BezpiecznaCiaza112023

LIPCOWKI 2015

9 lata 7 miesiąc temu #980220 przez Aga87

AgusiaKRK napisał: Ale numer, chyba tak :-) Moje też z allegro ale nie wiem z jakiego sklepu,bo mąż zamawiał. A wzięłaś do niego taką szufladkę na dole?

A w ogóle to macie już wybrane pościele, ochraniacze na łóżeczko, kocyki, ewentualne dekoracje nad łóżeczko? Jak tak, to wrzućcie, pochwalcie się :-)

Hej Aga!
Tak mam to z szuflada na dole :))
Kocyki i ochraniacz jest ale w PL, czekam az rodzinka mi wysle :) poscieli nie mam, kocyk wystarczy na poczatek plus taki spiworek jak cod. Kupilam tez literki takie pluszowe z imieniem ale tez sa w PL. Jak juz wszystko dojdzie to wstawie fote! :D

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 7 miesiąc temu #980221 przez Aga87

agge napisał: Kurde, ale się strachu najadłam :( Mój M miał wypadek, na szczęście nic mu nie jest, ale auto na złom się tylko nadaje..
nie dość, że mandat, to trzeba będzie nowe auto kupić, jakby mało wydatków teraz bylo..
jak już emocje opadły to się popłakałam, nawet jeść nie mogę z tego stresu..

Agge,
Cale szczescie ze nic nie stalo sie Twojemu M.!
Auta szkoda ale wiesz to tylko dobro materialne, zdrowie najwazniejsze choc wyobrazam sobie ze najadlas sie stresu i to sporego :(
Spokojnie, najwazniejsze ze jest caly i zdrowy!!!

9 lata 7 miesiąc temu #980223 przez agge
Niby nic mu nie jest, ale tak pieprznął głową w przednią szybę, że się rozbiła.. więc boję się, że jak mu nic nie jest, to potem go zacznie boleć, bo ssię tak często zdarza w wypadkach...

9 lata 7 miesiąc temu #980227 przez AgusiaKRK
Agge, bidulko, to podżyłaś stresu :( Całe szczęście, że jest cały! A był u lekarza? Może dla spokoju ducha warto zrobić jakieś prześwietlenie głowy? Jak się czuje? Nie ma nudności ani mocnego bólu głowy? (poza tym od uderzenia) Pewnie wszystko jest w porządku, ale lepiej sprawdzić, żeby się nie denerwować niepotrzebnie.

9 lata 7 miesiąc temu #980236 przez agnieszka1
agge dzięki Bogu jest cały,wiem auto bardzo też potrzebne,ale jednak to mąż a teraz Wasze dziecko,dziękować Bogu,że tylko tak się to skończyło. Ale jak to się stało? Czyja była wina? Ja się boję ze swoim piratem jeździć,ale sama w sobotę do jechałam 130
Zróbcie badania myślę,ale jak ja miałam wypadek w szkole to wzięli mnie na obserwację bałam się jak cholera czy jakiegoś krwiaka nie mam.

9 lata 7 miesiąc temu #980238 przez AgusiaKRK

Aga87 napisał:

AgusiaKRK napisał: Ale numer, chyba tak :-) Moje też z allegro ale nie wiem z jakiego sklepu,bo mąż zamawiał. A wzięłaś do niego taką szufladkę na dole?

A w ogóle to macie już wybrane pościele, ochraniacze na łóżeczko, kocyki, ewentualne dekoracje nad łóżeczko? Jak tak, to wrzućcie, pochwalcie się :-)

Hej Aga!
Tak mam to z szuflada na dole :))
Kocyki i ochraniacz jest ale w PL, czekam az rodzinka mi wysle :) poscieli nie mam, kocyk wystarczy na poczatek plus taki spiworek jak cod. Kupilam tez literki takie pluszowe z imieniem ale tez sa w PL. Jak juz wszystko dojdzie to wstawie fote! :D

W takim razie łóżeczko takie samo, bardzo mi się podoba :) Kocyk też już mam, nie mam jeszcze rożka ani ochraniaczy. A literki jakie kupiłaś i gdzie? :) Ja się na razie zastanawiam jak udekorować kącik Frania: literki, girlandy, czy może obrazki na łożeczkiem i tyle tego, że się nie mogę zdecydować!

9 lata 7 miesiąc temu #980239 przez tysiiiak
Agge ufff dobrze, że nic poważnego się nie stało!! Jedźcie na ip ! Wiesz po wypadku działa jeszcze adrenalina i mąż może nie czuć ze go coś boli! Lepiej sprawdzić!

Mój M. chyba poczuł syndrom wicia gniazda i postanowił odmalować pokój chłopaków :) :D jestem w szoku bo myślałam, ze będę musiała go o to męczyć tygodniami :P :laugh: B)

9 lata 7 miesiąc temu - 9 lata 7 miesiąc temu #980242 przez AgusiaKRK

zancik napisał: Agusia KRK Francio pięknie przybiera :kiss: :kiss: Czekamy na fotke.Super łóżeczko i bodziaki superanckie :) Ja mam narazie jeden kocyk ale muszę kupić cienszy bo ten to raczej za gruby na lato a komplet pościel i ochraniacz mam taki już kiedyś wstawiałam fotkę wstawiam fotki :)

Śliczne komplety!
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

9 lata 7 miesiąc temu #980245 przez agge
Twierdzi, że go w ogóle nic nie boli, u lekarza nie był...
Niestety to z jego winy było, bo nie zauważyl znaku Ustąp pierwszeństwa.. pewnie też zmęczenie zrobiło swoje, bo wracal z pracy po całej nocy i dniu jazdy samochodem..

Agusia ślicznie razem wyglądacie <3

9 lata 7 miesiąc temu #980247 przez tysiiiak
Agusia ale bosko wyglądacie :*:* Widać jak Franiowi dobrze u mamusi :) :kiss: ;) :)

Ja ogolnie nie chcialam kupować pościeli bo mam po Kubie jakąś ale ochraniacz już jest do d.. a już wole dołożyć kilka zł i kupić komplet gdzie wszstko będzie do siebie pasować :P i mam problem nie wiem jaki wzór wybrać :P
allegro.pl/komplet-3-czesci-ochraniacz-p...mka-i5264399754.html
Podoba mi się niebieskie zoo i brązowe safari a i rozglądam się za jakimś fajnym marynarskim wzorem :P :silly: Jak zwykle niezdecydowana jestem :whistle:

9 lata 7 miesiąc temu #980263 przez agnieszka1
Agusia aż nie mogę się napatrzeć kocham takie malusie stworki ;) pięknie razem wyglądacie nie obejrzysz się kiedy a urośnie Ci jak na drożdżach :woohoo:
czekaj za niedługo będziemy się wymieniać przepisami ej co dziś gotujemy na obiad dla bobusia :)

Tysiiiak mam kilka wzorów co mi z tego się podoba :) ale naprawdę trudna decyzja.

9 lata 7 miesiąc temu #980266 przez agge
Tysiak fajne wzory tej pościeli, też będę musiała jakąś zamowić :)
Wstawiam wam link do filmiku sprzed chwili, jak Emilka nie daje mamie spać :D

9 lata 7 miesiąc temu - 9 lata 7 miesiąc temu #980276 przez Lusek
Hejko wszystkim z ranka....
Niestety u nas ponuro ale 12 stopni. Zobaczymy co będzie dalej. Nic mi się dzisiaj nie chce :) jakiegoś lenia mam. :huh: Ale nic może jakoś później odżyję hehe :P
Wczoraj byliśmy z moim M na ratownictwie medycznym w ramach szkoły rodzenia, resuscytacja niemowląt i dzieci oraz jak sobie radzić przy zadławieniu zachłyśnięciu, oparzeniach. Powiem wam że całkiem fajne i przydatne.Oo i dostaniemy certyfikaty ze szkolenia ;) :P Byłam już kiedyś na takim motocyklowym ratownictwie medycznym ale jak jest okazja to trzeba chodzić. Tylko poświęcić swój czas. ;)
Wczoraj pojechałam do apteki zrealizować receptę a tam kolejka jak do Krakowa same stare babcie może kilku młodych ludzi...ale stoja twardo dobrze że klima jest bo chyba bym padłam. A jedna jeszcze pyta w okienku o wszystko ile tu tabletek w opakowaniu a jak stosować a dobry ten rapaholin no masakra mówię wam stała chyba dobre 30min. przy okienku dobrze że 4 działały ehhh. Ja nie mówię żeby odrazu puszczali kobity w ciąży zaraz na początek kolejki czy coś takiego ale jak się stoi 45 min to troszkę nogi w dupkę wchodzą :P
A jeszcze powiem anegdotkę (Inkubartor- ten ze szkoły rodzenia) wczoraj na tym ratownictwie dostaniemy certyfikaty no nie a on pyta tego ratownika co dadzą nam te certyfikaty a ratownik odpowiada że zniżki w ZKM-ie a on ooo jak fajnie będę mógł jeździć taniej do pracy :woohoo: buahaha i do żony leci i to gada a gość z tego zażartował :silly: .Normalnie głupek jak nic ten gość na pustyni piasek by mu się sprzedało :woohoo: :laugh:

agge to 5 za Barbary :laugh: Ja biorę 56 jak coś to mi M dowiezie. :) .A co się stało on wjechał w kogoś tak??? Może to tak tylko wygląda że auto do kasacji??? Nie martw się najważniejsze że nic nie jest Twojemu mężowi.A samochód to rzecz nabyta.Głowa do góry. ;) :) To obserwuj wtedy jak sie zachowuje czy wymiotuje np. czy ma zawroty głowy...a tak poza tym to powinni go wziąć na obserwację jak głowa uderzył oooo Matko :unsure: to nie przelewki.Bądź czujna po prostu. Może się zgłosić do 24 h po wypadku na SOR do szpitala.Jak coś to pojedźcie....ale oby nie. Oby było w porządku. :)
Ale ta Twoja pannica tam szaleje toż to szok :blink: ;) :)

agnieszka1 27 czerwiec moja data urodzenia :P ;) Pewnie że się cieszyć... kurde no ;) będzie wszystko dobrze. A co do zapalenia spojówek to powinno przejść,ale narobili paniki bez przesady może babki w żłobku wietrzyły i maluszek był w przeciągu i zaraz złapało go zapalenie spojówek. też na to zwróć uwagę jak coś. Trochę wiem o tym bo też miałam parę razy a nosze okulary więc mam bardziej podatne oczy na to dziadostwo. :) ;)

AgusiaKRK WoW jaka rewelacja wasza fotka :woohoo: super a jak dotyka Cie tą malutką łapinką :cheer: noo toż to szok super ;) :) Jeśli chodzi o kącik dla Frania to ja też się zastanawiam jak udekorować ściany są takie naklejki wielorazowe przylepne na ścianę w różnych postaciach zoo, jakieś auta, jakieś koniki kucyki wszystko a potem jak jest dziecko starsze to można przełożyć do niego do pokoju jaka coś albo i inne miejsce. :)

tysiiak no fajne te wzory pościeli zoo i safari są fajne :P ;) ale musisz wybrać która najlepsza. :cheer:

Jeszcze CIĘ nie znam a już CIĘ KOCHAM...

9 lata 7 miesiąc temu #980281 przez ewela007
Agusia Ale ślicznie wyglądacie z Franiem, super napatrzeć się nie mogę!
Tysiak mi podoba się wzór niebieskie zoo, ale to tylko moja opinia, jak znajdziesz marynarski wzór to też wstaw link chętnie coś podglądnę.
Lusek Ja swoje sukienki kupiłam w sklepie stacjonarnym w Mohito, bo wiadomo jestem większa i wole przymierzyć ubrania.
Agge współczuje wypadku, najważniejsze że nic mu się nie stało, a jak zauważysz jakieś objawy to już musisz go zmusić do pójścia do szpitala.

9 lata 7 miesiąc temu #980284 przez agge

Lusek napisał: agge to 5 za Barbary :laugh: Ja biorę 56 jak coś to mi M dowiezie. :) .A co się stało on wjechał w kogoś tak??? Może to tak tylko wygląda że auto do kasacji??? Nie martw się najważniejsze że nic nie jest Twojemu mężowi.A samochód to rzecz nabyta.Głowa do góry. ;) :) To obserwuj wtedy jak sie zachowuje czy wymiotuje np. czy ma zawroty głowy...a tak poza tym to powinni go wziąć na obserwację jak głowa uderzył oooo Matko :unsure: to nie przelewki.Bądź czujna po prostu. Może się zgłosić do 24 h po wypadku na SOR do szpitala.Jak coś to pojedźcie....ale oby nie. Oby było w porządku. :)
Ale ta Twoja pannica tam szaleje toż to szok :blink: ;) :)

Zderzył się z autem wyjeżdżającym z prostopadłej ulicy i jeszcze oba auta wjechały w ogrodzenie. Byłam tam, to nieciekawie to wszystko wyglądało, mogło się gorzej skończyć... auto niby nie wygląda najgorzej, rozwalony tylko przód ale też coś tam w środku, nie wiem nie znam się, ale coś wyciekało ;P mowili, że nawet się nie opłaca naprawiać tego auta. A najlepsze, że kupione dopiero 2 miesiące temu.. No ale co zrobić, rzeczywiście najważniejsze, ze M jest cały, bo nie wyobrażam sobie nawet, że miałoby się stać coś gorszego...
Szalała tak przez kilka godzin bez przerwy, dopiero po 2 usnęłam! Ciekawe, skąd bierze tyle siły :D

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka