- Otrzymane podziękowania: 114
- /
- /
- /
- /
- Mamusie pazdziernik 2014
Mamusie pazdziernik 2014
- Caroina
- Wylogowany
- gadatliwa
Biedna Twoja mama. To troche tak jak mój M, niby wiedział, że dziewczynka ale jeszcze do ostatniego usg liczył, że może jednak chłopak kilka dni temu miał urodziny, jak miał pomyśleć życzenie przed zdmuchnięciem świeczek to powiedziałam biedakowi, żeby czasem nie marnował go życząc sobie, że jednak urodzi się chłopiec bo i tak się nie spełni
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Aneta_78
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 161
...nieustająca awaria suwaczka
- Caroina
- Wylogowany
- gadatliwa
- Aneta_78
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Caroina
- Wylogowany
- gadatliwa
- Kinga2424
- Wylogowany
- gadatliwa
- Teraz trzy serca biją we mnie...
- Otrzymane podziękowania: 50
A co do prania, to u mnie z porodem nigdy nie wiadomo. Jak sobie liczyłam, to dobrze byłoby wytrzymać do połowy sierpnia. Wtedy byłabym już po 34 tc. No, ale zobaczymy. A jak nie, to na początku września cc.
Aneta_78 Chyba mamy podobnie, bo ja też nie umiem szukać w ciucholandach. Wolę allegro.
U mnie Dady w przypadku Paulinki się niestety nie sprawdzają. Zobaczę jak będzie z bliźniaczkami. Może akurat się uda. Paulinka po dniu, dwóch dniach ma już od razu po Dadach czerwoną pupcię
malvi Mi pępek już niestety jakiś czas wystaje. Przy Paulince miałam jeszcze brązową otoczkę i moja bratowa się śmiała, że mam 3 sutek.
munkki Ja na początku miałam wanienkę w takiej komodzie. Po 3 miesiącach dostałam od cioci wanienkę na stelażu i kąpaliśmy w niej do około roczku. Potem dopiero przeszliśmy do normalnej wanny. Ale przy tej na stelażu było mi dużo wygodniej. Aaa... i ja bardzo polecam tę komodę z wanienką z CEBY:
Teraz służy mi jako komoda na kosmetyki dla Paulinki. Bardzo długo na niej przebierałam i polecam jeśli ma się na nia miejsce.
DZIEWCZYNY JA BĘDĘ MIEĆ SAME BABY. Co mój mąż ma powiedzieć??? Trójka dzieci i ani jednego chłopczyka!!!
Też było mi przykro w pierwszej chwili, ale co my możemy na to poradzić??? bele zdrowe!!!
- Caroina
- Wylogowany
- gadatliwa
- Aneta_78
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Ania86
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 71
Ja coś nie mogę spać, M poszedł do pracy ja już wstałam.
Caroina, ciuszki cudo i mnóstwo tego, będziesz stroić maluszka. Mój M też liczył na chłopca, tym bardziej że ja niepotrzebnie na początku ciąży nakręciłam go że chyba będzie chłopak takie miałam przeczucie. Widziałam po nim jak lekarz potwierdził Julkę że był trochu zawiedziony.
Kinga, ale masz zgrabniutki brzuszek A ta komoda kąpielowa świetna, oglądałam podobne na allegro, ale niestety z braku miejsca będę musieć zrezygnować. A szkoda bo nawet te półeczki pod spodem można fajnie wykorzystać np. na kosmetyki dziecka.
Aneta, super ubranka, kocyk i pozytywka, też muszę dokupić body bo to chyba podstawa a jak jak się okazuje mam więcej pajaców jak bodziaków
My byliśmy wczoraj w pepco, trochę się obkupiłam ale większość na rozmiar 68 i 74 bo małe rozmiary były poprzebierane. Kupiłam też buciki, skarpetki i mam może głupie pytanie ale nie wiem... takiemu maleństwu np. do lekarza czy na spacer zakłada się jakieś grubsze buciki? czy np. grubsze skarpety pod kombinezon?
- aneczka25
- Wylogowany
- budujemy zdania
- ♥FASOLKA♥
- Otrzymane podziękowania: 48
Mój M mega szczęśliwy bo wcześniej na USG był chłopak a teraz lekarz mówi że dziewczynka a my bardzo chcieliśmy FASOLE
Byłam w Pepco ale ja tam nic nie znalazłam...same duże rzeczy a z przecen dla maluchów NIC!!!!
Mi lepiej idzie w ciucholandach
- Caroina
- Wylogowany
- gadatliwa
Ja się dziś wybiore przy okazji do pepco, może na coś trafie. Muszę wstąpić do biedronki bo są świetne rzeczy w ofercie, chciałabym kupić ręcznik ponczo, od razu 2 sztuki, żeby obie księżniczki miały. Mam nadzieje, że jeszcze będą. Są też japonki i stroje kąpielowe do których się przymierzam. Zobaczymy co to będzie
Miłego dnia
- Kinga2424
- Wylogowany
- gadatliwa
- Teraz trzy serca biją we mnie...
- Otrzymane podziękowania: 50
Ania86 Ja cieszyłabym się mając więcej pajacyków niż bodziaków. Paulinka była taka delikatna, taka krucha, że jak się urodziła to tylko w pajacykach chodziła. Bałam się przekładać jej body przez główkę, by nie zrobić jej krzywdy. Ja nawet do lekarza zakładałam pajacyki, bo było szybciej Paulinkę rozebrać.
A co do butów, to ja dla Małej miałam tylko takie śmieszne, głównie chodziła w skarpetkach pod kombinezonem. Było to najwygodniejsze.
Caroina Powodzenia na zakupach:)
Miłego dnia
- Aneta_78
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- malvi
- Wylogowany
- gadatliwa
- 12.09.2014 - Szczęście :*
- Otrzymane podziękowania: 149
Aneta może i nie widać kg, ale jednak są dlatego nie lubię się ważyć... Któregoś razu jak ważyły mnie pielęgniarki (to był już jakoś 4 msc ciąży) to jedna mówi do mnie: "Pani to pewnie waży z 55". Uśmiałam się wtedy, bo 55kg to ja ważyłam pod koniec liceum
Fajne rady, chyba psychologię studiowałaś ale powiedzmy sobie szczerze kochana, że mało kogo w Polsce teraz stać na trójkę dzieci.... Niestety taki kraj
Kinga ja mam właśnie jakiś taki brązowy w środku ten pępek. Ale podejrzewam, że raczej już mi nie "wyskoczy" na drugą stronę
Ja znam historię sąsiadów mojej babci, którzy 5 razy starali się o chłopca, a wyszło tak, że mają 5 dziewczynek. Facet ma w domu 6 kobiet hehe
Ania szkoda, że już u Ciebie w Pepco przebrali mniejsze rozmiary. Ale Ty z tego co pamiętam już masz sporo ubranek dla Julki Ja wczoraj zrobiłam porządek w swojej szafie i okazało się, że mam do oddania rodzinie wielką torbę ciuchów Także jest miejsce na Krzysiowe ubranka
aneczka ja muszę właśnie dorwać jakiś dobry i tani ciuchland w Warszawie bo w Pepco już przebrałam co mogłam, dziś jeszcze spojrzę w Auchan, bo podobno są 3-paki śpiochów po 20zł
Wczoraj w wiadomościach mówili o wcześniakach - najmniejsza kruszynka jaką udało się już uratować ważyła 480 gram!
- jagodzianka44
- Wylogowany
- gadatliwa
- Pod Moim sercem bije inne serce!;*
- Otrzymane podziękowania: 66