BezpiecznaCiaza112023

Mamusie pazdziernik 2014

10 lata 4 miesiąc temu #906943 przez Caroina
Aneta Za pewne druga też dostanie jakieś dodatkowe imie od taty. Ja jakoś nie jestem za tym choć też mi to nie przeszkadza.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 4 miesiąc temu - 10 lata 4 miesiąc temu #906945 przez Kinga2424

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Przed chwilą wyczytałam, że sierpniowe trojaczki 11.07 przywitały się ze swoimi Rodzicami:)

10 lata 4 miesiąc temu #906948 przez Aneta_78
Nelka z tym wyłączeniem piekarnika to nie było złośliwe..po prostu ja też teraz bywam mega rozkojarzona ;-)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

...nieustająca awaria suwaczka ;-)

10 lata 4 miesiąc temu #906950 przez Aneta_78

10 lata 4 miesiąc temu #906951 przez nelka
Aneta wiem że nie było złośliwe ale sprawdziłam bo przez chwilę się zawachałam czy wyłączyłam....

10 lata 4 miesiąc temu #906953 przez jagodzianka44
Anetka pewnie kamień z serca Ci spadł jak poczułaś ruchu Niuniusia :). dalej brzuszek taki twardy?;c wstawaj tylko do toalety, leż duzo:)

10 lata 4 miesiąc temu #906954 przez Aneta_78
Jagodzia gdzie byłaś jak Cię nie było? :-)
Wiesz ulżyło...tylko nie wiem co z tym brzuchem. W necie sprzeczne informacje,ze jak nie boli i nie ma plamień to może tak być na tym etapie...i bądź tu mądry ...

10 lata 4 miesiąc temu - 10 lata 4 miesiąc temu #906955 przez Kinga2424

Caroina Mi zależy na tym by poród jak najbardziej opóźnić. Nie chce by moje Perełki leżały w inkubatorach, chciałabym je od razu wziąć do domu. Jeżeli o mnie chodzi to śmiało mogą się urodzić na początku września. Nie jestem temu ani troszkę przeciwna.

10 lata 4 miesiąc temu #906959 przez Aneta_78

10 lata 4 miesiąc temu #906964 przez dotkawy
Aneta dzieki za wadomosc, z ta zgaga to jakies utrapienie, praktycznie caly czas mnie meczy, ehhhh, juz jem migdaly, pije mleko, jem kisiel, galaretki na chwile pomaga.....na chwile.... Co do 2imienia to chyba dam Wiktoria - Amelia :-)

10 lata 4 miesiąc temu #906968 przez Aneta_78
Dotkawy nie ma sprawy,ja też się męczę z tą zgagą..może dzieciom włoski rosną? ;-)
Dobranoc!!!

10 lata 4 miesiąc temu #906969 przez Caroina
Aneta

10 lata 4 miesiąc temu - 10 lata 4 miesiąc temu #907006 przez jagodzianka44
Dotkawy,Anetka Na zgagę możecie Renni, jest bezpieczne w ciąży, lub spróbujcie z cukierkami miętowymi

Anetka A Marcin z pracy wrócił to trzeba było się nim zająć:) Jak tam Brzunio?:* co do drugiego imienia to będzie Magdalena :)

teraz musze się wziąć za siebie,bo paznokcie do sesji się same nie pomalują haha :D 3majcie kciuki za pomalowanie stóp bo chyba Marcin się tym zajmie:D :woohoo:

10 lata 4 miesiąc temu - 10 lata 4 miesiąc temu #907014 przez Ania86
cześć :)
Ale upał....
Anetka, jak się dziś czujesz kochana?
Jagodzianka, udanej sesji i czekamy na fotki :)

Co do imion to też mam na drugie Maria i jak pisze Kinga u nas też w moim przedziale wiekowym co druga dziewczynka miała Maria na drugie imię. Julia będzie mieć Izabela (po babci mojego Maćka) pierwsze Julia ma moja ukochana babcia więc zdecydowaliśmy że drugie będzie po drugiej.

A teściowe... temat rzeka... ja już nie raz pisałam moja jest okropna nie wiem jak teść z nią wytrzymuje, ale już nie raz mówił "Co mam teraz zrobić na stare lata? Przecież się nie rozwiodę" :P Co gorsza dziś do nas przyjadą, a nie było ich chyba z pół roku bo ostatnio przyjechali z psem i zaczął nam podsikiwać po kątach. Więc zwróciłam im naprawdę delikatnie uwagę że potem nasz chodzi i wącha i muszę pilnować żeby nie podnosił nogi. Mam nadzieje że będą bez niego.

10 lata 4 miesiąc temu #907015 przez malvi

Anetka szkoda, że Ci się szafa nie zmieści... Ja wczoraj zrobiłam sobie na kartce wstępny plan pokoiku - co gdzie będzie stało i okazuje się, że taka szafa się spokojnie zmieści, ale większa już raczej nie ;)
Imię mamy wybrane na razie jedno, ale M coś mówił, że będzie chciał też dać drugie... Ja z kolei jakoś nie przywiązuję do tego wagi, choć sama mam dwa :)

Jagodzianka czekam z niecierpliwością na zdjęcia z sesji :woohoo: :woohoo:

Ania u mnie też gorąco od rana :/

Jeszcze co do drugiego imienia, nie wiem jak jest u Was, ale u nas podobno jak ja się urodziłam to drugie imię wybierało się z kalendarza (patrzyło się kto ma w danym dniu imieniny). Ja właśnie w ten sposób dostałam drugie :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka