- Otrzymane podziękowania: 50
- /
- /
- /
- /
- Mamusie pazdziernik 2014
Mamusie pazdziernik 2014
- Kinga2424
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Teraz trzy serca biją we mnie...
allegro.pl/rozek-z-kapturkiem-uszka-cora...lna-i4335916206.html
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- munkki
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 126

powiem wam ze wzielam tez jakies majty poporodowe, obcinaczyki do paznokietkow i takie gadzety i normalnie sie zestresowalam ;P butelki w koncu wzielam tomme tippe bo zestaw startowy w promocji jest...
- Caroina
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 114

Munkki To się posypały linki. Ja widziałam taki becik z uszkami u sprzedawcy, gdzie będę zamawiać potrzebne rzeczy więc też możesz sprawdzić gdzie Ci bardziej pasuje:
allegro.pl/becik-rozek-puszysty-z-kaptur...ral-i4435799044.html
Malvi Bóle w krzyżach też mam, czasami tak mi nerw uciśnie, że na nogę stanąć nie mogę.
Jagodzianka a przed ciążą sypiałaś na plecach, bo ja nigdy, a teraz jakoś mimowolnie się tak układam.
- jagodzianka44
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Pod Moim sercem bije inne serce!;*
- Otrzymane podziękowania: 66

Dostaliśmy ręczniczki dla Majki, kolejne koszty się z mniejszą

- Aneta_78
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 161
No i rano odkryłam pod prawą nogą żylaka ( tworzącego się), myślałam że się popłaczę

Nie dość,że naczynka mi pękają..to jeszcze żylak się prawdopodobnie zrobi..
Caroinka o spanie na plecach pytałam gina,bo wszędzie piszą żeby nie..Odp tak jak pisze Munkki, jeżeli organizm to toleruje ( nie masz omdleń,nie zaczyna być Ci słabo jak tak leżysz,nie kręci Ci się w głowie itp.) to nie ma problemu.
No mi niestety momentalnie jest słabo i organizm mój,mimo że w nocy przecież się nie kontroluje - sam sprawia,że nigdy nie śpię na plecach.
Widocznie u Ciebie nie ma tego problemu..
Natomiast powiedział też,że oczywiście najlepszy lewy bok..lub prawy ( tak zasypiam).
Ogólnie spanie jest już średnie na tym etapie

Wyprawka- no musiałam ruszyć z kopyta

Tylko kochana,weź pod uwagę że ja wielu rzeczy nie kupuje ( np. niani,sterylizatora,podgrzewacza,poduszki klinowej,bujaczka ani żadnego fotelika tego typu..no sporo rzeczy narazie wykreśliłam z listy).
Jagodzianka no widzisz,a ja kupiłam ręcznik BabyOno, dałam 35 zł. a jak otworzyłam to się okazało że był tani bo jest malutki...wkurzyłam się!! Mi chodziło o taki duży kąpielowy..
...nieustająca awaria suwaczka

- Aneta_78
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Widzisz Ty się obawiasz przeniesienia malutkich do Bytomia,a ja się modlę żeby jakby co, przewieźli małego do Warszawy do Św. Zofii. Bo Płock nie ma sprzętu dla takich maluszków..wolałabym dojeżdżać,ale mieć pewność że ma dobre warunki...
Mam jednak nadzieję,że nie będzie takiej konieczności i u Ciebie i u mnie

Munkki a podałabyś kochana linka do tych butelek?

Ja z kolei kupiłam zaokrąglone nożyczki z tej firmy Tommy...dla małego.
I choć to już pierdułka to jednak zastanawiam się czy dla chłopca kupować w ogóle szczoteczkę do włosów

Bartek nie cierpiał jak go ją czesałam...do dziś ma krótkie włosy i w ogóle się nie czesze..

- jagodzianka44
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Anetka ja kupiłam w biedronce, te z Disneya za 5zł byl grzebyk i szczoteczka w zestawie, zobaczę jak się urodzi jakie ma włosie, bo jak będzie takie dziwne to kupię od nowa.

- munkki
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
allegro.pl/show_item.php?item=4445483190
szczoteczke kupilam Canpol od tego samego sprzedawcy za 7 zl;) zobaczymy po kim Maly bedzie mial wlosy bo jak po mamusi to raczej tez nie bedzie czego czesac hehe... ale moj maz ma twarde wlosy wiec sie okaze...
kurcze cos mi sie spieprzylo z platnoscia i nie wiem czy zaplacila za to wszystko czy nie:/ musze poczekac zeby byc pewnym ze mi z karty nie sciagneli grrr....
- Ania86
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 71
Okrycie kąpielowe też u niego zamawiałam i jestem zadowolona, było dość drogie ale jest duże, grube i miękkie allegro.pl/canpol-okrycie-kapielowe-bial...ane-i4445467791.html
Malvi, mam pytanko zamawiałaś ten rożek co ja będę i może tą poduszkę do karmienia też ? allegro.pl/rogal-poduszka-do-karmienia-k...lna-i4436827611.html
Powiedzcie mi bo nie wiem jest sens coś takiego kupować czy to tylko taki zbędny gadżet?

- jagodzianka44
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

jak to jest z zamawianiem u tego samego sprzedawcy? wybieram rzeczy i płacę raz za przesyłkę?
- Caroina
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Ja od początku używam tylko cążki, nożyczkami bym się bała, że gdzieś niechcący przytnę paluszka. Zależy czego Ty używasz, bo jeśli tak jak ja masz wprawę z cążkami to się tego trzymaj i nie słuchaj innych, bo to bzdura, że nożyczki są bezpieczniejsze jeśli ich nie stosujesz

Tak, u 1 sprzedawcy za wszystkie rzeczy płacisz 1 przesyłkę tylko każdy ma inne cenniki, musisz to sobie sprawdzić. Jeden ma np 15zł do 50sztuk, a inny za każdą dodatkową aukcje dolicza sobie powiedzmy 1zł do przesyłki więc jak zamówsz 20 rzeczy to do przesyłki doliczasz dodatkowo 20zł (przykładowo)
To mnie dziewczyny pocieszyłyście z tym spaniem na plecach bo wygląda na do, że to dla mnie najdogodniejsza pozycja. Ale wciąż nie mogę się nadziwić, bo nigdy wcześniej nie sypiałam na plecach tak jak Jagodzia wręcz nie znosiłam tej pozycji, a zaczęłam się budzić na plecach z rękami zarzuconymi nad głową i to już w pierwszych dniach ciąży, niesamowite
- munkki
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
z platnoscia mi sie cos zacielo, wiec czekam na info czy mi wzieli z karty, bo zgodnie tym co mam na koncie allegro to nie zaplacilam;P
Ania, ja poduszke rogal kupuje. Moja kolezanka ktora urodzila miesiac temu bardzo sobe chwali, ze to wygodne do karmienia na siedzaco. Podejrzewam ze niektore z nas nie beda sobie bez tego wyobrazaly karmienia a niektore nie beda uzywac...

- Ania86
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 71
- Aneta_78
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Ja to w ogóle przy Was..oszczędnie kupuje

Tak jak Caroina napisała,kupiłaś cążki to zostań na razie przy nich. Jak będzie niewygodnie to wtedy kupisz nożyczki...po co obrastać rzeczami?

Ja mam nożyczki i zobaczymy...albo się najwyżej wymienimy

Caroina widzisz,bo człowiek się naczyta że nie można na plecach i już!
A wychodzi na to,że zależy jak się reaguje..jak nie robi się słabo to czemu nie?! No przecież to nie jest jakaś nienormalna pozycja do spania..mój M np uwielbia tak spać
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ania pokażesz śpiworek?

Kinga czy Damian się sprawdził jako prasowacz baldachimów?

Munkki zaczekaj z tym allegro..ja miałam ostatnio przejścia też..zawiesiło się coś,a ja w gorącej wodzie kąpana klikałam i klikałam ( no jak dziecko normalnie) u zamiast 5m maty ogrodowej,kupiłam 35...M się śmiał,że pół ogrodu zasłonię...no zaszalałam
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

- Caroina
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-