BezpiecznaCiaza112023

LIPCOWKI 2015

10 lata 1 miesiąc temu #969415 przez agge
Ja mam juz 5 kg :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 1 miesiąc temu #969419 przez tysiiiak
Agge cudna córeczka: ) nogi modeleczki :) to jakie imię?

ja mam na plusie 4-5 kilo ;)

10 lata 1 miesiąc temu #969446 przez paulinkaaa2202
Ja mam plus 2 kg :P

10 lata 1 miesiąc temu #969447 przez ewela007
Ja mam 2,5 kg. Boje sie tego tycia. Cale życie sie pilnuje z jedzeniem i waga. Cale szczęście ze śledzie sa Malo kaloryczne

10 lata 1 miesiąc temu #969452 przez agge
tysiiiak właśnie z imieniem będzie problem, dla chłopca dużo propozycji miałam, a dla dziewczynki wczoraj patrzylam na imiona i żadne nie podoba mi się jakoś szczególnie, nie wiem co to będzie :D

10 lata 1 miesiąc temu #969455 przez ewela007
Agge to ja mam odwrotnie. Imię dla dziewczynki mialam a dla chłopca ciezka sprawa

10 lata 1 miesiąc temu #969457 przez zancik
Ja na ostatniej wizycie miałam + 2,5 kg.zobaczymy co bedzie 19 marca :laugh:
Agge ja znowu mam na odwrót dla dziewczynki mam imię a dla chłopca będzie problem tzn.mam dwa typy ale do końca nie jestem przekonana :)

10 lata 1 miesiąc temu #969467 przez AgusiaKRK
U nas to samo: dla dziewczynki było Zosia i koniec. Dla chłopca - mamy listę 10 imion, ale co do żadnego nie jesteśmy pewni ;)
U mnie ostatnio było +3.5 kg, a zobaczymy ile się okaże w czwartek (w domu nie mam wagi).

10 lata 1 miesiąc temu #969477 przez paulinkaaa2202
Ja dla dziewczynki mam imię Oliwia a dla chłopca nie mam pojęcia :P

Oby sie okazało co będzie 11 marca :P jeszcze 10 dni :D

10 lata 1 miesiąc temu #969481 przez agge
Moja młodsza siostra(będzie chrzestną) ciągle mówi, że Wiktoria, ale to na pewno nie :D Marcina siostra chce Zuzia, ale też nie podoba mi się. Marcinowi podoba się Karolina, Alicja, Emilia, Zuzia, Julia.. Z tych to najbardziej podobają mi się Emilka i Julka. No ale nie wiem... jeszcze raz przejrzę wszystkie i się zastanowię :D coś trzeba wybrac.
Moi rodzice tacy zrozpaczeni i wkurzeni byli tym, że w wieku 19 lat jestem w ciąży, a teraz zupełnie inaczej to traktują :) byłam u nich dziś ze zdjęciami z usg, to z taką fascynacją oglądali, że aż śmiac mi się chciało :D

10 lata 1 miesiąc temu #969487 przez agge
Edit: Wybrane! :D
Jednak nie było większego problemu, będzie Emilka <3 na drugie Alicja :)

10 lata 1 miesiąc temu #969504 przez tysiiiak
Agge ślicznie: ) mi chodzi ostatnio po głowie strasznie Kornelia (Nelka) I jak będzie dziewczynka to chyba tak zostanie a dla chłopca to mam kilka typów i każde bez szału:p

10 lata 1 miesiąc temu #969554 przez zancik
Agge na początku pewnie był szok dla rodziców wiesz jak to jest w ich czasach było inaczej ;) a teraz juz zupełnie inaczej na to pewnie patrzą przecież to wielka radość zostać babcią i dziadkiem ;) Imiona bardzo ładne :)
Tysiiak Nel i Kornelia jedno i drugie bardzo ładne :) U mnie będzie Tosia jeśli będzie dziewczynka a jesli chłopiec to Natan albo Fabian ;)
Pauliinka Oliwia super :) ale maasz fajnie do mojej wizyty jeszcze 17 dni :( w nastepnym tyg.ide na badanie krwi i moczu bo musze miec na nastepna wizyte.
Agusia Zosia też super :)

Ja wczoraj cały dzień leniuchowałam ;) Dziś jedziemy z M obejrzeć meble do pokoju musimy kupić nowe bo te co mamy teraz mieszcza tylko moje i M ubrania a tu jeszcze dzidzia dojdzie :) Poszaleć nie mogę bo mam mały pokój więc upatrzyłam szafę i komodę myslę,że się pomieścimy ;) Złożyliśmy podanie o mieszkanie w grudniu ale cisza kompletna znając nasze szczęście to nie dostaniemy tak szybko mieszkania a w tej chwili jest tylko jedno wolne :( Czekam też na kasę z rozliczenia kupiła bym coś na poprawe humorku :laugh: :laugh:

10 lata 1 miesiąc temu #969652 przez paulinkaaa2202
Zancik pewnie że zakupy są najlepsze na poprawienie humoru :)
Mi też dla chłopca podoba się imię Natan ale co pytałam znajomych wszyscy się na mnie krzywo patrzyli że jak mogę tak dziecko nazwać tylko go skrzywdze więc sama nie wiem

Ja też muszę zrobić morfologię, moc i toksoplazmozę. W poprzedniej ciąży nie miałam przeciwciał więc teraz muszę uważać żeby się nie zarazić

10 lata 1 miesiąc temu #969674 przez agge
Ja w przyszłym tygodniu też idę na badania, mocz i ta nieszczęsna glukoza :) a wizyta 16 marca, już niedługo.

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka