- Otrzymane podziękowania: 71
- /
- /
- /
- /
- Mamusie pazdziernik 2014
Mamusie pazdziernik 2014
- Ania86
- Wylogowany
- budujemy zdania
Ja mam wizytę w tą środę strasznie jestem ciekawa co mi powie lekarz i jak ten wynik glukozy.... potem biorę się za pranie, Anetka zmotywowałaś mnie
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- nelka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 76
brak alkoholu (przy tej huśdawce nastrojów oj jakbym chciała żeby mi tak troszeczkę w głowie zaszumiało od razu by się człowiek odprężył),
opalanie,
jedzenie (choć tu akurat dużo się nie ograniczam ale chciałam bym się coś zjeść i nie mieć zgagi).
Kinga no to szybko się sprawy toczą u ciebie, nie chce ci robić wyrzutów ale chyba przez tą rozbudowe troszkę się wszystko mogło przyspieszyć. Ale cię rozumiem bo też bym plackiem nie potrafiła leżeć. Wpadłam w lekki popłoch bo skoro zaczynam się "sypać" to wcale nie zostało nam tak dużo czasu jak mi się wydaje....
Ciąża bliźniacza rozwij się szybciej a twoje dziewczynki są już w miarę duże więc trzeba myśleć pozytywnie. Lekarze często mówią że to niby może być w każdej chwili a znam przypadki gdzie potem mamusie czekają i nic się nie dzieje. Więc dupka na kanape, zimne picie, jakieś przekąski i relaksik
A wiecie że te rożki z sówkami są w peppco za 24,99zł! tylko że one nie są usztywniane.
A mi się popsuł odkurzacz! a ja bez niego żyć nie mogę w sierpniu mamy zrobić zakupy dla Marysi więc nie wiem co robie... Trzymajcie się mocno to wam napiszę co na to moja teściowa: a nie macie zapasowego odkurzacza?
- pauletta
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 77
Jagodzia slodki rozek.
Kingus nie martw sie :-*
Ja bede prac w sierpniu i ew. Prasowac.
- munkki
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 126
Ja wlasnie wrocilam z usg, Stas wazy 1200, wszystko ok, glowka w dol ulozony.
pieklo takie na zewnatrz ze ledwo sie dotoczylam do domu a teraz mam ochote na wskoczenie do zimnej wanny (ale nie mam wanny:/)
Aneta, ja popralam tylko biale rzeczy, nie prasowalam jeszcze. Kolory bede prala pozniej
- Aneta_78
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 161
13. Ślimakowatości mówimy głośne i stanowcze nie !!
Ale to fakt...ciekawe czy będziemy takie wyrywne do prac domowych jak już dzidziuś będzie..ciekawe ( każda odpowiada w skrytości ducha..
Nelka niedobrze...człowiek rozplanuje jako-tako wydatki, a tu często coś wyskoczy niespodziewanego..
a pytanie teściowej bezbłędne, lecz cóż kto wie co kto trzyma w szafie...może drugi,dmuchany odkurzacz na "czarną godzinę"
Dzięki za namiar na rożki..a widziałas gdzieś tanie,ale usztywniane??!
Co do mojej i teraz już Waszej listy Top Ten, zauważam niepokojąco,że większość z Was "ciągnie" do alkoholu
Co do imion natomiast,zaskoczyłyście mnie bo czytam Was i wynika,że tylko moje i Nelkowe dzieci będą miały po jednym imieniu?!
Czy kogoś przeoczyłam?
Marza mnie też przeraża prasowanie...ale postanowiłam chociaż poprać..Jakoś tak spanikowałam,że czas mi przecieka między palcami a ja się kręcę w kółko i nic nie robię..
Dobrze,że pokój pomalowany..
Pauletta przypominam tak jak Ani,że sierpień za 3 dni
bo wiem jak to się fajnie mówiło niedawno "aaa zrobię to czy kupię tamto w sierpniu..." a tu sierpień stoi za rogiem i przebiera nóżkami,bo mu październikówki naobiecywały,że hej:-)
Caroina pralka pracuje? a to ta Lovela z promocji w Kaufkandzie??
...nieustająca awaria suwaczka
- Aneta_78
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Munkki ....a kolorowe,niech zgadnę,pewnie..w sierpniu?
- pauletta
- Wylogowany
- rozmowna
- Aneta_78
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ok, od dziś obowiązuje nowy termin - druga połowa sierpnia..
- nelka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Nie widziałam usztywnianych, tak tylko przechodziłam po peppco i rzuciły mi się te boskie sowy.
Przyznam się wam że marzy mi się pod koniec sierpnia taki 4dniowy wypad nad morze.... Wizyte u doktorka mam dopiero 20.08 więc muszę to najpierw z nim skonsultować. Będę wtedy w 32-33tyg, nad morze jedziemy jakieś 4,5godz. Myślicie że to szalony pomysł? tylko ten piekielny odkurzacz popsuł mi plany narazie...
- Kinga2424
- Wylogowany
- gadatliwa
- Teraz trzy serca biją we mnie...
- Otrzymane podziękowania: 50
- dotkawy
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 34
A ja mam wizyte w nast pn i powiem Wam ze z utesknieniem na nia czekam, bo moze w koncu sie czegos dowiem o mojej Kruszynce ))
Wczoraj 1raz chyba od tyg nioe mialam zgagi, ale bylam szczesliwa, ale wieczor poszlismy ze znajomymi na TKB (u nas w Zywcu jest raz w roku Tydzien Kultury Bezskidzkiej) i najpierw lody jakdlam, potem oscypki z grilla, a na koniec dowalilam sobie jeszce gofrem......takze nie dziwie sie ze dzis mnie pali.....jak cholera !!!
Jagodzianka jak tam sesja?
malvi oj zgadzam sie z tym piciem, jak jest taki upal jak wczoraj albo dzis to tak chodzi za mna zimne piwko ze az mnie skreca.....a najsmieszniejsze jest to ze wczesniej piwo to tylko w sobote pilam ale nigdy w tyg mi sie nie zachcialo, tak jak teraz, hihih
aneta ja mam nadzieje ze w tym tyg juz cos popiore, dalej proszku do pranie nie mam dla dzidziusia, ale kolezanka ktora pracuje w cauflandzie mi wszystko odlozyla, tylko znow jest teraz problem ze do niej trzeba po to podjechac, a nie ma kiedy......bo maz w tym tyg ma 2 zm i auto bierze........ (
Kinga to odpoczywaj Kochana jak najwiecej :-*
- nelka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Aneta_78
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
13. Szare komórki..taś,taś..do nas
Wiesz,myślę że pomysł z wyjazdem wcale nie jest szalony. Z tego co kojarzę, nie masz na tą chwilę większych problemów w ciąży prawda? z szyjką chyba ok,prawda? o twardnieniu brzuszka chyba też nie wspominałaś?!
Pokoik gotowy,okna pomyte,poprasowane..
Więc jeśli finanse pozwolą - pewnie,że jedź.
Dotkawy heh ..... jest tu juz takie grono.."alkoholowe" ..poszerza się w zawrotnym tempie widzę..
Cechą dominującą ww grona jest hasło "a prała będę w sierpniu...w drugiej połowie znaczy się"
Kinga ale teraz już się połóż,odpocznij..popatrz jakie my tu wszystkie niegotowe..Wrzuć zdjęcie 3 łóżeczek w sypialni...plis,chciałabym to zobaczyć..
- Caroina
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 114
Aneta Ja tam nic na sierpień nie obiecywałam ale tak się składa, że chyba właśnie teraz początkiem miesiąca zrobimy większe zakupki. M mi mówi, żebym nie leciała za jedna rzeczą, żeby zaoszczędzić 1zł tylko kupimy wszystko naraz jak przyjedzie. Ale jeśli o ten płyn Lovela chodzi to nie kwestia złotówki a 8zł na opakowaniu. Wiełam od razu 2 do koloru, wczesniej kupiłam 1 do białego (tak, z tej promo w Kaflufl.). Teraz już mogę prać
Wychodzi na to, że ciągoty alkoholowe chyba wszystkie mamy
Nelka Jasne, jak tylko finanse pozwalaja, a lekarz nie zabroni to korzystaj. Przy okazji na zdrowie wyjdzie jak się „jadu” nawdychasz
Sama bym się wybrała gdybym miała bliżej ale w naszym przypadku to e dwa razy tyle co u Ciebie więc odpada.
- pauletta
- Wylogowany
- rozmowna