- Otrzymane podziękowania: 29
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Czerwcowe 2015
Mamusie Czerwcowe 2015
- Azja
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- betka81
- Wylogowany
- rozmowna
- Bicie Twego serca usłyszeć chcę i kopniaka poczuć
- Otrzymane podziękowania: 67
atilla no to ładny maraton miałaś w Święta. Teraz odpoczywaj.
Pewnie, że dopisz do listy miłe rzeczy
Izek oby jak najszybciej skończył się remont bo to naprawdę udręka takie ciągłe sprzątanie, które w zasadzie nie ma sensu. A jak mąż sam wszystko robi to super jednak coś za coś.
Brzuszek śliczny i zgrabniutka, szczuplutka jesteś. I tylko 7 kg na plusie zazdroszczę bo u mnie to znowu będzie +20
ariana ja przy mojej 2,5 latce wcale się nie nudzę i sprzątać mogę nie codziennie a kilka razy dziennie po jej jedzeniu i zabawach. Na nudę nie narzekam. A Ty musisz sobie jakieś zajęcie wymyślić hehe.
A dzidziek zwolnił z ruchami bo ma już mniej miejsca więc już tak nie wierzga. Raczej nie masz co się martwić...
beadka ja bym z miłą chęcią poleniuchowała ale co się położę to mała coś wymyśli i koniec. Więc nie mam siły już na inne rzeczy typu wyprawka. A ja jakoś też nie znoszę czkawki i tego bolesnego wypychania się dziecka, tak że czasem oddechu nie mogę złapać. Niby to słodkie ale boli.
Azja super, że już po wizycie i że wszystko w porządku.
No to widzę, że nie ma co się przejmować tym pojedyńczym kłuciem chyba, że będzie się powtarzało.
Mi po porodzie pewnie też będzie brakowało brzuszka i kopniaków chociaż teraz narzekam.
- AgusiaKRK
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 49
- betka81
- Wylogowany
- rozmowna
- domi11033
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 1
Azja z przytykaniem ucha to ja mam tak od pewnego czasu, że jak się zdenerwuje to i zatyka ucho. Głupie uczucie i nie mam spoosobu żeby sie tego pozbyć , samo przechodzi. dawno nie pisałam bo u mnie nic ciekawego, pozdrawiam mamuśki
- AgusiaKRK
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 49
- Izek
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 2
My mamy za tydzień usg 3d już się nie mogę się doczekać! Chcę zabrać na nie starszego synka a niech pierwszy raz zobaczy brata:)Chociaż na takim etapie ciąży to te dzieci takie dość pościskane jak przytulone do szyby widać bo mają już ciasno:)
- nadinchen
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 11
A ja po świętach wzięłam sie za kupno łóżeczka i teraz czekam aż przyjdzie. Pózniej przyjdzie czas na strojenie kącika w sypialni. Zamówiłam juz teraz żeby pomysleć nad jakimiś dodatkowymi polkami na drobiazgi w maju planuje zakupic kosmetyki dla malucha i chyba bede juz gotowa na bobasa
- betka81
- Wylogowany
- rozmowna
Melduję się po wizycie. U nas wszystko w porządku, chociaż lekarz stwierdził, że brzuch za bardzo mi się stawia i przepisał luteinę 2x1 tabl. Mała nadal jest dziewczynką, nawet kazałam sobie pokazać gdzie to widać i było ziarenko kawy-jak to określił mój lekarz. Mała waży 1380g i wszystkie pomiary ma idealnie na 29/30 tc.
Pochwalę się młodą
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
I jeszcze mój brzuszek -wielgachny
- betka81
- Wylogowany
- rozmowna
Jest 2.30......te bezsenne noce mnie wykończą!
- atilla
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
Jednak wygral katar. Mecxy jiemilosiernie od wczoraj. Wczoraj bylam u dentysty. Tym razem nie znalazla zadnych dodatkowych kanalow. Wypelnila te co odkryla do tej pory i za tydz mam pezyjsc ns odbudowe bo ki tsk ten zab rozryla ze malo z niego zostalo. Dobrze ze to piatka
betka mniecyez bezsenosc meczyla jakis mies temu. Jako ze mam staly kontakt z lekarzem po 4 takej nocce z rzedu do niego zadzwonilam i kazal pic melise na godz przed snem. Dziala po 3 dniach regulanego picia. Obecnie jest to moj staly punkt wieczoru.
Dodatkowo jakbym miala juz totalnie dosyc bo maly za bardzo by sie wiercil, byla klebkiem nerwow lub jezeli kazdy inny sposob na spanie by zawiodl dostalam recepte na relanium 0,2. Nie uzylam i nie mam zamiaru ( mam nadzieje). Ponoc oprocz mnie uspokoi tez troche malego jednak ja uwazam ze to juz troszke przegiecie przy bezsennyh nocach. Wole swoja pyszna meliske.
- betka81
- Wylogowany
- rozmowna
A dzisiaj jestem jak zombie. Spałam od 12 w nocy do 1.30. A jak koło 5 rano naszło mnie na sen, to moje dziecko wstało zsiusiane i koniec spania bo było już jasno. I wcale nie marzy o śnie do tej pory. A mnie się tak bardzo chce spać.
- Izek
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- betka81
- Wylogowany
- rozmowna
- beadka7
- Wylogowany
- gadatliwa
- Kochamy Cię Synku :*
wszystkie korzystają z pięknej pogody pewnie, tak jak ja w sumie chociaż dzisiaj u nas pochmurno i bardzo wietrznie, więc na spacer nie pójdę, bo mały vciągle kaszle. Ale za to wybieram się na małe zakupy do galerii na pewno poprawią humor
pozdrawiam