BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2015;)

10 lata 3 miesiąc temu #923301 przez monia89
Witaj Olga :-)
Nikaa Leoś bardzo ładne imię :laugh:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 3 miesiąc temu #923440 przez olga85
Mieszkam w Szczecinie, teraz jest w swojej drugiej ciąży, nie długo idę na zwolnienie lekarskie, bo ciąża jest zagrożona, wcześniej poroniłam. Mam jeszcze córkę Alicję, która ma 3 lata i zaczęła swoja przygodę z przedszkolem we wrześniu ;) a we wszystkim wspiera mnie partner, z którym znamy się od piaskownicy ;)

10 lata 3 miesiąc temu #923460 przez Nikaa
monia dziękuje :)
olga witamy :) :)
jak plany na dziś dziewczyny ?
ja wczoraj poza dżemem zrobiłam parę słoików papryki w zalewie octowej a dziś w ruch poszły śliwki :)

Nasz Mikołajek :)

Nasz Leonek :)

:)

10 lata 3 miesiąc temu #923473 przez vestusia
Witajcie Mamuśki :)

Ja dziś pospałam troszkę, Mąż wrócił z nocki i odprowadził Zuźkę do przedszkola a ja potem sobie jeszcze pospałam prawie do 10 :) Wzięłam letnią kąpiel, zjadłam śniadanko i piję kawkę inkę :)
Olga witaj, widzę, że mamy dzieci i fasolki w tym samym wieku :D Moja Zuzia też w przedszkolu i bardzo jej się tam podoba :)
Nikaa ja to jestem antytalencie jeśli chodzi o takie kulinarne przetwory :)
Ja mam dziś w planie obijać się hehe :D Dziś mam wolny dzień, więc odpocznę sobie ile się da :) Obiadek z wczoraj mam, więc pozostaje mi tylko wyskoczyć po chlebek :)
Jutro wizyta, nie mogę się jej już doczekać :)
Miłego dnia Mamuśki :)

10 lata 3 miesiąc temu #923487 przez klauduska89
ja rano byłam z synkiem na kontroli u lekarza, teraz gotuję zupkę kalafiorowo-brokułową i frytki+jajo sadzson+surówka z czerwonej kapusty. Też korci mnie zrobić jakieś przetwory bo poza sokiem z jagód nic nie robiłam ale nie wiem czy będę miałą czas i chęci :)

10 lata 3 miesiąc temu #923526 przez olga85
ja spędzam swoje ostatnie dni a raczej tygodnie w pracy po od października idę na zwolnienie, wieć teraz mam duuuuuużo do roboty żeby się ze wszystkim wyrobić a część spraw przekazać.

10 lata 3 miesiąc temu #923724 przez vestusia
Witajcie Mamuśki :) Jakieś pustki tutaj są :)
Ja już zajadam śniadanko a Zuzia w przedszkolu :)
Wieczorem wizyta u lekarza, więc dzień jakoś zleci :)

10 lata 3 miesiąc temu #923733 przez olga85
Dzień dobry wszystkim mamusiom :) życzę miłego dnia.

ja niestety już w pracy

10 lata 3 miesiąc temu #923735 przez DoMI*
Witam nową mame. ;-) Olga witamy
Ja się nie odzywałam bo byłam u rodzicow Ach jestem padnieta... Moi rodzice juz wiedzą tato dostał na urodziny piękny prezent cieszyli się strasznie.
Teraz została mama M. I reszta rodziny.
Teraz usypiam małego i idę tez dosypiac noce... Młody ząbkuje idzie mu chyba z 4 lub 6 ząbków wszystkie górne nie pytajcie jeden wielki płacz nieda nawet nasmarowac dziąsełka maścią.
Bardzo czuć 3- ki te kły Ach biedak.
dziś u nas pogoda fatalna szaro i buro
Ja jeszcze mojego maleństwa nie widziałam i mam czasem zły humor.

Kocham Cię Aniołku [*]
na zawsze w moim sercu

10 lata 3 miesiąc temu #923745 przez monia89
Hej.
ja dzis musze skoczyc do drogeri i kupic jaks maske na twarz ;) takiej cery nie miałam nigdy poprostu syf na syfie :blush: i moje dotychczasowe lekkie podkłady nie dają rady....
tylko nie wiem czy dam rade wysiedziec tam dłużej niż min bo to już drugie podejście no i czy Antoś będzie współpracował.
Vestusia czekam na relacje po wizycie!
my po śniadanku bawimy się.
a miałam Wam nspisać w biedronce są super talerzyki miseczki z bajkowymi postaciami my zakupiliśmy zzzy czyli zygzaka i powiem Wam ze obiadek kolacyjka i dzisiejsze śniadanko zostało zjedzone prawie w całości! Zeby zobaczyć zzzy :-)
Domi współczuje u nas 5 atakują ;)

10 lata 3 miesiąc temu #923767 przez Nikaa
Domi współczuje tych ząbków - ehhh czemu te dzieciaczki muszą się z tym męczyć - jedyny plus, że później nic się nie pamięta

a u mnie wszyscy już wiedzą :P wyobraźcie sobie dostałam nawet wiadomość na Fb z gratulacjami od kuzynki z Irlandii- dowiedziała się od ciotki :cheer: poczta pantoflowa :laugh: ale ja tam myślę, że takie przyjemne wiadomości mogą pocztą pantoflową krążyć bo u mnie wszyscy się bardzo cieszą na drugiego maluszka choć dziwią się trochę, że tak szybko się zdecydowaliśmy :D ale i tak słyszymy, że w sumie dobrze robimy bo "za jednymi pieluchami" :D

Nasz Mikołajek :)

Nasz Leonek :)

:)

10 lata 3 miesiąc temu #923842 przez olga85
monia - to muszę skoczyć do biedronki po pracy koniecznie, bo mój mały niejadek oprócz słodkich serków nic nie chce jeść, może księżniczka na talerzyku ją skusi ;)

10 lata 3 miesiąc temu #923856 przez klauduska89
My bylismy z rana na zakupach. Mlodziakowi kupilam fajna dustronna kurtke na jesien i czapke. Mialam sobie kupic kurtke ale jakos nie chcialo mi sie chodzic i szukac. Troche pobawilismy sie na placu zabaw, oczywiscie jak zwykle golebie robily najwieksza furorę. Teraz czas polozyc synka spac i samej odpoczac, maz na 14 do pracy wiec bede miala chwile dla siebie

10 lata 3 miesiąc temu #923899 przez olga85
po takich atrakcjach powinien szybko zasnąć :)

10 lata 3 miesiąc temu #923902 przez Anabelle
Za mną właśnie imię Leo chodzi ;P
Ale jak mąż usłyszał o Leonie to się za głowę złapał. On mi wyskoczył z Kajtkiem na co nigdy w życiu się nie zgodzę ;)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka