- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- LIPCOWKI 2015
LIPCOWKI 2015
- bezimienna
- Wylogowany
- gaworzenie
Na anemie jedzcie na sile dużo natki pietruszki i pijcie sok wycisniety z burakow-dziala!
A ten cyckonosz to sportowy jest fajny jak się trafi na dobra tkaninę musicie szukac bo faktycznie przez te zastoje mozna sie przekrecic ja tak mialam:(
(Dzięki za rade z tym pepco)
A i dobrze miec laktator- w szpitalach wypozyczaja a te tanie np w tesco trochę slabo ssa
8 miesiac:D jej jak szybko zlecialo:) cieszymy sie chwila:D
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- agnieszka1
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
allegro.pl/stanik-sportowy-fitness-push-...nce-i4908240128.html
Tylko jak ktoś jest większej postury to nie polecam,bo ciężko go się zakłada a w szczególności po kąpieli masakra jest. a ten z pepco lepiej,bo to szmata
I ten to utrzymuje biust i miał wkładki takie,ale ja je wyjęłam a mimo to utrzymywał biust.
Ale jak patrzyłam po aukcjach mają różne,w nim podobało mi się to,że jest wygodny w niczym nie przeszkadza nie uciska i cena nie to co stanik do karmienia. Też kupiłam za ponad chyba 50zł a nie użyłam nawet,bo po porodzie okazał się za luźny w obwodzie
- paulinkaaa2202
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mieć dziecko to największa nagroda od życia
- Otrzymane podziękowania: 2
- agge
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 10
Nie wiecie, kiedy w sklepach będdą jakieś brzoskwinie, nektarynki? Bo mam straszną ochotę
- agnieszka1
- Wylogowany
- pierwsze słowa
agge najpierw idą truskawki to wiem a brzoskwinie wydaje mi się może lipiec sierpień
Co to tak cicho kiedy ja jestem ?
- paulinkaaa2202
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mieć dziecko to największa nagroda od życia
- agnieszka1
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mam już dosyć kopniaczków i tego wyciągania się chce już urodzić,ta wiem,że będzie ciężko lepiej niech w brzuchu siedzi,ale w pęcherz mnie bije rączkami a w cycki nogami tak mi się wydaje,że takie ułożenie,bo po pęcherzu czuję delikatnie ale po cyckach masakra
- Aga87
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Tak na szybko - stad zamowilam literki z imieniem
allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=16861913
- ewela007
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- agnieszka1
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Age muszę powiedzieć,że dość drogie te literki jak za jedną 9zł toż to majątek ale są śliczne. Ja tylko wiem,że u koleżanki one wisiały rok czasu,poza tym ona miała chyba naklejki z imieniem.
Ewela poczekaj miałam tak z ostatnia po roku istny diabełek
- ewela007
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Lusek
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 9
No dzionek ładny nam wstał... śniadanko zjedzone może uda mi się dziś upolować moje rogaliki, niedługo ruszę po nie
agnieszka1 no oczywiście że czekam czy mi się sprawdzi to twoje wyliczenie Fajne te staniki chyba zamówię sobie jak tak chwalisz. I on ma przynajmniej miseczki a nie jest taki płaski wszystko spłaszcza
paulinka2202 jak się czujesz dzisiaj????
ewela007 u mnie podobnie maluszek tak robi, no czasami jeszcze nad ranem daje czadu no i jak się do męża przytulę to też szaleje hehe a tak to siedzi cicho hehe
Aga87 Fajne te literki ale naprawdę drogie są ,w sumie samemu można uszyć coś takiego Tylko pytanie ile to będzie wisieć no i kurz na tym się będzie zbierał.Chyba wolę wielorazowe nalepki na ścianę Każdy lubi coś innego Fajne są ale cena odstrasza, może gdyby były tańsze.
AgusiaKRK jak tam u Was jak się Franio czuje??? Rośnie? Jak Ty się czujesz??
- Lusek
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 9
- ewela007
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Dziewczyny kiedyś któraś z Was wstawiła zdjęcie wózka i bardzo mi się on spodobał, pisałam że może sobie taki kupie. Szukam na forum ale niestety nie mogę go odszukać. Był chyba koloru szarego, jak ktoś coś pamięta to poproszę o zdjęcie albo nazwę wózka
- AgusiaKRK
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 49
Lusek napisał: AgusiaKRK jak tam u Was jak się Franio czuje??? Rośnie? Jak Ty się czujesz??
Franio ma się dobrze, tyle że ma odstawioną kroplówkę i przeszedł tylko na moje mleko, a w takich przypadkach przez kilka dni waga pozostaje na jednym poziomie i tak też jest z nim. Czekamy aż znów zacznie pięknie przybierać. Wczoraj mąż pierwszy raz go kangurował, kiedy poszłam odciągać mleko Moje chłopaki, cudowny widok! Zmienialiśmy mu też pieluszkę i do niego gadaliśmy, a Franio otwierał oczęta i na nas spoglądał. Jest taaaki kochany! Uwielbiam go przytulać. Pokażę Wam nowe fotki
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ewela: śliczma, słodka pościel!
Aga: jestem zachwycona literkami! też szukamy właśnie dekoracji do kącika dla Frania