- Otrzymane podziękowania: 2
- /
- /
- /
- /
- LIPCOWKI 2015
LIPCOWKI 2015
- paulinkaaa2202
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mieć dziecko to największa nagroda od życia
Ja miałam na czczo 78 mg/dl
a po 2 godz 99mg/dl
Ewela też myślałam nad kupnem soku z żurawiny bo zawsze coś mi w moczu wychodzi a podobno żurawina jest bardzo dobra na drogi moczowe tylko właśnie słyszałam że nie jest za dobra :/ ja też sobie kupię suszoną żurawinę bo już jadłam i jest dobra dla mnie aż za słodka
Ehhh i pada co za pogoda
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- ewela007
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
- AgusiaKRK
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 49
- monikat
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
- agge
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 10
A Faceci niestety przeważnie nie potrafią się domyślić, co trzeba zrobić... mój chyba też taki jest. Powiedz mu, że potrzebujesz jego wsparcia, to powinno pomóc.
W ogóle jak tam spędzacie majówkę? Pogoda też taka paskudna, jak u mnie?
Ja jestem u rodziców i się lenię
- AgusiaKRK
- Wylogowany
- rozmowna
- zancik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia....
- Otrzymane podziękowania: 114
Agusia Kochana Ty moja pewnie to hormony jeszcze buzują nie długo to pewnie minie A faceci już są tak skonstrułowani,że jak im nie powiesz przytul mnie jest mi zle to sami się nie domyslą niestety Ucałuj Franusia I nie smutaj się
Agge ja siedzę w domku żebym miałą gdzie to bym zrobiła grilla ale niestety działkę dostaniemy dopiero może w przyszłym tygodniu a za nim doprowadzimy ja do porzadku to się zejdzie może na koniec lata uda się grilla zrobić albo w przyszłym roku dopier Jutro jedziemy do arboretum do Rogowa teraz pieknie tam wszystko kwitnie U mnie piękna pogoda
- agge
- Wylogowany
- gadatliwa
My jutro jedziemy z M.i rodzicami na te 90 urodziny, ma być grill, o ile ta głupia pogoda się poprawi...
Za 5 dni już zaczynam 8 miesiąc
- Lizzy
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 3
Agniesia - zdrówka!
Ja padam na pysk. Nie wiem dlaczego.. Od poniedziałku mężowi kończy się ojcowski i nie wiem jak dam radę sama z Hanią.. To będzie wyzwanie.
PS. Ja nie wstaję do łazienki mimo, że mi się chce, bo jak wstanę to mam koniec spania - Hania się budzi i nie ma zmiłuj.. Tak więc - polecam małe dziecko w tym samym pokoju, które reaguje na kroki i problem wstawania na siku rozwiązany
- Lusek
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 9
Jakoś przepadłam na parę dni w sumie trochę działałam w ogrodzie, poszalałam na zakupach oczywiście zbyt wybredna się zrobiłam i słabo mi to jakoś szło w sumie męża obkupiłam bardziej hehe . Jakoś zleciały te 2 dni. Pogoda średnia zancik jak zwykle się nie myliłaś. Ale jeszcze jutro też jest dzień.
W poniedziałek mam wizytę zobaczymy co będzie.
AgusiaKRK już niedługo będzie tulić swojego Frania zobaczysz to zleci szybciutko tak jak mówisz najważniejsze ze ma dobra opiekę w szpitalu no i przybiera na wadze pewnie. Oby tak dalej,Ściskamy Was Mocno
Agusia głowa do góry ,masz prawo mieć gorszy dzień a tym bardziej że Franio leży w szpitalu, pogoda jest do dupy itp. Faceci tacy są oni nie mają uczuć wyższych , nie potrafią zrozumieć tak jak kobietka kobietkę . Faceci boją się pokazywać uczucia, bo to niby oznaka słabości ale to wcale nie prawa. Może Twój M właśnie tak sobie radzi z tym wszystkim. Nie dajcie się , wspierajcie się wzajemnie i podejdź do niego i się przytul, czasami to wystarczy. Jesteś silna i dzielna kobieta dasz radę ze wszystkim, a nim się obejrzysz będziesz nam pisać że właśnie karmie Frania co tam u WAs a my spocone na porodówka, będziemy się drzeć.
paulinka2202 wracaj do zdrówka. A jeśli chodzi o te patyczki jak wkładają maluchom do buzi to dramat tak głęboko, ja pamiętam jak byłam z moim brackim dawno dawno temu to taką awanturę zrobiłam że szok. Normalnie dziecko aż zwymiotuje tak głęboko to wsadzają . Mogliby trochę delikatnej dziady... A potem dziecko pamięta i nie chce dać się zbadać następny raz NO dramat szkoda słów normalnie.
ewela007 może mało pijesz co??? Ale fajnie może i ja się dołączę do tej żurawiny Tylko czy ja to wypiję.
zancik chyba jest w normie bo teraz niby po 2h nie powinno przekraczać 153 mg/dl bo to jakieś nowe normy weszły. Ale jak to się rozkłada po 1h to nie wiem. Ja miałam na czczo 73 a po 2h 91 jakoś tak...
agge 8 miesiąc ja pierdzielę no szok jak to leci ... no masakra ja już się boję
Lizzy dasz rade spokojnie pewnie jakiś patent wymyślisz jak na to sikanie Bystra Kobitka jesteś
A jeszcze wam powiem jakie dziś zrobiłam zamieszanie w Rossmanie. Poszłam po zakupy i stoję w kolejce a za mną ludzie z małym dzieckiem. Kolejką dość długa my już blisko kasy tzn ja z mamą i ta para z dzieckiem no i kupa ludzi jeszcze za nami. Jedna kasa się zwolniłam i chciałam do niej ruszyć a tu się pcha babka z chłopem z końca kolejki. Ja wielkie oczy i zwracam uwagę a oni palą głupa że nie słyszą i wyciągają z koszyka zakupy i babka ich kasuje. Więc wbijam się przed nich i mówię a wręcz krzyczę że jak to z końca kolejko włazicie Państwo a oni że nikt nie chciał podejść no więc ja mówię ze jak to nie jak to się wpycha bezczelnie, że tu ludzie z dzieckiem że kobieta w ciąży i inni ludzie a on kto pierwszy ten lepszy i że dzieci sobie nie robił . To jak mnie wkurwił że tak powiem to jak machnełam spadł im ten koszyk mówiłam do ekspedientki że ma to pokasować że to bezczelność. Więc się taki mały raban zrobił że nas obsłużyli i jeszcze gratisy poszły. Wiecie co ,,człowiek ze wsi wyjdzie ale wieś z człowieka nigdy.... Gdyby nie moja mama to bym go chyba tam pobiła bez kitu tak mnie wkurzył....
Miłej nocki
- AgusiaKRK
- Wylogowany
- rozmowna
- ewela007
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Lusek dobra jestes. Ja tez wczoraj ludziom zwracałam uwagę ze jedna kolejka do kasy a nie oni podchodzą,ale to byla Białoruś i udali ze nie rozumieją. Wydaje mi sie ze pije normalnie,szczególnie ze wcześniej piłam tyle samo a wstawałam w nocy. Ja bylam wczoraj na zakupach i kupilam dwie sukienki. Mam dwa wesela w maju. Sukienki latem tez bede mogla założyć.
- agge
- Wylogowany
- gadatliwa
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
Agusia super, że możesz już kangurować Frania napewno niesamowite uczucie i rośnie chłopina rośnie Co do humorków to zupełnie normalne i tak jesteś dzielna babka :* ja w 3 dobie po porodzie zaczełam mieć baby bluesa i przez 3 dni prawie non stop płakałam a że byliśmy jeszcze w szpitalu, zostaliśmy sami na sali to nie bardzo miał mnie kto sprowadzić na ziemię
Lusek i dobrze ! trzeba walczyć z burakami!!
To narazie tyle bo wiecie jak to jest czasem po takim wypoczynku człowiek wraca kilka razy bardziej zmęczony
- Lusek
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 9
Pogoda dzisiaj domowa pada deszcz przynajmniej u mnie NO szkoda....ale ruszyć muszę na chwilkę na miasto... Oby tylko burz nie było... hihi
Jak tam po długim weekendzie żyjecie. U nas w porządku może w końcu dowiem się dziś jakiego mam lokatora w brzusiu Może? Postraszę go tatą hehe
A weekend u mnie zleciał trochę na grilowaniu trochę na działaniu i na małych zakupach.Jak zwykle obkupił się mój M, a nic nie mogłam dopasować nie wiem cz już naprawdę tak wyglądam że nie mogę nic dobrać no masakra.
AgusiaKRK mówiłam że będziesz niedługo tulić Frania no Super oby tak dalej. Niech rośnie rośnie rośnie chłoposek 3mjacie sięciepło
ewela007 no i dobrze trzeba zwracać uwagę a co, kurde no bez przesady ludzie są na prawdę chamscy ,jak nie będziesz walczyć o swoje to kurde Ciebie stratuja jeszcze
Tysiiiak helloooo no to teraz wypoczęta pełna sił wracasz do zatłoczonego miasta hehe nazbierane siły na grasowanie po lumpkach hihi No to fajnie że wyjazd się udał, mimo że pogoda nie dopisała ale co tam. A no zawsze tak jest że człowiek przyjedzie bardziej zmęczony hehe ale to chyba takie psychiczne odczucie ważne że w niedziele było w miarę