- Otrzymane podziękowania: 10
- /
- /
- /
- /
- LIPCOWKI 2015
LIPCOWKI 2015
- agge
- Wylogowany
- gadatliwa
Mnie znowu okropnie boli głowa i oczywiście mdłości i wymioty, ale jeszcze tylko 4 godziny do usg
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- AgusiaKRK
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 49
Powiedzcie w ogóle jak się czujecie w nowych kształtach: bardziej kobieco czy może nie do końca dowierzacie temu, co widzicie w lustrze? Czy rosnący brzuszek pozwala Wam spokojnie zachować równowagę? Czy musiałyście już zmienić pozycję spania?
Co do samopoczucia, u mnie nadal bardzo dobre i chyba każdej przyszłej mamie mogłabym życzyć, żeby tak jej dobrze upływała ciąża A że ciśnienie niskie, to mam zawsze, w ciąży czy nie. Jedynie co, to ostatnio zaobserwowałam nieco obniżoną koncentrację i np. pewne rzeczy w pracy zajmują mi więcej czasu. Poza tym, że od początku ciąży więcej jem i śpię. Ale tak poza tym, to nie wiem, co to ciążowe dolegliwości
- Aga87
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 2
Odzywam sie i ja Nie mam za bardzo czasu Was "czytac" i nadrabiac potem w weekendy wiec pisze na biezaco co i jak
We wtorek bylismy na USG i zobaczylismy nasze dzieciatko CHLOPAK bedzie, synus malutki Bardzo sie ciesze aczkolwiek nie powiem zebym byla zdziwiona bo juz w moim snie widzialam chlopaczka, zreszta moj maz tak samo
Ja sie bardzo dobrze czuje z brzuszkiem, chociaz faktem jest ze do konca chyba jeszcze nie moge uwierzyc ze naprawde jestem w ciazy - to jak jakas magia Pozycje do spania zmienilam - staram sie spac na boku - ale moja polozna powiedziala mi ze tak naprawde dopiero od 30tc nalezy unikac spania na plecach..cos mi sie to dziwne wydaje bo mowia ze macica uciska zyle glowna i ze to nie jest dobrze spac na plecach juz od 20tc, wiec cos czuje ze zrobie tak jak mi samo cialo podpowie
Samopoczucie tez mam dobre, w sumie nie czuje zebym byla w ciazy - gdyby nie rosnacy brzuszek i napady zadowolenia i euforii Cisnienia niestety nikt mi nie mierzyl ale skoro sie dobrze czuje to mam nadzieje ze jest w porzadku. Sluchalam za to bicia serduszka dziecka Kolejna wizyta w tyg 25..czyli 6 tygodni czekania
- Aga87
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- zancik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia....
- Otrzymane podziękowania: 114
Agge czekamy na wiesci
AgusiaKRK ja się zaczynam troszke wkurzac jak patrze w lustro brzusio jest super,ale moje uda robia sie duze i do tego cellulit masakra mam nadzieje,ze juz gorzej nie bedzie A co do spania to staram sie spac na lewym boku ale czasem nie da rady tak cała noc bo az bok dretwieje i wtedy przekrecam sie na prawa strone albo na chwilke na plecy ale jakos mi nie wygodnie Samopoczucie tez mam super oby tak juz zostalo do konca tylko z pamiecia troszke gorzej
- agge
- Wylogowany
- gadatliwa
Miałam przeczucie, że 100% chłopak, a taki psikus, DZIEWCZYNKA, hehe
Córeczka waży 400 kilka gram, termin porodu z usg 9 lipca, czyli tak jak do tej pory, taka wstydnisia z niej, lekarz chciał ocenic budowę główki to się zakrywała rączką, dopiero pod koniec się udało obrócona była główką w dół, wszystko prawidłowe, słuchaliśmy serduszka (M. był pierwszy raz ze mną w gabinecie). Jedynym problemem jest bardzo nisko położone łożysko, ale lekarz mówił, że to się powinno unormowac.
Później wkleję jakieś fotki z usg, dostaliśmy też nagrane wszystko na płytce
Miłego dnia! ;*
Aga gratuluję synka
- paulinkaaa2202
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mieć dziecko to największa nagroda od życia
Agge gratuluję córeczki :*
Ja też chce znać płeć hehe chce wiedzieć czy zacząć kompletować wyprawkę czy nie choć czuje że tym razem będzie chłopak no ale zobaczymy czy w ogóle się pokaże mam nadzieję że nie pójdzie w ślady siostry i nie będzie się ukrywać do porodu Judyta też jak była w moim brzuszku robiliśmy usg 3d to też się zakryła rączkami i tak było do końca więc fajnie Agge że u ciebie się chociaż na chwilę pokazała
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
Ja śpię na bokach raz jednym raz drugim i tak się kręce żeby było mi wygodniej to wkładam podeszkę między nogi na plecach nigdy nie lubiłam spać ale czasem zdarza mi się leżeć i oglądać tv na plecach chodz zaraz mnie brzuch boli i zmieniał pozycje
Z brzuszkiem narazie czuję się dobrze ale wiem, że potem będzie gorzej Narazie wymiary nóg, ramion itp bez zmian
- AgusiaKRK
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 49
Agge: gratuluję córeczki! ja też zawsze przed i po usg jestem niesamowicie nakręcona i muszę ze wszystkimi podzielić się nowinkami Dzwonię do mamy, piszę do koleżanek, opowiadam temu kogo spotkam hehe Fajnie, jak mąż też może zobaczyć dzidzię na usg!
Aga87: gratuluję synka! A jednak sny bywają prorocze
- zancik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Agusia mojemu M też się podoba moja fgura ale ja juz nie moge sie doczekac jak znowu wróce do swojej wczesniejszej figury mam nadzieje,że nie będzie ciężko
Paulinka mam tak samo chciała bym juz zaczac kompetowac wyprawke Ja mam przeczucie,że bedzie dziewczynka oby mnie nie myliło
Tysiiiak u mnie M tez mówi,że bedzie chlopak
- agge
- Wylogowany
- gadatliwa
- zancik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- agge
- Wylogowany
- gadatliwa
- Aga87
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Teraz mozna zaczynac kupowac ciuszki hihi ja to juz liste przygotowalam, polece do PL i zaczne kupowac
- Aga87
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Chcialam jescze zapytac ile Wam juz przybylo kg?
Ja poki co mam 3kg na plusie. Przeraza mnie troche to ze teraz to niby 0.5kg tygodniowo sie tyje i to bez zadnych specjalnych slodkosci q diecie..prawda to?