BezpiecznaCiaza112023

Mamusie pazdziernik 2014

10 lata 4 miesiąc temu #915190 przez Marza
Malvi śmiesznie by było samą siebie oglądać :D ale jakbym miała coś ciekawego do powiedzenia to czemu nie :D haha

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 4 miesiąc temu - 10 lata 4 miesiąc temu #915191 przez Aneta_78
Caroina ..a jeszcze co do kasy i oszczędzania...
Mój M ma konto na FB. Ja nie mam,więc czasem sobie na jego zaglądam..
Patrzę ostatnio, a tam dodany profil "Jak oszczędzać i rozsądnie gospodarować pieniędzmi".
Juppi!! myślę sobie,może się na starość nauczymy oszczędzać :whistle:

Dziś zagajam męża: " ..wiesz kochanie, widziałam na fejsie,że masz dodaną aplikację o oszczędzaniu...wspaniały pomysł...co tam piszą??"
Odpowiedź :"..aaa że najlepiej to żony nie mieć" :woohoo:
Yyyy....a zatem jak mówi przysłowie: "Nie pytaj!!! bo jeszcze się dowiesz" :silly:

...nieustająca awaria suwaczka ;-)
Podziękowania: Kinga2424

10 lata 4 miesiąc temu #915192 przez Caroina
Malvi Dowiedz się kiedy będzie premiera, chciała bym to obejrzeć :)

Marza Dzieki, dużo mam z f&f, a te zapinane na boku bodziaki to odgapiłam i kupiłam w Auchan - świetne są i cena faktycznie korzystna bo 3szt kosztowały 23zł

10 lata 4 miesiąc temu #915194 przez Marza
Aneta haha czasami lepiej po prostu nie wiedzieć :D

10 lata 4 miesiąc temu - 10 lata 4 miesiąc temu #915195 przez Caroina
Aneta Coś w tym jest :D

Przypomniało mi się jeszcze, że mieli w promocji w auchanie fajne bodziaki (z napisem 50% mum + 50% dad = 100% Princess/Prince) teściowa miała mi je kupić, bo ma blisko i coś tam pokupowała ale nie wiem czy właśnie te.

10 lata 4 miesiąc temu #915198 przez Marza
No CAroina bardzo się je opłaca. Szkoda, że tam nie mają większego wyboru prawda? Bo takie ceny to można brać tylko ten wybór średni... Ja muszę w końcu nalot na sh zrobić, bo mi się wydaje, że mam za mało ubranek....

10 lata 4 miesiąc temu #915205 przez Caroina
Marza To prawda, z tych rozpinanych body z aplikacjami tylko był ten 3pak w różu i błękicie, a tak to już w jednolitym kolorze różu i fuksji. Jakby były jeszcze z innym wzorem lub w jakimś neutralnym kolorze to też bym wzieła. Ale dobre i to :) Też chyba zależy gdzie bo jak byłam w bielsku to mieli straszne puchy, a w Mikołowie większa hala i ubrań mnóstwo, że aż poupychane były. Kupiłam tam sobie 2cz strój kąpielowy - uwaga - za 8zł :woohoo: i spodnie dresowe za 20zł.
Do sh też bym się wybrała ale tak samo jak Ty czekam na zmiane asortymentu na rzeczy jesienno-zimowe i musze coś Nadii poszukać, a jak nic nie trafie to będę atakować alegro :) Jakbyś się dowiedziała, że w biga wykładają odzież jesienną to daj znać.

10 lata 4 miesiąc temu #915226 przez Marza
Caroina dam znać na pewno :-) Mogli by juz cos wystawic, w koncu jesien tuz tuz. kurde też bym sie do tego duzego auchana przejechala... Ja tylko do bielska jezdze niestety.

10 lata 4 miesiąc temu #915233 przez Ania86
Caroinka, śliczne ubranka a brzuszek masz malutki. Kurcze muszę też swojemu pstryknąć fotkę ale jakoś nie mogę się zebrać ;) Szkoda że koło mnie w okolicy nie ma auchana ani tesco :/ fajne tam mają te ciuszki :)

Anetka, super zabaweczki ja póki co nie mam żadnej no oprócz karuzeli na łóżeczko. A Twój opis sytuacji z lidla to to samo co u mnie, ale u nas zawsze tak jest jak coś ciekawego ma być czy to w lidlu czy w biedronce to ludzie się rzucają jak sępy, taki urok małej mieściny ;)

Kinga, dobrze że dziewczynki jeszcze w brzuszku a Ty w domu .... czekamy na wieści ....

10 lata 4 miesiąc temu #915237 przez pauletta
Anetka mocz ok a morfologia z dupy. A biore zelazo wrrr

Na jednym z forum dziewczyna z 11 pazdz urodzila córeczke 1200 g. Gdzies chyba okolo 2 tyg temu.a druga z 3 pazdz. Jest w szpitalu i odszedl jej czop. Omg. Robie pranieeeee.aaaaaaa

10 lata 4 miesiąc temu #915245 przez Caroina
Marza Ja w Mikołowie w auchan byłam tylko kilka razy przy okazji wizyty u teściów ale teraz będę się starała zawsze tam zaglądać przy okazji odwiedzin :)

Ania Koniecznie zrób zdjęcie i dodaj :)
U nas jest tak samo. W lidlu jeszcze nie udało mi się chyba nic upolować, zawsze przeczesane kosze. Do biedronki mam troche więcej szcęścia ale może to dlatego, że u nas w miasteczku są 3 i Ci ludzie jakoś się rozchodzą ;)

Pauletta A kiedy masz konsultacje z lekarzem? Odnośnie tej dziewczynki 1200g - piszą jak się ma?

10 lata 4 miesiąc temu #915246 przez pauletta
W srode mam wizyte.

Tyle pisze ze przybrala do 1400 g nic poza tym.

10 lata 4 miesiąc temu #915248 przez pauletta
Ale miala silną gastoze i pewnie cc

10 lata 4 miesiąc temu #915254 przez Marza
jejku oby się wszystko dobrze skończyło z tym maleństwem... oby wytrzymać do tego 37..

10 lata 4 miesiąc temu #915258 przez munkki
Pauletta ale nastraszylas:/ musze rożek i kocyki poprac... Ja dziś w h&m kupiłam skarpetki i czapeczki:) poza tym już ledwo się ruszam... Cukier do dupy i tak...
Ciesze się ze u Malvi i Kingi ok- dzielne dziewczyny z Was:)
Ogłaszam zatem oficjalnie ze większość pazdziernikowek jednak przełącza się na tryb narzekania..
;)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka