- Otrzymane podziękowania: 10
- /
- /
- /
- /
- LIPCOWKI 2015
LIPCOWKI 2015
- agge
- Wylogowany
- gadatliwa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
Jestem taka wykończona po tym odpoczynku że nie pytajcie dziś za to odpoczywam od alergii oczy nie swędzą, nie kicham - jest bosko czasem mnie kręci w nosie no i katar jest ale to i tak nic z w porównaniu z tym co było tam No i staram się doprowadzić nos do jakieś porządku bo cały czerwony i spuchnięty.
Właśnie wstałam z drzemki z Kubuniem On jeszcze sobie śpi smacznie no i co tam biodro mnie boli strasznie, że ledwo chodzę ogólnie narzekam jak stara baba musicie mi wybaczyć
W czwartek wizyta nie mogę się doczekać jak zawsze KAcperek ostatnio uspokoił się z kopniakami tylko się przeciąga chyba już ma mało miejsca na jakieś większe charce
Na domku było ogólnie super Piękna pogoda, Kubuś się wyszalał Nadmuchaliśmy mu basen ale nie chciał się kąpać tylko wrzucał tam kamyki i piasek i tak cały dzień grzebał w tej wodzie
- agge
- Wylogowany
- gadatliwa
Wiecie co, koleżance z terminem na 28.06 w Boże Ciało przyśniło się, że urodziła 5 czerwca, czyli na drugi dzień i śmiała się z tego snu jak opowiadała.. i wiecie co? Spełnił się, dzidziuś urodził się właśnie 5 czerwca chyba zacznę wierzyć w sny.
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ewela007
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
a ja dzisiaj pojechałam z mężem po rzeczy od siostry, cały samochód zapakowaliśmy nawet nie udało się wszystkiego wcisnąć do auta a nasze nie jest wcale takie małe. Mamy łóżeczko, nosidełko, ubranka do 2 lat, fotelik do karmienia, poduszka do karmienia itp.Jutro będę prać i segregować według wieku.
Jeździliśmy też oglądać wóżki i znowu nie wiem jaki wybrać, teraz zastanawiamy się nad x landerem x move i maxi cosi mura. O matko jak to jest trudny wybór, może któraś z Was małą do czynienia z tymi wózkami?? ja chyba zwariuję zanim coś wybierzemy! nie chce kupować nic pod wpływem emocji a jak zajadę do domu i poczytam opinie to całkiem namieszam sobie w głowie.
- agnieszka1
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
- AgusiaKRK
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 49
Agge, wyglądasz prześlicznie! Jesteś zgrabniutka i masz cudowny, kształtny brzuszek, jak z reklamy mody dla mam! A sukienka bardzo ładna
Lusek napisał: Hejko dziewczyny po weekendzie
Rano zrobiłam zakupiki a teraz czekam na gościa z UPC żeby zrobił dekoder od TV wkurzają mnie że szok co chwilkę coś ,ale nic da się przeżyć.Weekend minął mega szybko.Było fajnie ciepło, z rodzinka trochę morze trochę jezioro.
Przeleciało
AgusiaKRK jak tam wam w 3 ?? Jak się czuje Franio w domku? Co tam u was słychać ?
Lusek, bardzo się cieszę, że spędziłaś miły długi weekend i to jeszcze nad wodą, super!!! My cieszyliśmy się pierwszymi chwilami tylko we trójkę w domu. Tuliliśmy się, karmiliśmy, zaliczyliśmy pierwsze samodzielne kąpiele i pierwszy spacerek nad pobliski zalew. Cudownie jest być razem z Franiem, nie szarpać się jeżdżeniem do szpitala, cały czas nie mogę uwierzyć, że go mamy i że jest taki boski! Pierwsze dwie nocki były nieprzespane - maluszek najwyraźniej oswajał się z nowym dla siebie miejscem, a do tego pobolewał go brzuszek. Mimo to, ma ogromny apetyt, pięknie zjada i przybiera na wadze, Ale nawet z trudnymi nockami, jedno spojrzenie w te śliczne granatowe oczy wszystko wynagradza, oszalałam na jego punkcie
Dobrej nocki!
- paulinkaaa2202
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mieć dziecko to największa nagroda od życia
- Otrzymane podziękowania: 2
Mimo że chłodniej ja i tak umieram dalej męczy mnie kichanie i gryzienie i swędzenie w nosie szlak człowieka może trafić jest trochę lepiej bo chłodniej na dworze ale co z tego jak od czwartku mają wrócić upały będzie totalna masakra...
Ja od 2 dni nie śpie w nocy mam totalnie zatkany nos inhalacje, woda morska nic nie pomaga do tego boli mnie strasznie gardło czyżby znowu była chora? :/ nie wiem od czego to nie piję zimnego ani nic
Tysiak położna mi doradziła że oczy można zakrapiać solą fizjologiczną ja tak robiłam i ulga na jakiś czas była
Agusia widać że jesteś totalnie zakochana w Franiu i nie ma co się dziwić rozkoszuj się macierzyństwem i dużo dużo zdrowia dla Frania :*
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dziś mam ambitny plan porządków takich bardziej niż zwykle bo chata zapuszczona jak niewiem zobaczymy na ile mi się uda to zrobię
Kurcze wczoraj wieczorem zauważyłam powiększony węzeł chłonny przy prawym uchu i boli jak dotykam ale tak to nic mnie nie boli co to może być? Do tego też mi dokucza zatkany nos ale chyba jeszcze bardziej mnie wkurza podrażniony nos od chusteczek :/
Agusia jaka radość i miłość bije z Twoich postów to aż ciepło na serduchu się robi
Lusek śniło mi się, że miałaś popilnować Kubusia i przyszłaś z dwoma synkami ale Kubuś dostał gorączki i został z moją mamą
Żancik co tam u Ciebie?
- agge
- Wylogowany
- gadatliwa
Paulinka współczuję, też w nocy nie śpię, ale na szczęście mi nic nie dolega.
Tyle, że teraz w efekcie czuję się jak pijana, z braku snu mi niedobrze i już oczywiście sobie rzygnęłam zaraz po wstaniu
W dodatku się wkurwiam, bo M. wczoraj na 4 rano pojechał do pracy(pojechał na węgry) i powinien być w domu już wczoraj po południu, a musiał kilka godzin kwitnąć i czekać, aż mu oddadzą jakieś tam pojemniki, w koncu wyjechał stamtąd o 22 i byłby nad ranem, ALE... zepsuł mu się samochód gdzieś na autostradzie i od 2 godziny czeka, aż ktoś po niego przyjedzie(co nastąpi pewnie dopiero po południu). Od 30 godzin w aucie bez klimatyzacji w takie upały, bez picia i jedzenia, przecież to nienormalne jeszcze jak go dziś w nocy też gdzieś wyślą, to chyba ich pozabijam.
PS. Strasznie mnie boli spojenie łonowe jak się ruszam, co to może znaczyć?
- paulinkaaa2202
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mieć dziecko to największa nagroda od życia
- Otrzymane podziękowania: 2
kurcze to twój M ma pecha że zepsuł mu się samochód masakra :/ oby szybko wrócił do domu
Mnie pobolewa brzuch na dole i mam straszny nacisk na pochwę taki ciężar dziwne uczucie
W ogóle ostatnio dziwnie się czuję strasznie mi gorąco i duszno mimo że dzisiaj chłodno i jak się położę to głowa twarz szyja - tak mi gorąco mam wrażenie że głowa mi się pali i czuję taki ucisk w szyi i brakuję mi oddechu tak jakbym miała zaraz zemdleć masakra
Trochę dzisiaj mi się humor poprawił bo dzwoniłam do skarbówki kiedy prześlą mi zwrot podatku bo czekam już 3 miesiące w tamtym roku to po miesiącu dostałam i i babka powiedziała że za tydzień w czwartek aż mi się buźka uśmiechnęła
- Lusek
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 9
Jakoś nie mogę się dzisiaj wyjajić, pogoda do kitu masakra
Zachmurzenie i chłodno ale jakoś tam sennie
Wczoraj się mega wkurzyłam czekałam na gościa od TV od 9:00-17:00 kurna już byłam taka mega nerwowa że szok , w końcu przylazł i nic nie zrobił wrrrr . No i jeszcze zwróciłam jemu uwagę żeby ochraniacze założył na buty żeby mi tu w buciorach po parkiecie nie łaził . Kurna a jak klęknął przy kablach to mu spodnie spadły na myślałam że zejdę. Mój M widział że jestem już wkurzona na maksa i siedział w innym pokoiku i coś tam działał przy kompie hehe nie wtrącał się , no tylko tak zaglądał co ten gość robi. W sumie był chyba 40 min i nic nie zrobił no i szlak mnie trafił. Napisałam do nich skargę i miałam wyrazić opinie na temat konsultantów to tak pojechałam na nich że chyba mi w ogóle odłączą TV . Ale nic przeżyłam.
Dzisiaj rano pojechałam po kapcie bo M mówi że chodzę w takich obdartusach i mi wywalił.
agge a czemu tak długo musisz czekać na wyniki? ja mam na 2 dzień na emalia wysyłają
A Ty robiłaś już badania na tego GBS???
Agge to nieźle z tym urodzeniem ale to chyba przypadek powiem ci jak minie 20 lipca haha bo mi się śniło ze urodziłam 20 he
Agge oby twój M jak najszybciej wrócił do domku
Tysiiak Fajnie że wyjazd się udał i że alergia Cię w domku nie męczy hehe
Kubuś znalazł inne zastosowanie basenu hehe super
Oooo to z wizyty zdasz relację i powiedz(powiesz) mi czy już będą Ci robić badania na tego GBS?
No pewnie tam szalałaś ostro dlatego cię boli biodro przyznaj się jak tam balowaliście hehe w Panoramie będzie hehe
Tysiiak a może się przeziębiłaś co ???? Jak węzeł chłonny powiększony? albo ucho masz przewiane ? dziwnie tak, moze jakaś infekcja albo ta alergia co ?
Jak dotykasz to cię boli a skóra nad tych węzłem jest zaczerwieniona i ciepła- to wtedy jakaś infekcja albo stan zapalny- po 2-3 tygodniach mija
A jeśli masz duże powiększone i twarde to lepiej idź do lekarza
Sen niezły hihi tylko skąd ja wytrzasnę tych 2 synów hihi Ale spoko mogę Kubusia popilnować hehe już taki 2 latek to poważny kawaler
ewela007 łooooo matko to Ty cały dom zagraciła hihi ale mas przynajmniej wszystko za jednym zamachem fajnie super
To jak posegregujesz wszystko to jakieś fotki na pochwalenie wstaw
A wózki to ciężka sprawa hehe jest tego tyle i w ogóle i nie wiadomo co wybrać nastaw się na jeden i już nie szukaj innych hehe dla mnie ważna była duża gondola i żeby był lekki, dobrze się prowadził i miał duże kółka no i jakoś tak styl tego mi się podobał i już nic innego nie szukałam żeby sobie nie namieszać
agnieszka1 no Bosh i samsung na tych samych podzespołach robi pralki i zmywarki coś mi się zdaje ,a bosh jest tańszy tak jak ewela007 pisze.
AgusiaKRK nie ma sprawy jeśli o twoje udzielanie się hehe Franio pochłania tyle czasu i pewnie ale od czasu do czasu skrobnij że wszystko jest oki Fajnie że działacie w trójkę aż serducho się śmieje jak się czyta jak piszesz o opiece karmieniu i spacerkach ekstra Oby tak dalej i lepiej Działajcie i się nie dajcie Powodzenia dla was - Buziaki dla Frania Pewnie że oszalałaś to Wasz największy Skarb
Paulinka2202 nie daj się alergii i chorobie są też takie kropelki do oczu dla alergików, czasami kropiłam jak na moto jeździłam w szkłach kontaktowych żeby nie były suche oczy oooo fajnie że już będziesz miała zwrot podatku he zawsze coś A urzędnicy się w ogóle nie śpieszą nic ,oni zawsze mają czas
- agge
- Wylogowany
- gadatliwa
No nieźle by było, jakbyś urodziła akurat 20
A u mnie pogoda nadal piękna
- zancik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia....
- Otrzymane podziękowania: 114
Agnieszka1 agentka z Ciebie Bardzo dobrze napisałaś a siostra nie ładnie się zachowała Sms sie nie przejmuj pewnie tak jak napisałaś żal dupe ściska i tak pisze a Ty sama dobrze wiesz co dla Ciebie jest najlepsze
Agge chudzinko Ty Brzusio super,sukienka też fajna.Daj znać jak będziesz miaął wyniki.Ja mam do dzis siniaki od pobierania krwi w szpitalu O matko jak Twoj M wytrzymuje???oby szybko wrócił do domku
Lusek u nas Wójt zarządza gminą.Oj tam na dwa razy byłam po wodę dałam radę A dzis znowu wody nie ma a najlepsze jest to,że nigdzie nic nie napisali,że nie będzie fiutki jedne To po co ten facio przyjechał jak nic nie zrobił??Jeszcze gacie mu spadły hahahahahah
Tysiiiak super,że alergia mija U mnie Tosia też jakas spokojniejsza od paru dni ale jak się czasem rozciągnie to boli i śmiesznie to wygląda najgorzej jak mi pęcherz molestuje A dzięki,że pytasz u mnie ok.tylko jestem na tej diecie lekkostrawnej i tak nie wiem sama co mam jesc i muszę uważac i boję się żeby znowu się czyms nie zatruć I upały mnie wykańczaja teraz te dwa dni sa spoko bo chłodniej,ale od czwartku znowu upały No to w czwartek mamy wizyte hihihihi
Paulinkaaa współczuje tej alergii Bidulko Ty Mi też ostatnio duszno i gorąco w nocy budze się spocona normalnie jak by mnie ktos wiadrem wody oblał No to super,że dostaniesz zwrot kasa zawsze sie przyda
AgusiaKrk ale fajnie tak z maluszkiem byc juz w domku i miec go tylko dla siebie Buziaki dla Was Wstaw nam czasem fotkę Frania
- AgusiaKRK
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 49
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.