- Otrzymane podziękowania: 10
- /
- /
- /
- /
- LIPCOWKI 2015
LIPCOWKI 2015
- agge
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- tysiiiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33

Jestem taka wykończona po tym odpoczynku że nie pytajcie

Właśnie wstałam z drzemki z Kubuniem

W czwartek wizyta

Na domku było ogólnie super

- agge
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Wiecie co, koleżance z terminem na 28.06 w Boże Ciało przyśniło się, że urodziła 5 czerwca, czyli na drugi dzień i śmiała się z tego snu jak opowiadała.. i wiecie co? Spełnił się, dzidziuś urodził się właśnie 5 czerwca

- tysiiiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ewela007
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 1
a ja dzisiaj pojechałam z mężem po rzeczy od siostry, cały samochód zapakowaliśmy nawet nie udało się wszystkiego wcisnąć do auta a nasze nie jest wcale takie małe. Mamy łóżeczko, nosidełko, ubranka do 2 lat, fotelik do karmienia, poduszka do karmienia itp.Jutro będę prać i segregować według wieku.
Jeździliśmy też oglądać wóżki i znowu nie wiem jaki wybrać, teraz zastanawiamy się nad x landerem x move i maxi cosi mura. O matko jak to jest trudny wybór, może któraś z Was małą do czynienia z tymi wózkami?? ja chyba zwariuję zanim coś wybierzemy! nie chce kupować nic pod wpływem emocji a jak zajadę do domu i poczytam opinie to całkiem namieszam sobie w głowie.
- agnieszka1
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 1

- AgusiaKRK
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 49

Agge, wyglądasz prześlicznie! Jesteś zgrabniutka i masz cudowny, kształtny brzuszek, jak z reklamy mody dla mam! A sukienka bardzo ładna

Lusek napisał: Hejko dziewczyny po weekendzie
Rano zrobiłam zakupiki a teraz czekam na gościa z UPC żeby zrobił dekoder od TVwkurzają mnie że szok
co chwilkę coś ,ale nic da się przeżyć.Weekend minął mega szybko.Było fajnie ciepło, z rodzinka
trochę morze trochę jezioro.
Przeleciało
AgusiaKRK jak tam wam w 3 ?? Jak się czuje Franio w domku? Co tam u was słychać ?
Lusek, bardzo się cieszę, że spędziłaś miły długi weekend i to jeszcze nad wodą, super!!! My cieszyliśmy się pierwszymi chwilami tylko we trójkę w domu. Tuliliśmy się, karmiliśmy, zaliczyliśmy pierwsze samodzielne kąpiele i pierwszy spacerek nad pobliski zalew. Cudownie jest być razem z Franiem, nie szarpać się jeżdżeniem do szpitala, cały czas nie mogę uwierzyć, że go mamy i że jest taki boski! Pierwsze dwie nocki były nieprzespane - maluszek najwyraźniej oswajał się z nowym dla siebie miejscem, a do tego pobolewał go brzuszek. Mimo to, ma ogromny apetyt, pięknie zjada i przybiera na wadze, Ale nawet z trudnymi nockami, jedno spojrzenie w te śliczne granatowe oczy wszystko wynagradza, oszalałam na jego punkcie

Dobrej nocki!

- paulinkaaa2202
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mieć dziecko to największa nagroda od życia
- Otrzymane podziękowania: 2
Mimo że chłodniej ja i tak umieram

Ja od 2 dni nie śpie w nocy mam totalnie zatkany nos inhalacje, woda morska nic nie pomaga do tego boli mnie strasznie gardło czyżby znowu była chora? :/ nie wiem od czego to nie piję zimnego ani nic

Tysiak położna mi doradziła że oczy można zakrapiać solą fizjologiczną ja tak robiłam i ulga na jakiś czas była
Agusia widać że jesteś totalnie zakochana w Franiu

- tysiiiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Dziś mam ambitny plan porządków takich bardziej niż zwykle bo chata zapuszczona jak niewiem

Kurcze wczoraj wieczorem zauważyłam powiększony węzeł chłonny przy prawym uchu i boli jak dotykam ale tak to nic mnie nie boli co to może być? Do tego też mi dokucza zatkany nos ale chyba jeszcze bardziej mnie wkurza podrażniony nos od chusteczek

Agusia jaka radość i miłość bije z Twoich postów to aż ciepło na serduchu się robi

Lusek śniło mi się, że miałaś popilnować Kubusia i przyszłaś z dwoma synkami ale Kubuś dostał gorączki i został z moją mamą

