- Otrzymane podziękowania: 71
- /
- /
- /
- /
- Mamusie pazdziernik 2014
Mamusie pazdziernik 2014
- Ania86
- Wylogowany
- budujemy zdania
Też chciałam sobie ostatnio kupić wygodne spodnie ciążowe, ale nic nie znalazłam mały wybór. Myślałam żeby na internecie zamówić ale się trochę boję że nie trafię z rozmiarem. Pogoda dziś tragiczna, zimno jak by miał śnieg spaść
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Caroina
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 114
Polecam klasyczne jeansy z pasem H&M. Całą poprzednia ciaze w nich przechodziłam i spisały sie rewelacyjnie, bardzo wygodne. Miałam fason "rurki" ale są też do wyboru z prosta nogawka, zalezy kto co lubi. Jak na razie kupiłam krótkie spodenki x2 bo w sumie głównie przez wiosne/lato bedzie sie uzywać.
- yoozia
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 92
- munkki
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 126
Caroina u mnie badania na HIV byly w standardowym pakiecie badan w ciazy...
Co do tycia, to jeszcze nie przytylam, tylko mnie bardzo wybrzuszylo, ale waga stoi w miejscu... pewnie to przez to ze mniej smieciowo jem niz do tej pory, no i regularnie! przed ciaza jadlam tylko po pracy praktycznie...
Spodnie by sie przydaly koniecznie, bo juz ledwo ledwo sie dopinam.. przez brzucha musza byc spodnie zdecydowanie niskie...
szukalam troche w weekend, w happy mum jest duzy wybor, ale babka w sklepie byla tak niemila ze musialam stamtad wyjsc....
mam wesele przyjaciolki za 3 tygodnie wiec wiekszy problem mialam z sukienka.. ale po dlugim poszukiwaniu w koncu mission completed:)
yoozia dobrze Cie znowu widziec! piekne malenstwo! (jak czlowiek z brazu;) )
mam nowa dolegliwosc... bola mnie krzyze, ma ktos juz takie bole? nie wiem czy to przez siedzacy tryb pracy czy cos mi juz uciska... ide jutro na pogadanke do fizjoterapeutki moze mi cos poradzi;)
- Kinga2424
- Wylogowany
- gadatliwa
- Teraz trzy serca biją we mnie...
- Otrzymane podziękowania: 50
julka Ja już niestety jakieś 2 miesiące chodzę w ciążówkach. Po pierwszym miesiącu brzuch zaczęło mi wybijać.
yoozia Prześliczny Bąbelek.
- srenka_918
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Ciało jedno, serca dwa :-)
- Otrzymane podziękowania: 0
Ja spodnie ciążowe noszę od zeszłego tygodnia, jak mi z dnia na dzień brzuch urósł i kilogramy doszły, to wieczorem zdjęłam spodnie co nosiłam cały dzień a rano tak mnie uciskały, że musiałam się przebrać!
Ja dostałam od znajomej 2 pary ciążowych rybaczek i w nich na razie chodzę, spodnie z H&M Mama z pasem na cały brzuch nosiłam przez całą zeszłą ciążę (no może od 6 miesiąca ) I do tej pory wyglądają jak nowe Więc na większy brzuszek będę miała, są niezbyt cienkie więc na wrzesień i końcówkę będą jak znalazł
Śniło mi się że urodziłam ostatniego września... Hm...
Ja za Hiv płaciłam 40zł, można było załatwić skierowanie, ale (chyba tylko moja przychodnia tak ma) jak robi się badania na skierowanie to nie można wyników wynosić poza przychodnie....
Moje dziecko raczkujące i też wymaga wiele uwagi Ciągłe zginanie, podbieganie, podnoszenie, noszenie... Też mam bóle w krzyżu i to dość bardzo silne...
- julka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 132
- malvi
- Wylogowany
- gadatliwa
- 12.09.2014 - Szczęście :*
- Otrzymane podziękowania: 149
Wczoraj na mieście złapał mnie głód i zjadłam 2 cheeseburgery w MC... Mam nadzieję, że Fasol mi wybaczy tą chwilę słabości
- Kinga2424
- Wylogowany
- gadatliwa
- Teraz trzy serca biją we mnie...
- Otrzymane podziękowania: 50
U mnie pogoda straszna. Nastrój mam podobny. Paulinka od rana ryk, że jest śpiąca, że chce na ręce. Siedziałam obok niej, ale ona i tak chciała u mnie na kolankach. Bidulka. Też pogoda jej się udziela. Teraz zasnęła i dobrze. Może wstanie w lepszym nastroju.
Jutro o 9:30 mam wizytę. Już nie umiem się doczekać.
Życzę Wam miło spędzonego dnia:)
- julka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 132
- marzenap
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
u mnie pogoda tez okropna juz nie pada ale zimno masakra
ja w ubraniach ciążowych chodzę już od miesiąca tez mi brzuch wywaliło (to moja 3 ciąża) że juz widac ze jestem w ciąży
spodnie te z pasem kupowałam w lumpeksie BIGA w kazdym duzym mieście powinien byc ten sklep jest dwupietrowy i naprawdę mega duzo ubrań mają
Kinga trzymam kciuki za wizytę
- malvi
- Wylogowany
- gadatliwa
- 12.09.2014 - Szczęście :*
- Otrzymane podziękowania: 149
- aneczka25
- Wylogowany
- budujemy zdania
- ♥FASOLKA♥
- Otrzymane podziękowania: 48
Mam nadzieję że z Orzechem wszystko będzie dobrze.
U nas ok...dziś ciężki dzień...wymiotuję od rana i teraz ciągle mnie mdli.
Wy tak wszystkie mówicie że u was są brzuszki już to chyba szczuplutkie wszystkie jesteście
Ja miałam swój mały bębenek więc teraz nie wiem czy to moje czy ORZECH
- nelka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 76
Ja jeszcze chodzę w normalnych spodniach, mam takie dwie pary z niskim stanem więc mimo tego że brzuszek już mi troszkę wyskoczył to są akurat. W poprzedniej ciąży kupowałam normalne ciuchy tylko że o rozmiar większe. Te ciążówe są dosyć drogie.
Dziewczyny powodzenia na wizytach!
- Marza
- Wylogowany
- rozmowna
- Skarb już na świecie ! :)
- Otrzymane podziękowania: 107
Co do wagi to wczoraj mi u lekarza wyszlo na wadze mniej niz ostatnim razem, a widze ze sie zaczynam rozrastac i troche mnie to zszokowalo.
Poza tym slyszalam serduszko i lekarz powiedzial ze wszystko okej. Pierwszy raz jestem zadowolona z wizyty. Pochwalil mnie ze nie zwlekalam i pojechalam do szpitala ze super postapilam