- Otrzymane podziękowania: 132
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2014
Mamusie Wrzesień 2014
- julka
- Wylogowany
- budujemy zdania
sorki ze sie znowu Wam wtrynię ale moze ktoras z Was skorzysta, jak jest z Warszawy albo okolicy. Dzis mi ginek zareklamowal takie bezplatne badanie dla kobiet miedzy 10 a 14 t.c. - wykrywa konflikt plytkowy. Jak ktorejs sie chce podjechac to mysle ze warto! Podaje linka:
www.konfliktplytkowy.ihit.waw.pl/index.php
pozdrawiam i calusy dla fasolek
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- jusia
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 41
Niom Honka mialam tak, patrzylam i nie wierzylam hahahaha zamiast sie zdrzemnac to lezalam obok i patrzylam na nią
ja tez tak mialam ze slyszalam wszystko mimo ze mala spala od 2 mca w swoim pokoiku na drugim koncu mieszkania, teraz tez raczej ją słysze ale juz nie reaguje ma otwarte szczebelki i zwykle sama przychodzi do nas, chyba ze zapomne jej ciapow zostawic rpzy lozeczku to wola raz psozla do salonu po ciapy w nocy i dopiero do nas do sypialni bo ją bardzo gonimy za bose stopy
a raz rano ciapow nie miala to skarpetki psozla ubrac i dopiero do nas
no ide zobaczyc jak zniszczenia :/
- MAniula
- Wylogowany
- budujemy zdania
- 15.12.2012 {*}
- Otrzymane podziękowania: 5
Wczoraj byłam u endokrynologa bo mi tsh skoczyło i mam eutherox do końca ciąży.
Samopoczucie dobre tylko zmeczona wieczorami jestem, podczytuje wszystko ale sił na komentarze brak. Teraz dogorywam, miałam 3 klientów pod rząd-głupi pomysł, mam godz na chwilę odpoczynku, spacer z psem i jeszcze jeden zwierz a potem koło 16 wolne. Bardzo mi się nie chcę pracować ale na swoim to na swoim, do czerwca dociągne chyba...
A ja biorę jeszcze feminion natal1, ale mogę przejść na vitaminer wg ginki.
Ok ide z psem
- Gosia 2712
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 141
Jusia ja biore jak narazie tylko kwas foliowy. Wspolczuje remontow cale szczescie u mnie juz sie skonczyly ale tego balaganu wspolczuje i to bardzo...
Julka dzieki ale do Wawy mam za daleko
Maniula wspolczuje tsh ale badz dobrej mysli i jak bedziesz brac leki to na pewno sie unormuje
heh ja siedze w domu a mam takiego lenia ze szok nie wyobrazam sobie jakbym teraz miala wstac do pracy o 4 rano (bo tak wstawalam ) teraz o 10 mam ciezko a co dopiero wczesniej :/
- honka_18
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 67
Wczoraj nie miałam siły pisać piękną pogodę mieliśmy więc spędziliśmy cały dzień na spacerku za to wieczorem nie wiedziałam co mam ze sobą zrobić tak mnie brzuch bolał i było mi nie dobrze Mój M się zajął dziećmi ( siostrzenica u nas spała) a ja odpoczywałam . A teraz łobuzują od 7
Jusia fajniutka ta Twoja córa w środku nocy paputów szukać
Lece dzieci ogarną bo muszę Wiki do domu odstawić i na szczepienie z Adaśkiem pędzić
miłego dnia
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 198
- Gosia 2712
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
honka ja tez tak mam ze jak za dlugo pochodze lub nawet jak sprzatam to pozniej mnie brzuch boli... staram sie wtedy polozyc i odpoczac... Hehe to od 7 masz wesolo nie zazdroszcze
Podczytalam na testach owu ze Zoi bardzo mecza mdlosci i zle sie czuje... i dla tego nie zaglada...
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 198
- jusia
- Wylogowany
- rozmowna
ja biore kwas foliowy 0,4mg...hmmm to mało biore :/ moze za malo? teraz to juz po ptakach juz koncze 3 miesiac hmmm ale 5 mg jest chyba na recepte, a czemu tak duzo beirzesz??
