- Otrzymane podziękowania: 354
- /
- /
- /
- /
- Sierpniówki 2014
Sierpniówki 2014
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Święta i po Świętach. I dobrze, ileż można jeść
ummi Maksior mi wczoraj znów taką aferę zrobił tyle że w sklepie, ludzie się patrzeli choćbym dziecku krzywdę zrobiła masakra, a najgorsze że nie wiadomo o co mu wtedy chodzi... bo to tak znienacka.. tzn przynajmniej wczoraj. Bajki ma ograniczone praktycznie w ogóle nie ogląda od tamtego dnia kiedy zrobił histerię.
inna widzę że masz takie samo podejście do Świąt jak ja dużo zdrowia dla Ciebie i małej
maybeline dużo zdrówka dla Marysi ! Teraz tyle wirusów w powietrzu, najgorsza pogoda. Niby ładnie, a zawieje i choroba gotowa
Maksior 2tyg się z biegunkami męczył, ale już oficjalnie mogę powiedzieć że jest ok.
Ile razy i ile ml dajecie dzieciom mm? Maks zawsze na noc wypijał 240ml, potem nagle dłuuugo pił po 70ml.. od jakiegoś czasu wypija 10-20ml albo wcale nie chce. Zastanawiam się czy jest sens mu je podawać jak i tak wylewam wszystko no doszłam do wniosku, że przepuszczam ponad stówkę miesięcznie przez zlew... chyba przygoda z mm się kończy u nas.
Miłego dnia !
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Inna607
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 5
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Aggi u nas tez ciagle ten cholerny katar mam dosyc a ja jak chrychalam tak chrycham nawet A juz trzeci tydz zwolnienia bierze bo tez zlapalo go dziadostwo i przyjezdza po mala zasmarkany:p paskudztwo jakies panuje. Zdrowka
- maybeline
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
U nas lekka poprawa.lekarz zdiagnozowal angine,mamy antybiotyk na 10dni.kataru brak.za to kaszel ja meczy i czasem pojawia sie goraczka taka do 38.
Aggi widzialam ze pytalas o mm.Mery nigdy nie tolerowala mm.takze u nas byly raz dziennie kasze na mleku krowim.teraz w ogole nie ma mlecznych posilkow bo odkrylismy ze nie toleruje mleka.podajemy tylko przetwory mleczne typu ser bialy,serki itp.
- maybeline
- Wylogowany
- gaworzenie
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
inna pewnie że ojca Nadia potrzebuje, to jest niepodważalne tymbardziej jeśli lubi z nim przebywac. Super że masz pracę gdzie? dużo zdrówka dla Was !
maybeline słyszałam że angina panuje. Masakra. Zdrówka!!! Rozumiem, Maksiu odstawil się od mm, tzn daję jeszcze żeby wykończyć opakowanie ale już nie kupiliśmy nowego
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Inna607
- Wylogowany
- rozmowna
Aggi tam gdzie pracowalam w sklepie spozywczym
Rower super sprawasama muze sie wziasc do roboty
Nadunia u ojca na weekend matka praca dom praca dom
Piekna pogoda a ja lece do pracy ;D buziaki
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Piękna pogoda wykorzystana wczoraj 12km z Maksiem na pokładzie mega się mu podobało! Ja ze stresu to taka spocona haha ale super, bardzo fajnie się jeździło trochę ruchu mi się przyda
- Inna607
- Wylogowany
- rozmowna
Aggi tak tam gdzie poprzednio. Warumki te same ale co w miedzy czasie zdarzam sie zorientowac to bardzo dobre warunki a ja myslalam ze mialam tragedie
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Lece spac jutro druga zmiana.
Ale cieplutko u nas .... Mega dzis zasuwalam w krotkim rekawku
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Inna607
- Wylogowany
- rozmowna
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- maybeline
- Wylogowany
- gaworzenie
Dzis byłam na kontroli z Mery i osłuchowo wszystko dobrze,brak goraczki i kataru,ale ma jeszcze czasem kaszelek.Dała nam mucosolvan do inhalacji.
Inna śliczna Nadunia;)
Aaa jeszcze opowiem wam ze po lekarzu zaszłam do lumpexa bo w poblizu bylysmy.Moja córcia jest taka nie grzeczna w sklepie że szok...masakra,na rekach nie chce siedziec,jak ja puszczalam to uciekala.Miala ochote zrobic armagedon ze sklepu,ale ta zła mamusia jej nie pozwalała...wasze też są takie w sklepach??moze to ten etap,bo do niedawna spokojnie robilysmy zakupy.
- Inna607
- Wylogowany
- rozmowna