- Otrzymane podziękowania: 126
- /
- /
- /
- /
- Mamusie pazdziernik 2014
Mamusie pazdziernik 2014
- munkki
- Wylogowany
- rozmowna
Ale jestem głodna... Myślenie zjeść na kolacje:) idę dziś wieczorem do kina... Mam nadzieje ze wysiedze, ostatnio mnie już plecy bolały...:/
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- agniesia1604
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 52
mąż zabrał synka na spacer....))))))))
cóż... trzeba posprzątać troch lazienkę chociaz:)
- Ania86
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 71
Tez macie takie problemy z wejsciem na forum? Kurcze dopiero teraz od rana mi sie udalo :-/ i to z telefonu bo z laptopa non stop wyskakuje jakis blad.
Zazdroszcze Wam ze mezowie beda po 2 tygodnie w domu ja sie modle zeby mojemu dali tydzien. Moze chociaz mama mi troche pomoze. Mam nadzieje ze jutro juz forum bedzie chodzic.
- Kinga2424
- Wylogowany
- gadatliwa
- Teraz trzy serca biją we mnie...
- Otrzymane podziękowania: 50
U nas dziś była piękna letnia pogoda. Ale mój nastrój na to niestety nie wskazywał. Paulinka miała dziś etap wrzasków, tak po nas ryczała. Gangster mały:)
A jak u Was dzień???
munkki Udanego seansu:)
- malvi
- Wylogowany
- gadatliwa
- 12.09.2014 - Szczęście :*
- Otrzymane podziękowania: 149
- agniesia1604
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 52
Zara zide spać bo mnie tak plecy napierdzielają ze ledwo zyje:( masakra... a mam wrazenie ze Jas chce mi bokami wyjść takie czuje dziwne napiecie
- aneczka25
- Wylogowany
- budujemy zdania
- ♥FASOLKA♥
- Otrzymane podziękowania: 48
- Kinga2424
- Wylogowany
- gadatliwa
- Teraz trzy serca biją we mnie...
- Otrzymane podziękowania: 50
I rozpoczął się nam weekend:) Mój mąż w domu, właśnie usypia Paulinkę. Ja już nie umiem się doczekać, by koło niej się położyć. Noc u mnie masakra. Zasnęłam o 3:30. Paulinka tak mi płakała. Zęby nie chcą odpuścić i walka z nimi trwa. Tak jak mówili trójki są dla nas najgorsze.
Ja skończyłam 36 t.c. Leci 37. Niby ordynator powiedział, że muszę wytrzymać do 36 i 4 dni. Ale powiem Wam, że ja już fizycznie wysiadam.
Śniło mi się, że Aneta się odezwała.... ale to był tylko sen.
Miłego dnia:)
EDIT:
Na takim serwisie dla multimam asystent powitał mnie takim oto zdaniem: 36 tydzień ciąży -" Gratuluję! To już koniec naszej przygody a zarazem początek nowej!"
- munkki
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 126
weekend sie zaczal wiec cisza widze:P
ja penetruje internet bo chce domowic pare ciuszkow 56.... ale nic ladnego znalezc nei moge:/ polecacie jakis sklep?
Kinga niezle! dziewczynki tyle czasu w brzuchu nie dziwie Ci sie ze jest juz ciezko... ale jeszcze chwilka,,, chociaz podejrzewam ze Ci sie dluzy, tak to jest jak sie czeka na konkretny dzien:/
aneczka25 nie boj nic, moj maz tez mowil ze bedzie tylko w tej fazie skurczowe a na ostateczna wyjdzie. ja mysle ze to bedzie taki wysilek ze bedzie ci juz wszystko jedno. a wsparcie potrzebne jak sa te bole trwajace dlugo... tak mysle... my sie tak przygotowywalismy.
teraz wszystko szlak trafil bo mam miec cc:/
agniesia jak noc? Stas spal? bol plecow to ja znam doskonale:/
jagodzianka jak tam cukry? mi wczoraj wieczorem znowu skoczyl - ale zjadlam troche smazonego wiec to pewnie dlatego;) dzisiaj ladnie:)
Anetka Anetka czytasz nas? trzymaj sie tam, pamietaj ze jestesmy z Toba myslami.
Gochens/nelka/marzenap i reszta - gdzie sie podziewacie?
- jagodzianka44
- Wylogowany
- gadatliwa
- Pod Moim sercem bije inne serce!;*
- Otrzymane podziękowania: 66
Wysiadam, jestem na skraju wytrzymania... nie dość,że forum mi strasznie działa na nerwy, bo na Firefox nie działa, a chrome w cholere reklam się pojawia + nie zawsze wejdzie. Mam bóle w pachwinach, podbrzusze wraz z kręgosłupem pobolewa ;/. A tu jeszcze 5 tyg;xxx
Kinga Ja nie wiem co jest z Anetą, wchodzi na forumm, ale sie nie odzywa ;/. Przeczuwam najgorsze ;C ale niestety póki sama się nie odezwie to nic nie bedziemy wiedzieć.
Anetka tęsknimy ! Pamiętamy, także proszę Cię kochana, odezwij się do nas w końcu! ;*
- pauletta
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 77
Potem z/dzieckiem nie wyobrazam sobie
- jagodzianka44
- Wylogowany
- gadatliwa
- Pod Moim sercem bije inne serce!;*
- Otrzymane podziękowania: 66
- malvi
- Wylogowany
- gadatliwa
- 12.09.2014 - Szczęście :*
- Otrzymane podziękowania: 149
Anetka nas czyta na pewno bo wiem ze sie loguje. Ja juz nie naciskam na jej odzew, gdyby chciala to odezwalaby sie juz dawno. Ale rzeczywiscie pamietamy i tesknimy, w razie czego to jestesmy tutaj na dobre i na zle :*
U nas na razie bez zmian, maly duzo sie rusza i kopie nozkami az boli no i jutro ostatni dzien jak bedziemy brac luteine a w poniedzialek badania i zobaczymy co sie dalej podzieje
A tak poza tym kolezanka z pokoju miala przedwczoraj wywolywany porod ze wzgledu na nadcisnienie. Urodzila wczoraj w nocy synka. Poszlam do niej wieczorem zobaczyc jak sie czuje a ona na to: "Malwina mowie Ci porod to cos strasznego, tak mnie bolalo ze drugi raz juz nie dam rady urodzic!" Takie pocieszajace
- pauletta
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 77
- Ania86
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 71
Cisza na forum przypuszczam ze zwiazana jest z tym ze strasznie ciezko na nie wejsc, u mnie tylko za ktoryms razem na tel sie udaje. Strasznie to denerwujace.
Malvi, Kochana moze akurat w przyszlym tyg pobedziesz troche w domu, bardzo Ci tego zycze. A z tym porodem to faktycznie Cie pocieszyla:) wiadomo bol na pewno ogromny ale za to jakie szczescie, ja sie tylko boje zebym Malej jakiejs krzywdy nie zrobila. I szpitala bo wiem jak to bywa :/