Biedna Zoi, niektore dziewczyny maja tak bardzo nasilone nudnosci...
Honka spokojnego szczepienia i odpoczywaj
ech zmeczona jestem chyba sie zdrzemne, bo pozniej ide z corcia na angielski i mam wieczorem spotkanie naukowe takze musze byc na chodzie
- Gosia 2712
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jusia ja biore dwie tabletki dziennie kwasu ze wzgledu na wady rozwojowe, ktore miala moja corka w tamtej ciazy...
Ja to sie ciesze, ze w tej ciazy ominely mnie wymioty No moze z cztery razy w wc wyladowalam i to wszystko... Oby tak do konca ciazy bylo
milego dnia kobitki
- honka_18
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
My już po szczepieniu, ale to była jakaś masakra, ostatni raz byłam z dzieckiem na szczepieniu, M będzie chodził! Adaś wył a ja razem z nim
ale już jest dobrze
Zrobiłam barszcz ukraiński na obiad i jadłam 3 razy , dodam że nigdy go nie lubiłam
Biedna Zoi ale może niedługo jej przejdzie i wróci do nas oczywiście tego Jej życzę
- Gosia 2712
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kurcze nie umialam wczoraj zasnac o 1 w nocy jeszcze w lodowce siedzialam bo mi sie jesc zachcialo a jak juz zasnelam to co chwile sie budzilam, bo mi sie glupoty snily :/ dopiero tak ok 5 zasnelam jak M. wrocil z nocki heh no i pospalam do 13
Honka biedny Adasiek hehe pamietam jak bylam mala to tez sie bardzo balam szczepien... ale jak juz poszlam to zeby zacislam i nie plakalam
- jusia
- Wylogowany
- rozmowna
mowilam wam ze mam remoncik? spimy u siostry i moja Wikusia pierwszej nocy byla zadowolona, a wczoraj plakala ze chce do swojego domku, do swojego łóżeczka, na swoją podusie ( zasikala ją statnio i nie bardzo mam jak ją uprac ) jeszcze ze 2 nocki i wracamy do siebie takze wytrzyma a i wyobrazcie sobie jak wstala rano mowi: mam zepsuty parapet bo wymieniamy i sa dziury w tych miejscach i chyb ajej sie przysnilo ale dzis jej pokaze nowe bo juz sa
- Gosia 2712
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jusia wspolczuje infekcji heh to jest najgorsze ze takie cos sie przyplata nawet nie wiadomo skad a pozniej jest ciezko sie tego pozbyc odpukac jak narazie tylko raz w zyciu mialam z tym problem i mam nadzieje ze wiecej nie bede miec Hehe dzieci to sa udane czasami im sie cos przysni i tak chodza i opowiadaja Co do poduszki to kupilam kiedys na targu dwa jaski (tylko one byly z pierza) i byly w folie zapakowane i nawet nie zauwazylam nic dopiero w domu jak je odpakowalam to czulam jak smierdza stechlizna i wzielam je normalnie w wannie zamoczylam w proszku a pozniej dalam na grzejnik zeby wyschly... Przez pewien czas byly takie zbite ale pozniej zrobily sie normalne to moze z podusia corki tez tak zrob, moze jakos ja dopierzesz
Milego dnia
- honka_18
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jusia współczuję infekcji, mam nadzieję że szybko przejdzie
Ja poduchę Adaśka prałam w praca bo mi mlekiem zalewał ( puchową ma)
Adasiek mnie terroryzuje ostatnio, ciągle beczy i chce żebym go na rękach nosiła ( jak siedzę i go przytulam też wyje) mam nadzieję że szybko mu przejdzie to zachowanie bo osiwieje i do tego budzi sie o 6 rano a ja chodzę jak lunatyk
Jeszcze 2 dni i zobaczę mojego szkraba Gosia trzymam kciuki za Twoje jutrzejsze USG
miłego dzionka