Żancik co tam u Ciebie?
- agge
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Paulinka współczuję, też w nocy nie śpię, ale na szczęście mi nic nie dolega.
Tyle, że teraz w efekcie czuję się jak pijana, z braku snu mi niedobrze i już oczywiście sobie rzygnęłam zaraz po wstaniu

W dodatku się wkurwiam, bo M. wczoraj na 4 rano pojechał do pracy(pojechał na węgry) i powinien być w domu już wczoraj po południu, a musiał kilka godzin kwitnąć i czekać, aż mu oddadzą jakieś tam pojemniki, w koncu wyjechał stamtąd o 22 i byłby nad ranem, ALE... zepsuł mu się samochód gdzieś na autostradzie i od 2 godziny czeka, aż ktoś po niego przyjedzie(co nastąpi pewnie dopiero po południu). Od 30 godzin w aucie bez klimatyzacji w takie upały, bez picia i jedzenia, przecież to nienormalne

PS. Strasznie mnie boli spojenie łonowe jak się ruszam, co to może znaczyć?
- paulinkaaa2202
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mieć dziecko to największa nagroda od życia
- Otrzymane podziękowania: 2

kurcze to twój M ma pecha że zepsuł mu się samochód masakra :/ oby szybko wrócił do domu
Mnie pobolewa brzuch na dole i mam straszny nacisk na pochwę taki ciężar dziwne uczucie
W ogóle ostatnio dziwnie się czuję strasznie mi gorąco i duszno mimo że dzisiaj chłodno i jak się położę to głowa twarz szyja - tak mi gorąco mam wrażenie że głowa mi się pali i czuję taki ucisk w szyi i brakuję mi oddechu tak jakbym miała zaraz zemdleć masakra
Trochę dzisiaj mi się humor poprawił bo dzwoniłam do skarbówki kiedy prześlą mi zwrot podatku bo czekam już 3 miesiące w tamtym roku to po miesiącu dostałam i i babka powiedziała że za tydzień w czwartek aż mi się buźka uśmiechnęła

- Lusek
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 9

Jakoś nie mogę się dzisiaj wyjajić, pogoda do kitu masakra

Zachmurzenie i chłodno ale jakoś tam sennie

Wczoraj się mega wkurzyłam czekałam na gościa od TV od 9:00-17:00 kurna już byłam taka mega nerwowa że szok , w końcu przylazł i nic nie zrobił wrrrr

Dzisiaj rano pojechałam po kapcie bo M mówi że chodzę w takich obdartusach i mi wywalił.

agge a czemu tak długo musisz czekać na wyniki? ja mam na 2 dzień na emalia wysyłają

A Ty robiłaś już badania na tego GBS???
Agge to nieźle z tym urodzeniem ale to chyba przypadek powiem ci jak minie 20 lipca haha bo mi się śniło ze urodziłam 20

Agge oby twój M jak najszybciej wrócił do domku

Tysiiak Fajnie że wyjazd się udał

Kubuś znalazł inne zastosowanie basenu hehe

Oooo to z wizyty zdasz relację i powiedz(powiesz) mi czy już będą Ci robić badania na tego GBS?
No pewnie tam szalałaś ostro dlatego cię boli biodro

Tysiiak a może się przeziębiłaś co ???? Jak węzeł chłonny powiększony? albo ucho masz przewiane ?

Jak dotykasz to cię boli a skóra nad tych węzłem jest zaczerwieniona i ciepła- to wtedy jakaś infekcja albo stan zapalny- po 2-3 tygodniach mija

A jeśli masz duże powiększone i twarde to lepiej idź do lekarza

Sen niezły hihi tylko skąd ja wytrzasnę tych 2 synów hihi

ewela007 łooooo matko to Ty cały dom zagraciła hihi

To jak posegregujesz wszystko to jakieś fotki na pochwalenie wstaw

A wózki to ciężka sprawa hehe

agnieszka1 no Bosh i samsung na tych samych podzespołach robi pralki i zmywarki coś mi się zdaje ,a bosh jest tańszy

AgusiaKRK nie ma sprawy

Paulinka2202 nie daj się

- agge
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

No nieźle by było, jakbyś urodziła akurat 20

A u mnie pogoda nadal piękna

- zancik
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia....
- Otrzymane podziękowania: 114

Agnieszka1 agentka z Ciebie

Agge chudzinko Ty

Lusek u nas Wójt zarządza gminą.Oj tam na dwa razy byłam po wodę dałam radę

Tysiiiak super,że alergia mija

Paulinkaaa współczuje tej alergii

AgusiaKrk ale fajnie tak z maluszkiem byc juz w domku i miec go tylko dla siebie

- AgusiaKRK
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 49

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.