- Otrzymane podziękowania: 66
- /
- /
- /
- /
- Mamusie pazdziernik 2014
Mamusie pazdziernik 2014
- jagodzianka44
- Wylogowany
- gadatliwa
- Pod Moim sercem bije inne serce!;*
Munki u mnie na czczo dziś 89,a po śniadaniu zapomniałam zmierzyć
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- munkki
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 126
Ale jej jaja robia :/
u mnie na czczo 93:/ a po sniadaniu 130 znow sie pieprzy... ale dzis do sniadania wypilam kawe z odrobina mleka to pewnie dlatego.... ale juz bym nie wytrzymala, bo i tak zjadlam pozno po wstaniu przez te badania...
- jagodzianka44
- Wylogowany
- gadatliwa
- jagodzianka44
- Wylogowany
- gadatliwa
wczoraj czytałam o tych wszystkich przesądach ;P wiecie,ze ponoć jak się włosy w ciązy farbuje to dziecko urodzi się rude? Jak powiedziałam to mojemu Marcinowi to aż mu jedzenie z buzi poleciało
- munkki
- Wylogowany
- rozmowna
ja mam diabetologa w poniedzialek - zobaczymy co mi powie:)
hehe ja nie farbowalam wlosow wiec jest szansa ze rude nie bedzie moj maz ma bardzo mocne czarne wlosy, zastanawiam sie czy Stas bedzie mial takie po nim dobrze ze Kinga moze byc w domu... na pewno sie cieszy
- jagodzianka44
- Wylogowany
- gadatliwa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Munki Nom, Kinga cieszy się bardzo:). Ja np. kawę słodzę bo nei wypiję inaczej, albo daje cukier, albo kakao - to z kakaem i mlekiem mmm pycha <3 Nie martw się już tak tym cukrem, wcześniej tego badania nie robili, dzieci rodziły się całkiem normalnie i zdrowe!. .
Ja farbowałam, jak sie urodziłam to byłam blond Marcin też hahaa :d ale teraz ma taaakie ciemne włoski, zastanawiam się jakie Maja będzie miała
- malvi
- Wylogowany
- gadatliwa
- 12.09.2014 - Szczęście :*
- Otrzymane podziękowania: 149
A noc do dupy, znow sie nie wyspalam
- munkki
- Wylogowany
- rozmowna
daj znac po obchodzie!
Jagodzia nooo czesto wlasnie dzieci maja jasne jak sie rodza... ja tez mialam blond, a teraz mam takie jasnobrazowe. moj maz urodzil sie z brazowymi a teraz ma mocno czarne, wiec ogolnie niewiadomo oczy mamy oboje ciemne, tylko moja mama ma niebieskie, ale watpie ze geny sie tak wymieszaja;)
ogladam koszule nocne... moja obsesja ostatnio... zeby nie wygladac zle w szpitalu/karmiac etc... masakra, juz mi odwala;)
- pauletta
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 77
- pauletta
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 77
- jagodzianka44
- Wylogowany
- gadatliwa
- Kinga2424
- Wylogowany
- gadatliwa
- Teraz trzy serca biją we mnie...
- Otrzymane podziękowania: 50
Dziś około 8:30 patrzę na telefon, a tu dzwoni mój gin. Myślę: "kurcze, chyba dogadali się z moją położną i mam sie zbierać szybko do szpitala, bo jutro będzie cc", ale... Na początku rozmowy na to wskazywało. Okazało się, że ordynator zdecydował, by czekać do 36tc i 4 dni. Także tak... moje cięcie przełożone zostało na 10.09. Mam pokazać się na oddziale w niedziele koło 10:00. Jakby coś zaczęło się dziać, to mam dzwonić. Powiem Wam, że Opatrzność musi nade mną czuwać. Cięcie planowali zrobić między 18, a ostatnim sierpnia, a już jest wrzesień. Miałam nie być na weselu brata- byłam (choć na chwilkę, bo dłużej mój organizm odmówił posłuszeństwa). Miałam dwóch tygodni nie dochodzić w ciąży, podawali sterydy i co minęły już 5,5 tygodnia.
Chyba jestem największym szczęściarzem na świecie:)
- Kinga2424
- Wylogowany
- gadatliwa
- Teraz trzy serca biją we mnie...
- Otrzymane podziękowania: 50
malvi A jak było wczoraj na warsztatach???
Miłego dnia dla Was Wszystkich
P.S. Nawet sobie nie wyobrażacie jak ja bardzo się cieszę, że jest to przeniesione. Jeszcze Paulinka kilka dni zostanie jedynaczką Ale jakby mi kazali jutro przyjechać na oddział i bym musiała tam leżeć, to chyba bym ich udusiła. Mój lekarz wie, że przecież to jest nierealne zostawić niespełna 1,5 roczne dziecko na dwa tygodnie. A tak... dobrze się stało. Nawiasem mówiąc na ostatniej wizycie mówiłam mojemu lekarzowi, czy przypadkiem nie będzie jakichś cyrków z ordynatorem. Także tak...
- ewa123
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 12
Wczoraj bylam u swojego ginekologa na wizycie . U nas wszystko prawie dobrze, maly caly czas sie wiercil i odwracal nie dał sie pomierzyc Wazy ok 2500.
Ide 10 wrzesnia do szpitala, ok 16 wrzesnia bedzie planowana cesarka.Ciśnienie mi skacze i jeszcze cukrzyca cazowa.
Juz sie zaczynam bac
Kinga to fajnie,ze wszystko idzie po Twojej mysli ładne zdjecie .
Miłego Dnia
- agniesia1604
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 52
Ewcia wrześniówka!))
będzie dobrze kochana ...dasz radę ... ach jak ja Wam zazdroszczę tak szybko powitania maluszka ... ach ten zapach noworodka ... aż chce sie schrupać...
A mi sie Stasia daje wytrzymać... jeszcze mysle do 12 ... próbuje;))) a co mi tam ...obiad przynajmniej międzyczasie zrobię jak będzie spał