- Otrzymane podziękowania: 67
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Czerwcowe 2015
Mamusie Czerwcowe 2015
- betka81
- Wylogowany
- rozmowna
- Bicie Twego serca usłyszeć chcę i kopniaka poczuć
Izek oby zabrał tą rączkę z buzi do czasu porodu bo będziesz się męczyć Śliczną ma buźkę! Uuuuuu uczulenie nie zazdroszczę oby to było tylko uczulenie na krem i szybko przeszło!
martyna dobrze, że się uspokoiłaś tą wizytą. Oby żadne żylaki. Szkoda, że nie wpadł na pomysł aby zrobić USG dzidzi. Faceci to tacy niedomyślni, że szok. Przecież dla każdej kobiety USG to takie przeżycie i budowanie więzi z dzieckiem, jak się je widzi na monitorze.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Azja
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 29
cos ostatnio weny mi na pisanie brakuje
sliczne wszystkie dzieciaczki i jakie juz duze ja niestety nie mam USG na kazdej wizycie, ide teraz 30 na USG juz sie nie moge doczekac
po wczorajszej wizycie wszystkie wyniki ok, krzywa cukrowa ledwo wytrzymałam, w pierwszej ciazy jakos lepiej mi poszło, przed ost pobraniem nie wytrzymałam tak juz mnie muliło i musiałam pawika puscic, wynik wyszedł troche niski, ale doktorek całe szczescie nie kazał mi powtarzac a co do badania na wizytach mnie lekarz tez za kazdym razem nie bada
dziewczyny tak Was czytam, szykujecie juz wyprawke powoli, a ja mam takiego lenia ost nic mi sie nie chce robie tylko to co musze, a o wyprawce to nawet nie chce mi sie myslec narazie, 30.04 moj Mały konczy 2 latka, wyprawi mu urodziny i trzeba bedzie sie zabrac na powaznie za szykowanie bo zartów nie ma
u mnie z kopniakami roznie, nieraz dni ze spokojnie, a nieraz brzuch cały chodzi, a nieraz to mam wrazenie jakby sie szykował do wyjscia tak napiera na doł
ja szukam dalej wozka i im wiecej ogladam tym gorzej, sama juz nie wiem co chce, chyba na ost chwile bede wybierac
ja mojego brzucha to nawet nie mierze, ale jest wielki, kogo nie spotkam to mowi ze duzy jak na ten czas, ale co tam najwazniejsze zeby Mlodemu było wygodnie
- Aga1984
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
- atilla
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
Martyna super cie uspokoil oby tak dalej
Nadin jasne ze sie musimy umowic na drinka
Izek haha boski jest. Ze niby taki niedostepny Armando
Wczoraj zamowilam wozek Kaps3 neo x3. Wybralam w kolorach szarosci do tego szara matowa rama. Wydaje mi sie ze bedzie elegancki, nie bedzie na nim widac brudu no i bedzie uniwersalny. Kto wie kiedy i jakiej plci bedzie kolejny dziec Dostawa w ciagu 2 tyg. Poki co fotki materialow.
Mam nadzieje se dobrze wybralam.
Co do kopniakow, to wychodzi ze mj ma ADHD. Wedlug mojego dziecia to koge zegry ustawiac. Swiruje od 6 rano do 8, potem od 12-15, od 17-19 i pozniej od 21 do 23. Dzien w dzien. Biega mi po watrobie albo zoladku,raczkami niesza w pachwinach , albo tak sie wypina ze skora zaraz mi peknie i nie wazne czy chodze stoje siedze czy leze
- martyna10146
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 5
Powiem wam, że ostatnio mam jakąś fazę i tyle energii, że szok.Piorę te ciuszki i wszystko co mi wpadnie w ręce, że aż teściowa się ze mnie śmieje skąd ja to wszystko biorę Nie sądziłam, że w 8 miesiącu będę jeszcze taka rześka
- betka81
- Wylogowany
- rozmowna
martyna podziel się tą energią bo u mnie zupełna klapa...rano wstaję z łóżka już zmęczona a przede mną cały dzień. Powinnam wybrać się do mamy i przywieźć te malutkie rzeczy po dziewczynkach ale natchnienia zupełnie brak. ....
atilla mój lekarz też mi nie robi na każdej wizycie USG, do tej pory miałam 3. A ktg miałam już 2 razy, pielęgniarka przed wizytą jak mierzy ciśnienie to robi też ktg. Moja mała ma 136/min
Kolorki śliczne, pochwal się jak już odbierzesz wózek! Uwielbiam oglądać!
