- Otrzymane podziękowania: 52
- /
- /
- /
- /
- Mamusie pazdziernik 2014
Mamusie pazdziernik 2014
- agniesia1604
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Trzymam kciukasy za szybki poród ...No to się zacznie:)
A ja dziś byłam w bigastyl i kupiłam Stasiowemu kilka ciuszków na wagę... te na wycenie zbyt drogie= masakra takie ceny to szok
Dla Jasia nic nie kupiłam ale kupię mu jak stwierdzę że jednak potrzebuję, ale po porodzie...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Marza
- Wylogowany
- rozmowna
- Skarb już na świecie ! :)
- Otrzymane podziękowania: 107
Ciekawe jakie postępy u Malvi
- dotkawy
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 34
Wlasnie podokrecalam kolyske, poprzypinalam wszystko, karuzelka zalozona jeszcze tylko prześcieradło musze zalozyc jak mi wyschnie i pościel dać a maz mój to mnie tak wk...o wszystko 1000razy musze go prosic, na kolyske popatrzyl i uciekl oczywiscie przed komp....on cholera nic nie robi tylko slepi sie w ten monitor, masakra jakas, wrrrrr
- Caroina
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 114
Oby się mu skończyło to ślęczenie przed komputerem jak już Wikunia będzie
- nelka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 76
Już pościeliłaś łożeczko? Przecież ci się zakurzy. W pierwszy dzień po powrocie karuzela, baldachimy czy ochraniacz nie będą potrzebne. Ja np zostawię w szafie na wierzchu mężowi tylko prześcieradło i pościel do powleczenia którą założy przed odebraniem nas ze szpitala a resztę sobie założe sama na drugi dzień na spokojnie.
- dotkawy
- Wylogowany
- budujemy zdania
Dzieki za rady, rzeczywiscie zrobie tak jak piszesz zeby sie nie zakurzylo popatrz nawet o tym nie pomyslalam
Karolina chyba wyobraznia mi dziala, bo juz widze siebie tak jak te kobiety w afryce, na rowerze, z
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
No cos czuje ze jemu sie nie skonczy z tym komp....to juz jest jak uzaleznienie.....teraz przynajmniej moge choc na chwilke do komp sie dostac, bo tak to on go caly czas oblega, poszedl na silownie
- Ania86
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 71
Jagodzia, Kochana ale Ci zazdroszczę że masz to już za sobą, Majeczka jest zdrowa a karmienie się ułoży, Malutka się nauczy, byłaś bardzo dzielna i okazało się że szpital jednak ok. Czyli pewnie rodziłaś w Tarnobrzegu a nie w Rzeszowie skoro tak szybko się to potoczyło. Dużo zdrówka dla Was.
Dziewczyny dobrze że poruszacie temat ścielenia łóżeczka, jak na początku kłaść takie maleństwo? Kiedyś był poruszany ten temat ja planuję wsadzić pod materac 2 książki jak któraś radziła żeby na początek nie dawać podusi i chyba będzie spać w rożku albo pod kocykiem jeszcze. Wczoraj rozpakowałam dopiero wypełnienie pościeli bo nie chciałam żeby się skurzyła i mam wrażenie że ta kołdra jest strasznie duża to chyba dopiero nie wiem kiedy ją użyję..... Jak to u Was będzie..... ?
- Marza
- Wylogowany
- rozmowna
A malutkiego też będę na początku w rożku kładła spać żeby był stabilny i na boku go będę opierała o łóżeczko, żeby w razie ulewania nic mu się nie staało i żeby się nie zakrztusił.
- Kinga2424
- Wylogowany
- gadatliwa
- Teraz trzy serca biją we mnie...
- Otrzymane podziękowania: 50
Marza Och jak wiem, że z Dziewczynkami wszystko dobrze, to mogą się wiercić
Ania86 Jak przyjechałam ze szpitala z Paulinką (świeża mama), to myślałam, że w tym rożku jest jej za ciepło. No to ja ją z różka sru i do łóżeczka, przykrywałam tylko kocykiem. Ale mój Bąbel ciągle się budził i płakał. Dopiero chyba po dwóch dniach moja mama mi powiedziała, czy jej przypadkiem nie ma za zimno.No to ja ją do różka, i nie uwierzycie całkiem inne dzieciątko. Spała mi w rożku do 4 miesiąca życia i mimo że nóżki jej wystawały, to jej się to podobało i tylko w nim czuła się bezpieczna. Więc Dziewczynki od razu będę przyzwyczajała do rożka.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- dotkawy
- Wylogowany
- budujemy zdania
Kinga to powodzenia zycze, żeby to byl juz ten raz
Ania86 ja tak samo jak Ty będę chciala Mala ukladac na boku, dużo osób mi tak radzilo, moze tez sprobuje w rozku, myślę ze to wyjdzie w praniu
- yoozia
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 92
tez miewam dzisiaj lekkie skurcze. chwile mnie nawet w krzyzu bolalo
mialam dzisiaj odkurzac, potem stwierdzilam, ze jednak ze wzgledu na te skurcze odpuszczam dzisiaj to odkurzanie, a potem stluklam szklanke i suma sumarum i tak musialam poodkurzac
Malvi mysle o tobie caly czas... ciekawe na jakim etapie jestes
- Caroina
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 114
Mieliśmy z mężem na początku takie same obawy, że w rożku jest małej zbyt ciepło ale w rzeczywistości było jej dobrze wszystkiego się uczymy
- pauletta
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 77
Ciekawe jak tam Malvi.
O Anetce mysle, brakuje jej tu...
Dzis poprasowalam wsio.
Zostaly z dwa malutkie pranka, takie kolorowe. Jutro pakuje torbe.
Musze dokupic majtasu zwykle bawelniame, skarpetki picko, jedzonko o pomadke.
Stanikow nie mam. Nie wiem kiedy kupie hmmm bo kol. Kupila wczesniej a potem mleko i staniki male
- Kinga2424
- Wylogowany
- gadatliwa
- Teraz trzy serca biją we mnie...
- Otrzymane podziękowania: 50
- Marza
- Wylogowany
- rozmowna
Ja już raz pisałam, że staników specjalnych nie kupuję, bo różnie może być z tym karmieniem... A w normalnych też się musi dać karmić