BezpiecznaCiaza112023

Mamusie pazdziernik 2014

10 lata 4 miesiąc temu #915576 przez malvi
Marza to zależy jakie masz kolory tych rzeczy, musisz tak patrzeć żeby Ci nic nie zafarbowalo ;)

My po badaniu, z Usg wyszło że szyjka ma teraz 19mm dzieki mojemu lezeniu :) jutro jeszcze zrobią mi badanie krwi i moczu i jak będzie ok to puszcza mnie do domu, z tym ze będę musiala caly czas leżeć.
Podziękowania: Marza

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 4 miesiąc temu #915583 przez pauletta
Malvi to super.

Ja wszystko mam w odcieniu rozu jasnego to wlozylam wszystko.

10 lata 4 miesiąc temu #915587 przez Caroina
Marza Możesz to uprać razem tylko uważaj na kolory, żeby Ci nie pofarbowało rzeczy.

Malvi Świetne wieści :) Leżeć jasne! Byle w domu!
Podziękowania: Marza

10 lata 4 miesiąc temu #915613 przez malvi
My właśnie zjedliśmy posiłek między obiadem a kolacja :D od wczoraj ponad przeciętny apetyt nam dopisuje :P

10 lata 4 miesiąc temu - 10 lata 4 miesiąc temu #915624 przez Marza
Pauletta ja właśnie rozwiesiłam pierwsze pranie na suszarce i cudnie pachnie :D a teściowa pojechała do koleżanki i skorzystałam i wrzuciłam białe :D szkoda, że grill Wam nie wypali, ale zawsze wyrwiesz się z domu, a to już coś :kiss: jutro zostaną mi tylko kocyki, ręczniki i rożek :) no mam je wszystkie w pastelowych kolorach, więc nie będą farbowały :lol: fajnie, bo nie chciałam tego rozkładać na części, bo bym włączała pralkę na dwa kocyki to trochę niefajnie hehe :blush:

Malvi cudowne wieści ! tylko, żebyś w domu leżała ! bo jak nie to będzie Cię trzeba związać :D co do apetytu to ja się staram ograniczać, bo też jakbym mogła to bym jadła co mi się w oczy rzuci :woohoo:

właśnie w wiadomościach mówili o kolesiu co gwałcił siedmiolatkę... jakiś sąsiad... CO ZA ZWYROL !!!! :angry:

10 lata 4 miesiąc temu #915653 przez nelka
Kurcze a gdzie się podziała Agniesia? Chyba miała mieć dzisiaj wizytę a nie odzywa się od tego plamienia:-/

Moja siora nas uszczęśliwiła i kupiła dla Zosi namiot. Teraz nie dość że mieszkanie zagraca nam kołyska, leżaczek, krzesełko do karmienia, zaraz pojawi się wózek a mam teraz w dużym pokoju namiot. Do dziewczyn do pokoju już go nie upchne....

10 lata 4 miesiąc temu #915670 przez Marza
No właśnie, agniesia, aneta i reszta... dziewczyny haloo ! :) czekamy na wieści :kiss:

Nelka mogła Was uprzedzić albo zapytać czy może kupić namiot, bo faktycznie na to potrzeba trochę miejsca...

10 lata 4 miesiąc temu #915672 przez Kinga2424
pauletta Och, to jutro zobaczysz swoje maleństwo:):):) Moich niestety nie idzie po podglądać, są tak wymieszane, poskładane. Zuzik trzymie rączki na buzi. Tylko było widać usteczka. Ale główką w kanale. Nawet nie szło jej pomierzyć :blush:

nelka Powiem Ci, że tez o tym myślałam. Przy Paulince miałam całą szyjkę zszywaną po porodzie. Pytałam lekarza, czy ona mi przypadkiem nie wyskoczy. Niby nie. Ale...

Caroina Aż się uśmiechnęłam, jak przeczytałam Twój wcześniejszy post o weselu:) A co do cc, to ja bym wolała. O Ale się nie boję, ale o Zuzię tak. Boję się niedotlenienia. Jak jest jeden Bąbelek w brzuszku, to człowiek się martwi, ale jak siedzą dwie w brzuszku to ten strach jest podwójny.

malvi Ja bym też wolała leżeć w domu,niż w szpitalu. Dobrze, że tak się wszystko potoczyło:) A jesteś dalej sama na sali??

10 lata 4 miesiąc temu #915698 przez Marza
ehh dziewczyny rozpiera mnie dzisiaj dość wyjątkowo energia, a jak na razie nie mam nic do roboty :) czekam, aż pranie mi wyschnie, bo bym już najchętniej się zabrała za prasowanie :) jakoś mnie to mega cieszy, że już chociaż tą część mam za sobą :) białe też już schnie :) jak akurat mam czas na forum to żadnej koleżanki nie ma :whistle: no nic, wezmę się za czytanie jakichś nurtujących mnie ciekawostek o dzidziusiach :D

10 lata 4 miesiąc temu #915711 przez Caroina
Marza To wykorzystuj ten nadmiar energii, nigdy nie wiadomo kiedy minie :woohoo: też działam od wczoraj i bardzo mnie to cieszy bo w końcu widzę jakiś postęp w przygotowaniach. Pierwsze rzeczy już w szafce. Część schnie, a jeszcze 3 prania przede mną.

10 lata 4 miesiąc temu #915718 przez Marza
Caroina jak właśnie wszystko już mam zrobione :D ja najbardziej chyba się ucieszę jak postawimy łóżeczko :D wtedy to już będzie takie przypieczętowanie tego wszystkiego :woohoo: ale dopiero po 10 września będziemy je zamawiać :)

10 lata 4 miesiąc temu #915726 przez malvi
Kinga już mam dwie nowe lokatorki :P A przed chwilą miałam gości także czas jakoś zleciał :)

Zazdroszczę Wam tego prania i prasowania :P
Podziękowania: Kinga2424

10 lata 4 miesiąc temu - 10 lata 4 miesiąc temu #915728 przez Kinga2424
Aneta stuk puk....

malvi A co miałaś dobrego na kolację??? Ja właśnie jem chleb z białym serkiem:)

10 lata 4 miesiąc temu #915730 przez jagodzianka44
Caroina u mnie pauza bo deszcz pada, wróciłam od diabetologa, lekko przemoknięta :P

Grrr!!! Boli mnie brzuch, nie tylko podbrzusze ale i brzuch też, mam wzdęcia, kłucia w podbrzuszu, jak sie obracam z boku na bok to boli mnie każdy ruch, jak wstaje, jak siedze grrr!!! jeszcze auto nam sie zepsuło, mechanik popatrzy do niego dopiero w poniedziałek!. ajj nie mam siły na nic już, no-spa mi póki co chyba nie pomogła! :pinch: :pinch:

10 lata 4 miesiąc temu #915733 przez Kinga2424
jagodzianka44 Weź sobie 2 magnezy +nospa, poduszkę pod pupcie i przed tv.

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka