- Otrzymane podziękowania: 126
- /
- /
- /
- /
- Mamusie pazdziernik 2014
Mamusie pazdziernik 2014
- munkki
- Wylogowany
- rozmowna
niby weekend ale naprodukowalyscie;)
Aneta film byl dosc ciezki, a myslalam ze to bedzie czeska komedia. ogolnie po tym filmi doszlo do mnie ze chlopcy maja czas przerabane, bo sa szykanowani, jak sa wybrani w szkole np na ofiare, to wieksi i silnijsi chlopcy im straszie dokuczaja itd. No coz, chyba nic mi nie da martwienei sie na zapas;)
a dzis jak sie czujesz?
mnie boli kosc lonowa... od dwoch dni, w piatek strasznie duzo chodzilam i to chyba po tym. dzisiaj odpoczywam. upal straszliwy, wiec na ryby nie pojechalismy. maz wybral sie na basen a ja siedze sama w zaciemnionym pokoju co by mi slonce tu nie nalecialo;P
Jagodzianka powodzenia na sesji i daj zdjecia!
paznokcie u mnie teraz nie zrobione, tylko u stop. ale 12.08 jestem umowiona do kosmetyczki, zrobie sobie pazury i brwi tez ciachne co by wygladac jak czlowiek;)
aaa bylam wczoraj na tych dniach otwartych w szpitalu, pokazali caly trakt porodowy, przerazajace fotele etc. ale ogolnie szpital pozytywny, mam nadzieje ze pozwola mi tam rodzic z moja cukrzyca:/ dzisiaj po sniadaniu znowu 130
drugie imie ja mam, maz tez ma. Stasiu tez bedzie mial - Jan
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Caroina
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 114
Jagodzianka Udanej sesji i pięknie pomalowanych pazurków. Pochwal się później
Ania Moja babcia też miała na imię Julia i mam do niego sentyment. Chciałam tak dać na imię córci tylko szkoda, że jest ich tak dużo. W ogóle to bardzo podoba mi się też np Lena ale tak samo, tyle tego
- malvi
- Wylogowany
- gadatliwa
- 12.09.2014 - Szczęście :*
- Otrzymane podziękowania: 149
- Caroina
- Wylogowany
- gadatliwa
- Caroina
- Wylogowany
- gadatliwa
Co wg. Was jest bardziej krzywdzące dla dziecka często powtarzające się imie czy bardzo rzadko spotykane? Mnie się wydaje, ze raczej ta drug opcja.
- Kinga2424
- Wylogowany
- gadatliwa
- Teraz trzy serca biją we mnie...
- Otrzymane podziękowania: 50
Ja mam na imię Kinga (jak wiecie) i powiem Wam chyba tylko raz zdarzyło się bym miała coś do czynienia w normalnym życiu z inną Kingą. I to tylko godzinę raz w tygodniu. Ani nigdy nie miałam Kingi w szkole, ani w pracy. Jak byłam mała, to mi to przeszkadzało. A teraz bardzo się z tego cieszę. Dlatego Paulinka jest Paulinką, a Zuzia i Ala, Zuzią i Alą. Nie chciałam by dziewczynki miały imiona, które teraz są BARDZO popularne. Do niektórych imion nawet naprałam wstrętu. Bo gdzie idę, to albo... albo...
No ale to jest decyzja indywidualna. Więc ja mogę powiedzieć, co ja czuję. Ale nie mogę się do Was wtrącać
- nelka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 76
Caroina mi akurat podobają się takie tradycyjne imiona i przede wszystkim to wpłyneło na nasz wybór. Ja wybrałam Zosi a mąż Marysi imię. Niestety są to bardzo często spotykane imiona ale moim zdaniem trudniej dziecku z imieniem które jest bardzo rzadki. Choć w dzisiejszych czasach jest to częściej spotykane i nie budzi tylu emocji. Grunt to żeby imie podobało się rodzicą i choć to dziwnie zabrzmi ale żeby pasowało do dziecka.
- pauletta
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 77
Dzis maz mnie zabiera do rest. Meksykanskiej lub chinskiej . Rocznicowa/randka
- Kinga2424
- Wylogowany
- gadatliwa
U mnie teść robi grila, także zbieram się na dwór. Jakoś tu dzisiaj strasznie pusto, aż niemożliwe.
Miłego wieczorku:)
- Caroina
- Wylogowany
- gadatliwa
Kinga Fakt, dawno nie było tu takiej ciszy, pewie nadrobimy jutro Smacznego
- Kinga2424
- Wylogowany
- gadatliwa
- pauletta
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 77
- malvi
- Wylogowany
- gadatliwa
- 12.09.2014 - Szczęście :*
- Otrzymane podziękowania: 149
Kinga mam tak samo jak Ty odnośnie bardzo popularnych imion
Caroina to zależy co masz na myśli "oryginalne" imiona. Jak ja byłam mała to drugiej Malwiny nie było praktycznie nigdzie. Ale wszyscy się imieniem zachwycali Także ja np. jestem zadowolona, że mam tak na imię a nie inaczej (nie zniosłabym gdybym miała właśnie jakieś super popularne imię)
A imię Krzysztof zostało wybrane jako "średnio popularne"
- Ania86
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 71
Malvi, ja już też od 5 nie śpię M poszedł do pracy i ja już też wstałam, w nocy się tak źle śpi, gorąco mimo że wszystkie okna pootwierane. Do tego tak mnie bolą te nogi że już nie wiem co mam z nimi w nocy zrobić.
Co do imion to my dla chłopczyka mieliśmy kilka opcji m.in. Artur, Bartosz.... ale dla dziewczynki nie, jakoś od razu Julia była Julią. Wiem że to bardzo popularne imię teraz ale co tam.
U nas dziś mają przerabiać prąd na korytarzu więc pewnie cały dzień będę bez neta tak że miłego dnia Kochane.
Anetka, czekamy na wieści jak się czujesz, mam nadzieję że już przeszło całkiem.
- Aneta_78
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 161
Wczoraj byliśmy cały dzień u znajomych więc nie pisałam...
U mnie nadal trudno powiedzieć jak jest,mały się rusza,ale brzuch nadal nie ten co był. Mam jednak swoją nową własną teorię,że może
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Co do imienia ja patrzę tylko i wyłącznie na to co mi się podoba Janków mnóstwo,ale co ja na to poradzę....ja chcę je i już
Ach zajrzałam wczoraj będąc u znajomych do Tesco ( jaka szkoda,ze w Płocku nie ma...tylko te express,ale to nie to..) kupiłam dwupak body za 21 zł. i sobie ciepłe bamboszki na zimę fajnie macie z tym Tesco,lepszą jakość ubranek mają niż Auchan, no i trafiłam na wyprzedaże.
Niedługo jadę z B do alergologa. Także później się odezwę...papa!!
...nieustająca awaria suwaczka