- Otrzymane podziękowania: 92
- /
- /
- /
- /
- Mamusie pazdziernik 2014
Mamusie pazdziernik 2014
- yoozia
- Wylogowany
- budujemy zdania
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Marza
- Wylogowany
- rozmowna
- Skarb już na świecie ! :)
- Otrzymane podziękowania: 107
- agniesia1604
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 52
Ja mam 16 września wizytę ....
a dziś padam na cycki...padnieta jestem a niewiele zrobiłam... bo pranie, zupki na tydzień dla Stasia, obiadek
- yoozia
- Wylogowany
- budujemy zdania
- dotkawy
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 34
Pogoda u nas kijowa, to malo powiedziane, leje, zimno.....W koncu sobie wydrukowalam liste do szpitala potrzebna i mam zamiar pomalu pakowac dzis torbe ) Podomawialam tez reszta rzeczy na allegro i czekam tylko na przesylke teraz, mam nadzieje ze mala mi wczesniej nie bedzie chciala wychodzic....bo ostatnio dziwnie sie czuje juz.....przy kazdym ktoku mnie boli, a chodze jak bomba tykajaca, raz sie smieje, raz placze....az sama sobie z soba nie moge poradzic.....
Wczoraj skonczylam prasowac reszte ubranek, chyba zajelo mi to z 3h ale przynajmniej mam to juz z glowy ))
malvi eee mysle ze synus do jutra poczeka, jak by Mame mogly ominac takie ciekawe warsztaty, przynajmniej sie podszkolisz, tez by mi sie takie cos przydalo, bo moja wiedza jest niestety tylko ksiazkowa.....( Wlasnie odebralam wczoraj wyniki badan o wyszlo mi ze CRP mam 12....ciekawe co powie jutro na to moja gin....hmmmm
yoozia no to super, ze takie dobre wiesci, bedziesz mogla SN rodzic, ale musieliscie przekupic maluszka ze sie obrucil, hihih
Kinga jak tam samopoczucie???
- munkki
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 126
ale czytalam ze to swiadczy o stanie zapalnym, ale jakby sie cos dzialo powaznego to byloby mooocno podwyzszone (ponoc do setek dochodzi...) ale nie wiem ile z tego prawdy bo to wiedza czysto internetowa:)
yoozia super ze sie obrucila Malutka:)
tez jestem ciekawa jak tam laktacja po cc - ale licze bardzo mocno na to ze rozkrecimy ja i jakos damy wszystkie rade:)
ja popralam te pajace (piekne sa), jakos doprasowania sie wziac nie moge...
przyszla mi tez ta trzecia koszula nocna (taka na guziczki) i kurde chyba za mala zamowilam bo ledwo sie w nia mieszcze:/ a brzuch to pewnie nie zniknie z dnia na dzien czuje sie juz jak wieloryb...
- yoozia
- Wylogowany
- budujemy zdania
kochana, ja tez mam takie hustawki nastrojow, ze sama dziwie sie mojemu mezowi, ze daje ze mna jeszcze rade raz sie smieje jak glupia, za chwile placze nie wiadomo czemu. wszystko mnie rozczula i wzrusza, szczegolnie reklamy z bobasami
- Kinga2424
- Wylogowany
- gadatliwa
- Teraz trzy serca biją we mnie...
- Otrzymane podziękowania: 50
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
A tu taka ciekawostka:
tegoniewiesz.pl/ciekawostka/3626/wyjatko...-wrzesnia-2014-roku/
Kilka zdań. Przeczytajcie sobie.
- yoozia
- Wylogowany
- budujemy zdania
- malvi
- Wylogowany
- gadatliwa
- 12.09.2014 - Szczęście :*
- Otrzymane podziękowania: 149
- agniesia1604
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 52
a coś mi się kojarzyło że ciąża bliźniacza zazwyczaj sama się kończy 37-38 tygodniu... wiec moze czekają na rozruch...
Tylko po co ten stres:(
- Kinga2424
- Wylogowany
- gadatliwa
- Teraz trzy serca biją we mnie...
- Otrzymane podziękowania: 50
- pauletta
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 77
- nelka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 76
nie chcę wyjść na czarownice ale ja coś tak przeczuwałam że wytrwasz do 38tc, mam tylko obawy żeby nie kazali ci rodzić "siłami natury"...
Wkurza mnie ostatnio forum bo albo nie mogę wejść albo post mi znika albo dzieją się inne cuda
- dotkawy
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 34
munkki tez wlasnie czytalam na dr google o tym CRP zobaczymy co mi jutro powie na wizycie, dam znac
Koszule tez sobie domowilam dzis, bo mi sie strasznie podoba allegro.pl/taro-rozpinana-koszula-ciazow...-xl-i4517645331.html i tez wlasnie nie jestem pewna czy dobry wymiar wzielam....takze jak przyjdzie to bedzie chwila prawdy......Bo np pakujac torbe dzis zobaczylam z ciekawosci na majtki jednorazowe poporodowe co sobie kupilam z babyono....i okazalo sie ze je wcisne do polowy uda .....a kupilam L ki........hmmmmmmm
Kinga boze kochana, az mnie ciarki przeszly jak to przeczytalam, sorki za slowa ale oni sa qwaaa poppppppppppp..........jak mozna robic takie numery!!! Jeszce zwlaszcza ze masz blizniaki..... ale czytajac Twoj artykul moze akurat pelnia zadziala na Ciebie