwie malinowe kreski czy @ chce mnie nastraszyc i przylezie spóźniona

Własciwie to bede sie cieszyć dziecko niczemu winne będzie mi ciężej to na pewno ale dam radę muszę

Wczoraj nawet wybrałam sobie imie dla ewentualnej córeczki Milenka

u nas dzis sprzątająco

mam najazd popoludniu rodzinki A. tesciowa przyjedzie zobaczyc jak mieszkamy

Asienka trzymam kciuki by @ nie przyszła

- asienka87
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

u nas niestety deszczowo, pochmurnie i brzydko

mężuś w pracy, będzie dopiero koło 23 w domu, a Kacperro śpi, ale pewnie zaraz będzie sie budził...
mój synek już ładnie raczkuje

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Inna no to czekamy na wieści