BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Wrzesień 2014

10 lata 10 miesiąc temu #841936 przez julka
hej hej!
sorki ze sie znowu Wam wtrynię ;) ale moze ktoras z Was skorzysta, jak jest z Warszawy albo okolicy. Dzis mi ginek zareklamowal takie bezplatne badanie dla kobiet miedzy 10 a 14 t.c. - wykrywa konflikt plytkowy. Jak ktorejs sie chce podjechac to mysle ze warto! Podaje linka:

www.konfliktplytkowy.ihit.waw.pl/index.php

pozdrawiam i calusy dla fasolek ;) :kiss:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 10 miesiąc temu #841982 przez jusia
Dzieki Julka ale neistety mam za daleko.

Niom Honka mialam tak, patrzylam i nie wierzylam :D hahahaha zamiast sie zdrzemnac to lezalam obok i patrzylam na nią :)
ja tez tak mialam ze slyszalam wszystko mimo ze mala spala od 2 mca w swoim pokoiku na drugim koncu mieszkania, teraz tez raczej ją słysze ale juz nie reaguje :P ma otwarte szczebelki i zwykle sama przychodzi do nas, chyba ze zapomne jej ciapow zostawic rpzy lozeczku to wola :) raz psozla do salonu po ciapy w nocy i dopiero do nas do sypialni bo ją bardzo gonimy za bose stopy
a raz rano ciapow nie miala to skarpetki psozla ubrac i dopiero do nas :D

no ide zobaczyc jak zniszczenia :/

10 lata 10 miesiąc temu #842114 przez MAniula
Hej, dzięki w sumie ok ;)
Wczoraj byłam u endokrynologa bo mi tsh skoczyło i mam eutherox do końca ciąży.
Samopoczucie dobre tylko zmeczona wieczorami jestem, podczytuje wszystko ale sił na komentarze brak. Teraz dogorywam, miałam 3 klientów pod rząd-głupi pomysł, mam godz na chwilę odpoczynku, spacer z psem i jeszcze jeden zwierz a potem koło 16 wolne. Bardzo mi się nie chcę pracować ale na swoim to na swoim, do czerwca dociągne chyba...

A ja biorę jeszcze feminion natal1, ale mogę przejść na vitaminer wg ginki.

Ok ide z psem

10 lata 10 miesiąc temu #842203 przez Gosia 2712
Witam :)

Jusia ja biore jak narazie tylko kwas foliowy. Wspolczuje remontow cale szczescie u mnie juz sie skonczyly :P ale tego balaganu wspolczuje i to bardzo...

Julka dzieki ale do Wawy mam za daleko :)

Maniula wspolczuje tsh ale badz dobrej mysli i jak bedziesz brac leki to na pewno sie unormuje :)
heh ja siedze w domu a mam takiego lenia ze szok :S nie wyobrazam sobie jakbym teraz miala wstac do pracy o 4 rano :S (bo tak wstawalam ) teraz o 10 mam ciezko a co dopiero wczesniej :/

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]
Amelka 20.05-01.06.14 [*]

10 lata 10 miesiąc temu #842634 przez honka_18
Witam z rana
Wczoraj nie miałam siły pisać :( piękną pogodę mieliśmy więc spędziliśmy cały dzień na spacerku :laugh: za to wieczorem nie wiedziałam co mam ze sobą zrobić tak mnie brzuch bolał i było mi nie dobrze :( Mój M się zajął dziećmi ( siostrzenica u nas spała) a ja odpoczywałam :) . A teraz łobuzują od 7 :)

Jusia fajniutka ta Twoja córa w środku nocy paputów szukać :laugh:

Lece dzieci ogarną bo muszę Wiki do domu odstawić i na szczepienie z Adaśkiem pędzić

miłego dnia

10 lata 10 miesiąc temu #842658 przez mesy
Co do witamin ja brałam , ale odstawiłam , bo było mi po nich nie dobrze :dry: i biorę tylko KF 5 mg ;)

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #842669 przez Gosia 2712
Hejka :)
honka ja tez tak mam ze jak za dlugo pochodze lub nawet jak sprzatam to pozniej mnie brzuch boli... staram sie wtedy polozyc i odpoczac... Hehe to od 7 masz wesolo :P nie zazdroszcze :P

Podczytalam na testach owu ze Zoi bardzo mecza mdlosci i zle sie czuje... i dla tego nie zaglada...

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 6 miesiąc temu #842836 przez mesy
Macie marudy :P

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #842881 przez jusia
Mesy laska!! a gdzie twoj brzuszek?? chyba sobei jaja robisz, jak wkoncu zrobie sobie zdjecie to zobaczysz zaawansowane 11 tygodni :)

ja biore kwas foliowy 0,4mg...hmmm to mało biore :/ moze za malo? teraz to juz po ptakach :( juz koncze 3 miesiac hmmm ale 5 mg jest chyba na recepte, a czemu tak duzo beirzesz??