Mały serio bardzo aktywny w ciągu dnia, moja jest w takim razie leniwa
Fajnie macie, że możecie się spotkać!
aga ja też miałam USG tylko w 12,22 i 30tc i pewnie się umówię pod koniec maja na ostatnie takie przedporodowe.
Super prezent i extra pamiątka-takie profesjonalne zdjęcia. Jak będziesz miała je już to pokarz i pochwal się obowiązkowo.
Też zbieram się i muszę rozejrzeć za płynem do prania,płukania dziecięcych rzeczy. I wreszcie zabrać się za pakowanie torby!
Życzę miłego wekeendu....
- nadinchen
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 11
Ja mam usg co wizytę, ale moja lekarka nie ma aż tak bardzo wypasionego sprzętu żeby 3d czy 4d robić. Jak byłam na prenatalnych u innego lekarza to on miał super zbliżenie. Mnie się też już nic nie chce. Całe szczęście mam juz dawno ciuszki wyprane i podrasowane, teraz tylko jakies pojedyncze, które dostaje w prezencie od kogoś. Torbę do szpitala powoli kompletuje- jak mi sie przypomni to wkładam co trzeba. W połowie maja pewnie wózek od siostry tez zabiorę bo nie wiem czy nie bedzie trzeba go wyczyścić.
Moja Gabi tez intensywnie buszuje w brzuszku...zawsze mnie rano wcześnie budzi kopniakiem cos ok 7:30, a pózniej cos koło 11-12, potem to rożnie bywa i pod wieczór tak ok 20.
- betka81
- Wylogowany
- rozmowna
To witam się!
Ja cały weekend w łóżku bo kaszel mnie męczy aż już mnie brzuch boli....
Pogoda się poprawia to może wreszcie zrobię pranie dzidziusiowych rzeczy.
- atilla
- Wylogowany
- pierwsze słowa
U Malego wszystko ok. Wazy juz 1580g. Niezly z jiego klocek. Strasznie dlugo trwaly te badania. Bylysmy trzy do "obrobienia". Przyjeli nas kolo 9 na oddzial. Po przyjeciu usg ogolbe czyli pomiary malego, ocena szyjki itd. Nastepnie dostalam swoje lozeczko na oddziale i grzecznie czekalam na kolejne badania. Pierwsze Ktg - maly strasznie wariowal a polozna upierala sie abym lezala na wznak mino iz powtarzalam ze 200 razy ze on sie nie uspokoi i zawsze tak wariuje jak leze na plecach.
- atilla
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Azja
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 29
dziewczyny gdzie sie podziała wiosna ?? przez ta pogode nic mi sie nie chce, wieje u nas jak cholerka
atilla super ze po badaniach wszystko ok
betka zdrówka dla Ciebie
a ja od wczoraj zastanawiam sie nad imieniem, miał byc Wojtus, ale teraz sama nie wiem, chyba poczekam az sie urodzi i go zobacze, bo tak to sie zdecydowac nie moge, a moze mi hormony szaleja i tak sama nie wiem co chce
musze i ja powoli posegregowac rzeczy po Jasku i zobaczyc czego mi brakuje
mi dzis na suwaczku 30 tydzien wybił to moj brzuchol, w cm wole nie mierzyc, ale jest duzy
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- betka81
- Wylogowany
- rozmowna
U mnie już zmiany nie będzie i zostanie już Zoja Kinga!
No brzuszek już pokaźny ale mój też taki wielki jest
atilla moja mała 09.04 ważyła 1380g to myślę, że podobnej wagi są nasze klocki
Dobrze, że wszystkie pomiary w porządku. Pierwszy raz się spotykam z tym aby kładli do szpitala w celu wykonania badań. Fajnie
- nadinchen
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 11
Azja rzeczywiscie Ci wybiło. Mój to malusi przy Twoim
- AgusiaKRK
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 49
- atilla
- Wylogowany
- pierwsze słowa