- Otrzymane podziękowania: 114
- /
- /
- /
- /
- Mamusie pazdziernik 2014
Mamusie pazdziernik 2014
- Caroina
- Wylogowany
- gadatliwa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Aneta_78
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 161
Od rana boli mnie brzuch,twardy jak skała że aż małego nie czuję...Wzięłam prochy i czekam...kurcze w necie piszą,ze na tym etapie tak może być...nie wiem co robić...
Długo to trzyma kurcze,ale mam do Was pytanie czy wpływ na to może mieć stres pół nocy???
Otóż u nas rozszalała się w nocy straszna burza. Waliło i błyskało się non stop. Ja się burzy nie bałam,ale po tym jak ostatnio piorun walnął koło domu i popalił nam sprzęty - nabrałam szacunku. Bałam się kolejnych strat,leżalam w łóżku i się denerwowalam...
...nieustająca awaria suwaczka
- jagodzianka44
- Wylogowany
- gadatliwa
- Pod Moim sercem bije inne serce!;*
- Otrzymane podziękowania: 66
- Aneta_78
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jagodzia dzięki, wzięłam wszystko...leże i martwię sie
- jagodzianka44
- Wylogowany
- gadatliwa
- Pod Moim sercem bije inne serce!;*
- Otrzymane podziękowania: 66
- Caroina
- Wylogowany
- gadatliwa
- Caroina
- Wylogowany
- gadatliwa
A jak już o tych skurczach, to też tak Wam się dzieje, że w momencie jak spina się brzuch to i gdzieś w okolicach szyjki macie takie dziwne uczucie jak by ją rozciągało?
- malvi
- Wylogowany
- gadatliwa
- 12.09.2014 - Szczęście :*
- Otrzymane podziękowania: 149
Czekam na wyniki sesji
Pauletta jak chcesz ładne tkaniny na zasłony to popatrz sobie na tej stronie, do której link wrzuciłam, tam jest dużo różnych
Nelka a ja pytałam CZYM Twój M maluje na ścianie? W sensie jakie farby Bo te zwierzątka to ja pamiętam
Caroina cieszę się, że jesteśmy dla Ciebie takie motywujące A ja u nóg już od jakichś 2 miesięcy nie daję rady sobie sama pomalować
Anetka mi się brzuch nie napinał jakoś tak na super długo, więc Ci nie odpowiem... jak dziś miałam ten skurcz macicy to Mały się normalnie ruszał. Tak jak Jagodzianka napisała, poczekaj jeszcze troszkę a jak coś Cię niepokoi to jedź na IP.
- Aneta_78
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Malvi te firanki czy zaslonki w Jysk widziałam na żywo...nie wiem,jak w necie czy są czy nie..
Są identyczne jak te na tkaninach,które pokazałas..tylko za 20 zł w Jysk'u są juz gotowe 2 szt. na szeleczkach...super! Myślę,ze warto..
Aaaa jeszcze...a więc się wyjaśniło co do lambrekina i tego "kto zrobi,kiedy zrobi,jak zrobi i czy w ogóle zrobi",że tajemnicza osoba wykonująca to MAMA
A ja już Ciebie widziałam z naparstkiem na palcu,szpilką w zębach,okularach na nosie..ciemną nocą pochyloną nad maszyną do szycia...
Nelka a ja jestem karna,ja nie ćwiczę..i mam zgagę buuuu
A co do Twojej zmiany na bardziej dziewczęcą dziewczęcość to ja się nie dziwię...mi gin pod nosem chlapnął "będzie dziewczynka" a u mnie BACH momentalnie róż,fiolet,fuksja,lila-róż stały się ulubionymi kolorami M był przerażony..hihi...ręczniki w łazience chciałam wymieniać..
Agniesia zdrówka,wesołego życia,spokojnego snu,domku z ogródkiem na przedmieściach i co tylko...dla Stasia!!!
Jagodzia no tak czułam,tak czułam ze nie piszesz bo w tej szafie nowiutkiej,pachnącej klejem układasz rzeczy..pod linijkę
A Twoich własnych literek jestem ciekawa,zwłaszcza ze lubię takie ciepłe wersje -styropianikowe ...czekam na fotki..
Dotkawy bardzo dziękuje za stronkę z lakierami...może się skusze skoro takie mam zadbane towarzystwo forumowe
Caroina dzięki za odpowiedz
Nie mam wrażenia rozciągania przy spinaniu się brzucha,ale myślę ze lepiej ze Ty masz bo tzn. że się cos tam rozciąga...a to w ciąży normalne. Wszystko się powiększa,bo dziecko rośnie...
- Ania86
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 71
Anetka, mi jak się spinał to brałam no spę tak jak piszą dziewczyny i jak poleżałam to przechodziło. Odpocznij kochana trzymam kciuki żeby wszystko wróciło do normy. Co do ruchów to moja jest dzień że szaleje w brzuchu a jest tak że w ciągu dnia czuję ją delikatnie a dopiero na wieczór a właściwie noc się rozkręca.
- Caroina
- Wylogowany
- gadatliwa
- Aneta_78
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Caroina
- Wylogowany
- gadatliwa
- dotkawy
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 34
Aneta78 mi tez sie brzuch napinal i naprawde dlugo trzymal, ale mala czulam caly czas wtedy. A po stresie moze tak byc bo jak mialam przeboje z M .... to pare dni mnie okropnie lupalo......tak ze chodzic nie moglam nawet....
A wlasnie bo zapomnialam jeszce moja gin mi powiedziala ze jak mi sie tak dzieje, to najlepiej polozyc sie na lewym boku i pod pupe dac gruba poduszke, walek czy co ktos tak ma w domu, zeby macica byla wyzej. I tak jak dziewczyny bralam wtedy no-spe i magnez
Jak w ogole sie czujesz, lepiej juz cos?
- malvi
- Wylogowany
- gadatliwa
- 12.09.2014 - Szczęście :*
- Otrzymane podziękowania: 149
Daj znać jak się czujesz Ja jakoś znów słabo, spałam teraz godzinę....
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.