Biedna Zoi, niektore dziewczyny maja tak bardzo nasilone nudnosci...

Honka spokojnego szczepienia i odpoczywaj

ech zmeczona jestem chyba sie zdrzemne, bo pozniej ide z corcia na angielski i mam wieczorem spotkanie naukowe takze musze byc na chodzie

10 lata 10 miesiąc temu #842956 przez Gosia 2712
Mesy marudy zadowolone, bo slicznego brzusia zobaczyly hehe :P Pieknie :)

Jusia ja biore dwie tabletki dziennie kwasu ze wzgledu na wady rozwojowe, ktore miala moja corka w tamtej ciazy...

Ja to sie ciesze, ze w tej ciazy ominely mnie wymioty :P No moze z cztery razy w wc wyladowalam i to wszystko... Oby tak do konca ciazy bylo :)

milego dnia kobitki :)

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]

10 lata 10 miesiąc temu #843005 przez honka_18
Mesy brzusio śliczny:) ale Ty szczuplutka jesteś!

My już po szczepieniu, ale to była jakaś masakra, ostatni raz byłam z dzieckiem na szczepieniu, M będzie chodził! Adaś wył :( a ja razem z nim

ale już jest dobrze :)

Zrobiłam barszcz ukraiński na obiad i jadłam 3 razy :laugh: , dodam że nigdy go nie lubiłam :P

Biedna Zoi ale może niedługo jej przejdzie i wróci do nas :laugh: oczywiście tego Jej życzę

10 lata 10 miesiąc temu #843503 przez Gosia 2712
Witam :)

Kurcze nie umialam wczoraj zasnac :S o 1 w nocy jeszcze w lodowce siedzialam bo mi sie jesc zachcialo :P a jak juz zasnelam to co chwile sie budzilam, bo mi sie glupoty snily :/ dopiero tak ok 5 zasnelam jak M. wrocil z nocki heh no i pospalam do 13 :P

Honka biedny Adasiek :( hehe pamietam jak bylam mala to tez sie bardzo balam szczepien... ale jak juz poszlam to zeby zacislam i nie plakalam :)

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]

10 lata 10 miesiąc temu #843652 przez jusia
Hej dziewczyny ale jestem zmarznieta od dwoch dni...brrrrr. I znow sie martwie bo znow czuje ze zaczyna mi sie infekcja ...tam :/ kurcze nie weim co sie dzieje, jem troche slodyczy al enie wiecej niz zwykle, jem jogurty, kefiry i zsiadle mleko codziennie :( znow wzielam sobie invag ( probiotyk dopochwowy ) oby pomoglo...
mowilam wam ze mam remoncik? spimy u siostry i moja Wikusia pierwszej nocy byla zadowolona, a wczoraj plakala ze chce do swojego domku, do swojego łóżeczka, na swoją podusie ( zasikala ją statnio i nie bardzo mam jak ją uprac ) :( jeszcze ze 2 nocki i wracamy do siebie takze wytrzyma :) a i wyobrazcie sobie jak wstala rano mowi: mam zepsuty parapet :P bo wymieniamy i sa dziury w tych miejscach i chyb ajej sie przysnilo :P ale dzis jej pokaze nowe bo juz sa :)

10 lata 10 miesiąc temu #844012 przez Gosia 2712
Hej :)

Jusia wspolczuje infekcji heh to jest najgorsze ze takie cos sie przyplata nawet nie wiadomo skad :S a pozniej jest ciezko sie tego pozbyc :S odpukac jak narazie tylko raz w zyciu mialam z tym problem i mam nadzieje ze wiecej nie bede miec :P Hehe dzieci to sa udane :P czasami im sie cos przysni i tak chodza i opowiadaja :P Co do poduszki to kupilam kiedys na targu dwa jaski (tylko one byly z pierza) i byly w folie zapakowane i nawet nie zauwazylam nic dopiero w domu jak je odpakowalam to czulam jak smierdza stechlizna i wzielam je normalnie w wannie zamoczylam w proszku a pozniej dalam na grzejnik zeby wyschly... Przez pewien czas byly takie zbite ale pozniej zrobily sie normalne to moze z podusia corki tez tak zrob, moze jakos ja dopierzesz :)

Milego dnia :)

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]

10 lata 9 miesiąc temu #844545 przez honka_18
Hejka

Jusia współczuję infekcji, mam nadzieję że szybko przejdzie

Ja poduchę Adaśka prałam w praca bo mi mlekiem zalewał :P ( puchową ma)

Adasiek mnie terroryzuje ostatnio, ciągle beczy i chce żebym go na rękach nosiła ( jak siedzę i go przytulam też wyje) mam nadzieję że szybko mu przejdzie to zachowanie bo osiwieje :P i do tego budzi sie o 6 rano :dry: a ja chodzę jak lunatyk :cheer:

Jeszcze 2 dni i zobaczę mojego szkraba Gosia trzymam kciuki za Twoje jutrzejsze USG

miłego dzionka

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka