- Otrzymane podziękowania: 33
- /
- /
- /
- /
- LIPCOWKI 2015
LIPCOWKI 2015
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
U mnie dziś słoneczko świeci i mam nadzieję, że już tak zostanie o niedzieli co najmniej Czekają nas dziś po południu większe zakupy spożywcze na majówke - jak ja to kocham Tymbardziej, że nie mam pojęcia czego i ile kupic ;( No ewidentnie nie mam weny do tego Za to wczoraj po południu troche mnie M. zdenerwował i tak jakoś potrzebowałam wyjść i poszłam z mamą na lumpki kupiłam kilka ślicznych bluzeczek i ogrodniczki dla Kacperka i wszystko za 7 zł
Agge bidulko Ty to się nameczysz z tymi wymiotami
Ja będę prała pewnie w jakimś dziecięcym płynie bo do proszku są sztywne te ubranka i pierwsze pewnie przeprasuje ale to będzie pewnie jedyny raz jak będę je prasować Z gondoli tylko ta wysciolke na ktorej dzidzius lezy wypiore
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ewela007
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Najgorzej, że pogodę zapowiadają na weekend majowy nie zbyt ciekawą i strach robić zakupy na grilla. Ostatecznie 2 maja wszystko otwarte i najwyżej wtedy coś zakupić, sama nie wiem.
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ewela007
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Ja w sobotę wybiorę się do hurtowni po ostatnie mam nadzieje już zakupy, chce wanienkę kupić, proszek, pampersy i ten leżaczek-bujaczek aaa no i pościel. Ciekawe ile to będzie wszystko kosztować( Musze zrobić listę aby kupić tylko to co potrzebne.
Dziewczyny gdzie najtańsze pampersy można kupić z firmy pampers te 1 lub 2??
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- paulinkaaa2202
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mieć dziecko to największa nagroda od życia
- Otrzymane podziękowania: 2
- Lusek
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 9
Lizzy a płyny nie uczulają ? i czy dopierają wszystko, bo nie wiem jak to jest z tymi płynami dla dzieci?
aga87 nie no chyba si,e nie pierze elementów wózka ale kurka nie wiem , w sumie pierwsze słyszę ale cóż... jak to napisałaś jak trzeba to trzeba
AgusiaKRK oooo jak fajniuchnie że z Franiem coraz lepiej super. Pozdrów go od nas cioteczek forumowych Fajnie że rośnie aż miło czytać tak dobre wieści Buziaki dla was...A no i dobrze Tata mówisz szaleje z wózkiem i łóżeczkiem BOSKO... aż serducho się cieszy Fajnie że blizny prawie nie widać i że się ładnie goi 3majcie się Ciepło i wielkie całusy dla Frania
ewela007 o to fajnie że wszystko z wami w porządku i że maluszek rośnie a no może jeszcze pofikać troszkę więc nigdy nie wiadomo. A co do bujaczka to jednak się decydujesz bo pisałaś że ma słabe opinie jeszcze nie czytałam ich ale chyba też jestem zdecydowana co do kupna. A co do prania ubranek to ja tak samo w czerwcu zacznę coś działać. Muszę w połowie maja zamówić wózek i łóżeczko ehhh na wszystko trzeba czekać .
paulinka2202 wiem właśnie że jelp jest drogi ale czy płyn Lovella popierał Ci rzeczy a właśnie co do płynów do płukania to się troszkę martwię żeby nie uczulały?? Ale chętnie spróbuje coś nowego. Płynu do prania Lovella czy innych .
tysiiak ale Ty to masz oko do ciuszków super , te ogrodniczki to Perełka normalnie ale jakie superowe ale wystroisz Kacperka Normalnie śliczności... ja chyba też się wybiorę.
Kobitki czytam że kupujecie pampersy 1 czy tam 2 a one są dobre nie odparzają , ja narazie ma te małe Happy ale 2 paczkę bym kupiła inną żeby wypróbować. Powiem szczerze że boje się trochę tych pampersów żeby dupci malucha nie odparzyły . A co do wanienki to kupujecie ją bo widzę że ewela kupujesz? Ja mam wannę w domku i nie wiem, a dodatkowy gadżet nie mam w sumie gdzie trzymać ? Co wy na to?
- ewela007
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- paulinkaaa2202
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mieć dziecko to największa nagroda od życia
- Otrzymane podziękowania: 2
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ci do wanienki to Łusek nie zastanawiaj się! Plecy Ci wysiada jakbyś miała maluszka w wannie kąpać! Ja planuje w pokoju na stole kłaść wanienke i będę kupowała misia gabke żeby Kacperek mógł sam leżeć wiem że ta gąbka to może być siedlisko bakterii ale jak będzie się ja osuszalo i często wymienialo to nic się raczej nie stanie. Z kubusIem też używałam i przy takiej kąpieli będę mogła Kubę angażować do pomocy przy braciszku
A wanienke możesz trzymać w ciągu dnia w wannie
CO do pampersow nie będę robiła dużych zapasów kupię po dwie paczki 1 i 2 bo resztę pewnie rodzinka zniesie a też nie wiadomo ile czasu jaki rozmiar będzie dobry. Jeżeli chodzi o odparzenia to nigdy nic nie wiadomo. ..
- agnieszka1
- Wylogowany
- pierwsze słowa
chyba mam coś takiego co zgagą się nazywa,pali w przełyku odbija się fuj czym mam to wyleczyć zagasić ten pożar?
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- zancik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia....
- Otrzymane podziękowania: 114
Ale się rozpisałyście U mnie od rana słońce ale wiatr strasznie wieje i chłodno jest W piątek mama wraca na stałe do domu bo nie daqje rady juz z wynajmowaniem jeju nie wyobrazam sobie jak to będzie najgorsze jest to,że jeszcze mój brat też wraca a znim to się wykończe nerwowo Niby powinno siękochać ze swoim rodzeństwem itd.ale jo poprostu go nienawidzę Nie wiem jak to bedzie 4 osoby + małe dziecko w 52m Na budowę domu nas nie stać ani na wynajem jestem załamana
Aga87 ja będe prała koniec maja początek czerwca U mnie jeszcze 92 dni do porodu i mam nadzieję,że nie przenoszę
Lusek burza to piękne zjawisko Lepiej żeby było 2 tyg.wcześniej niż pózniej Mówisz,że sprawdziłą się moja pogoda kurdę to może jeszcze zrobię karierę jako pogodynka U nas jest prysznic więc tak czy inaczej wanienke musimy mieć.
Agusia Super,że z Franiem wszystko ok Fajnie,że tatus tak sie angazuje Ciesze się,że nie bolało zdjecie szwów Buziaki dla Was
Ewela to dobrze,że z małym wszystko w porządku Na pewno jeszce niunio się obróci
Paulinkaaa no masz rację ta glukoza to masakra I jak zleciały Ci 2 godzinki?
Tysiiiak szalona kobieto super te ciuszki Ale Ci zazdroszczę tego wyjazdu ja też chcę
Agnieszka mi mleko pomaga ale tylko na jakis czas właśnie teraz i mnie dopadła zgaga piję wodę może przejdzie
- Lusek
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 9
Ewela007 no właśnie dałaś do myślenia z tą wanienką, bo tak powiem szczerze że jakoś nie chciałam, nie wiem jak ja kombinowałam... żeby się nie zagracić a co do leżaczka to też się zastanawiam nad używanym, zobaczę w jakim stanie będzie, bo czasami nawet w komisie można trafić albo na olx... ale żeby działał...
paulinka2202 o fajnie dzięki za info nie wiedziałam że są sztywne te ciuszki, to wtedy też będę w płynie prać bo rzeczywiście takie płachty to będą maleństwo uwierać a tak nie może być
tysiiiak Ty to mi oczy otworzyłaś normalnie nie wiem nad czym się zastanawiałam że jakoś sobie poradzę z myciem w dużej wannie a tu rzeczywiście.NO fakty można w wannie trzymać . A ten Miś gąbka to co ile wtedy wymieniałaś A no i Kubuś pewnie pomocnik nr 1 do mycia braciszka hehe
agnieszka1 mleko i migdały chociaż migdały ostatnio lepiej działają aaa tak naprawdę to dobrze też robi na zgagę ciepłe kakao.
zancik spokojnie jakoś dacie radę się pomieścić w kupie raźniej A brackiemu powiedz że musi być dobry dla Ciebie bo jesteś w stanie błogosławionym i nie może Cię wkurzać Spokojnie uszy do góry na pewno jakoś się pomieścicie, no tak ale swobody już takiej nie będzie. Rzeczywiście mieszkania są mega drogie a ich wynajem chyba jeszcze droższy. Lepiej chyba w przypadku wynajmu mieszkania kupić na kredyt swoje i wiedzieć że się płaci 30 lat ale za swoje. Nie martw się .
Wiecie jak mnie dziś babcia wkurzyła bo pytała czego jeszcze nam brakuje dla maluszka ja mówię że będę zamawiać łóżeczko i wózek...a ona mi tu wyskoczyła z jakimiś zabobonami no kurde. Nie kupuje się przed urodzeniem itp. i ze jak kiedyś dziadek to na rynek poszedł po łóżeczko i po wózek od ręki kupił. A ja mówię do niej że są teraz inne czasy.
A jak wy z tymi zabobonami , wierzycie czy nie???