- Otrzymane podziękowania: 50
- /
- /
- /
- /
- Mamusie pazdziernik 2014
Mamusie pazdziernik 2014
- Kinga2424
- Wylogowany
- gadatliwa
- Teraz trzy serca biją we mnie...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- malvi
- Wylogowany
- gadatliwa
- 12.09.2014 - Szczęście :*
- Otrzymane podziękowania: 149
- Kinga2424
- Wylogowany
- gadatliwa
Jeśli miałoby się rozkręcić, to życzę szczęśliwego rozwiązania, ale gdyby miało się uspokoić, to spokojnej nocy.
Coś dzisiaj straszny spokój i cisza panuje u nas na forum.
Dziewczyny ja już dziś nie będę tu zaglądać. padam na ryjek:) Słodkich snów.
- agniesia1604
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 52
Wchodzę o 6 z nadzieją że któraś kolejna sie rozpakowała ... i co? Cisza...
Malvi, Kinga!!!
Kinga te Twoje córy to chyba postanowiły czekać na tego lekarza )))
- malvi
- Wylogowany
- gadatliwa
- Kinga2424
- Wylogowany
- gadatliwa
Ja też miałam nadzieję, że zobaczę jakieś dobre wieści
agniesia1604 Och, no chyba tak. Choć dziś też ma dyżur, ale z takim lekarzem, którego ja wolałabym uniknąć jak ognia. Ale jeśli nic się nie zmieni, to jutro do szpitala, a pojutrze cięcie. Masakra. Dziś jakoś spać nie umiałam.
Miłego dnia
- pauletta
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 77
Ja niewyspana. Boli biodro lewe i jak leze na nim to mi bol promieniuje do kregoslupa i podbrzusza. Chyba mala mi cos naciska ehhh...
Dzis przesylam papiery o przeniesieniu obrony...
- Ania86
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 71
Malvi, dobrze że udało Ci się trochę pospać, zawsze to ciut lepsze samopoczucie. Ciekawe jak tam u Ciebie dziś dzień minie....
Faktycznie coś tu cicho i spokojnie, może przez te ostatnie problemy z logowaniem albo wszystkie już czynią ostatnie przygotowania Ja dziś zapowiedziałam mojemu M jak będzie ładnie jak wróci ma wyczyścić okna i wyprać firanki
- munkki
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 126
ja rano bylam na badaniach tych ostatnich, teraz 7 dni na wynik i moge rodzic;)
noce jzu totalnie nieprzespane... boli mnie biodro, dretwieja rece, nogi obolale, niewiadomo jak sie polozyc... kjakos drzemke w dzien mi latwiej uciac niz noc przespac;)
przyszedl mi dzistermometr bezdotykowy microlife. czekam nadal na paczke z tymi moimi szalonymi pajacami i jedna koszula nocna...
Kinga no podejrzewam jaka jestes poddenerwowana takim czekaniem... ja jeszcze nie mam konkretnego terminu tylko wiem ktory tydzien a juz jestem niespokojna...
okna tez maz bedzie myl niebawem, ja wrzuce firanki, bo po ostatnim jego praniu firanek (bylam w delegacji) pozbylam sie firanek
oo dzwoni kurier, moze pajace!
- agniesia1604
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
odpoczywajcie ile możecie ...bo potem cóż ... co 1,5 godziny pobudki .... to jeden cycuś to drugi ... Korzystajcie korzystajcie ...
Mój Staś gdy miał miesiac upodobał sobie 2 godziny bez snu między 1-3 w nocy:P I wtedy gadał i gadał Dopiero potem to przeszło i noc stała się nocą
Dziś o 3 wziełam go do łóżka bo wiercił się i miał już otwarte oczyska a głaskanie po główce nic nie dało
A Jagodzianka to chyba jutro z małą wychodzą? Ciekawe czy napisze co tam u niej i czy już karmi piersią
- agniesia1604
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- munkki
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 126
- Marza
- Wylogowany
- rozmowna
- Skarb już na świecie ! :)
- Otrzymane podziękowania: 107
Dalej nie mogę uwierzyć, że jagodzia już ma swojego skarba w ramionach
My się czujemy świetnie, tylko znowu problemy z zasypianiem... Dzisiaj zamawiamy łożeczko ! hip hip hurra Mały dalej aktywny, mam nadzieję, że też już niebawem go przywitamy Boję się tylko, że po cc będą problemy z laktacją... Czekam, aż Jagodzia nam zda relacje z tego wszystkiego i napisze jak się czuje po tej cesarce...
Też się chciałam zapisać na te warsztaty w bielsku, ale nie wiem co mi lekarz 17 powie. Czy mnie wyśle od razu do szpitala czy co... a nie chcę zajmować miejsca jak być może nie dam rady być. Jutro jadę po wyniki paciorkowca i mam nadzieję, że wszystko jest okej.
- nelka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 76
Kinga trzymam mocno za ciebie kciuki żeby rozwiązanie przebiegło bez kłopotów i żebyś miała już swoje księżniczki przy sobie.
Malvi ty też dzielnie się trzymaj!
Jakoś to wszystko do mnie nie dociera.. Od tyg dosyć mocno Marysia uciska mnie w pachwinach jakby się pchała na świat, w ogóle to brzuch też mam dosyć nisko więc zobaczymy co się okaże jutro mam wizytę u gina.
Mój M wyjechał na parę dni na szkolenie więc jesteśmy teraz same. Dopiero teraz uświadomiłam sobie że przecież mój M w czasie pracy jeździ po całym województwie i jak się zacznie poród to powrót do domu może mu troszkę czasu zająć o ile w ogóle będzie możliwy... Więc ogarnia mnie lekka panika. Do szpitala będzie miał mnie kto zawieść ale sama nie chce rodzić!
- malvi
- Wylogowany
- gadatliwa
U nas na razie bez zmian, chyba tylko tyle ze czop mi powoli odchodzi - tak stwierdzila polozna bo mam od wczoraj zolty sluz zabarwiony krwia
A dzis bylam znow na warsztatach z kapieli i pielegnacji noworodka, prowadzila je inna pielegniarka i byly fajniejsze niz tydzien temu - pokazywala np. na lalce jak pielegnowac kikut pepowinowy )) jutro jak jeszcze nie urodze to ide na warsztaty z noszenia i ukladania dzidziulka