BezpiecznaCiaza112023

LIPCOWKI 2015

9 lata 9 miesiąc temu #986067 przez agge
Tysiak o kurde, duży ten Twój Kacperek :D może rzeczywiście się pomylił..

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 9 miesiąc temu #986078 przez ewela007
Paulinka podlinkuj stronę z tymi koszulami fajne sa

9 lata 9 miesiąc temu - 9 lata 9 miesiąc temu #986105 przez paulinkaaa2202
Ewela ciuszki świetne fajne są te body wyglądają jak koszulki :)

allegro.pl/listing/user/listing.php?id=78017&us_id=35194270

Wzięłam w ciemno te koszule ale naprawdę nie żałuje polski producent bawełna 100 % fajnie wyglądają, są kolorowe i nie mają tych misiów i innych rzeczy co większość

Alex trzymamy mocno kciuki żebyś szybko urodziła :) ale zazdroszczę ci że już jesteś w tym tygodniu ja też już chce :)

Dzisiaj u nas nie ma wody i to od 10 rano :/

9 lata 9 miesiąc temu #986110 przez Lusek
Hejko :)

No to już trochę ogarnęłam tzn. wiem co i jakie dokumenty gdzie składać po urodzeniu dziecka hehe :P :cheer: wiem o becikowym. Mam druknięte co potrzeba z dokumentów do szpitala. Także tylko zebrać przygotować i będzie sobie czekać. Ostatnie pranie pieluszek tetrowych i ręczników ;) :) potem prasowanko no i złożenie w torbie :)

ewela007 przepis
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Fajny zbiór już masz :) ;) wszystko się przyda :) ;) ciuszki są super :)
Truskawki są zdrowe a trzeba korzystać puki są :) u nas niedługo będzie taki ogromny festyn truskawkowy hehe :) na kaszubach wtedy to nawet kobiałkę za 3zł można wyrwać :)

agge Ty to tego męża to masz na prawdę mało, w kółko pracuje ;) :P ehhh niech on troszkę odpocznie :)
Jest takie przysłowie nawet mówię czasami mojemu mężowi jak wpadnie w wir pracy - że nawet to i koń ponad siły nie pociągnie :P ;)
Ale nic takie czasy żeby coś mieć trzeba się nazapierdzielać :dry: :S

zancik ja też troszkę się obawiam jak to będzie czy będę wiedzieć że to na pewno teraz a nie jakieś tam fałszywy alarm ;) :P chyba tego najbardziej się boję , ze pojadę do szpitala a tam mnie odeślą bo nic się nie dzieje ;) :) ale no zobaczymy jak to będzie :) ;)
Bardzo proszę :
moja koszula : jeszcze jedna ma przyjść ale z innym motywem :)

tysiiak łooooo matko to jak on mierzył chyba nie dokładnie bo to aż nie możliwe :blink: :S

paulinka2202 mam tak samo zapinaną koszulę hehe :P pewnie że do spania :) moja też jest większa :)

Alex01 no to fajnie że pogoda dopisuje :) ;) to co czekamy do końca tygodnia mówisz i jesteś pierwsza haha :) ;)

Może jakieś zakłady czy coś :cheer: ;) :P :woohoo: :silly:

Jeszcze CIĘ nie znam a już CIĘ KOCHAM...

Załączniki:

9 lata 9 miesiąc temu - 9 lata 9 miesiąc temu #986121 przez Lizzy
Alex - witamy w klubie.. latam do łazienki co 15 min, nie mogę się zgiąć, brzuch bolący i twardy.. Jeszcze dziś odebrałam wyniki krwi i są do d***
Ale zakładam się, że będziesz pierwsza :) Mi jednak dużo dało jak 2 tyg Hani nie nosiłam, podnosiłam itp..

PS. Mi przyszły tydzień nie pasuje, żeby urodzić ;)

9 lata 9 miesiąc temu #986151 przez agge
Lusek mam bardzo podobną koszulę :) no tak to jest niestety z tą pracą :)

9 lata 9 miesiąc temu #986154 przez agnieszka1
Dziewczyny szalejecie pelna para.
Dzieki za gratki.
Lusek,bo wczoraj wrocilismy z podpisania umowy i brzuch nie dawal mi spokoju,juz mialam dosyc go.
A dla mnie kazdy mowi,ze chlopiec nawet przed tym jak nie wiedzialam nawet dzis bratowa mowila a tutaj zonk hehe taka mam nature moze.
No to dziewczynki w poniedzialek notariusz i ustalamy kiedy dostaniemy klucze.
Chyba czas zbierac manatki : D

9 lata 9 miesiąc temu - 9 lata 9 miesiąc temu #986155 przez zancik
Ja juz po wizycie.Wszystko jest ok.mała ma głowkę troszkę niżej waży 2017 :) Następna wizyta 9 lipca wtedy zrobi mi GBS i da skierowanie na morfo i mocz to już będa ostatnie badania :) Tosia jest nadal Tosią :) Jednak mam nadzieję,że bedzie chciała wczesniej wyjsc :) :)

Tysiiiak to rzezcywiście Niunio dużo waży może cos mu się pomyliło.

Ewela super ciuszki :)

Paulinkaa fajne te koszule :)

Lusek też sie tego boję :( :( Ja też mam podobne koszule :) :)

Agnieszka no super wieści :) :) :) Juz nie długo będziecie na swoim :kiss: :kiss:

9 lata 9 miesiąc temu #986157 przez agge
zancik to wizyta w dzień mojego terminu z USG, mam nadzieję że już będę rozpakowana :D
Agnieszka super, cieszę się :)

9 lata 9 miesiąc temu #986161 przez ewela007
Agnieszka ciekawe jak zareaguje rodzinka jak zaczniesz się pakować

9 lata 9 miesiąc temu #986168 przez agnieszka1
Ewela haha tez jestem ciekawa haha :D

9 lata 9 miesiąc temu #986181 przez tysiiiak
Zancik super ze po wizycie wszystko dobrze :) znow mamy tak samo wizyte bo prucz tej za tydzien mam potem 9tego :D

Bylam dzis u kadrowej bo mam niestety umowe do 24.08 i tak jak sie spodziewalam nie przedluza mi jej ale na cale szczescie macierzynski roczny mi sie nalezy i nie bede musiala sama nic zalatwiac. No coz bedzie mnie czekalo potem szukanie pracy. A noz cos lepszego sie trafi ;) nie bede sobie tym teraz glowy zawracac ;)

9 lata 9 miesiąc temu #986190 przez agnieszka1
Tysiak to Ty sekretarką ? ja tam nie patrzyłam na pracę jak planowałam dzieci tylko,aby być na umowie i aby się wszystko należało. Nie zamierzałam czekać kilka lat,aby może przedłużyli czy nie. A tak odchowam dzieciaki i znów se już będę miała z głowy.

Dziewczyny też macie takie parcia jakby dziecko chciało wyjść,Boże boję się czy zdążymy stąd wyjść. jeszcze choć tydzień. ale i tak choć podstawowe rzeczy musimy kupić.
Ci uparli się na płytę gazową, ja jej szorować nie będę :(

9 lata 9 miesiąc temu - 9 lata 9 miesiąc temu #986197 przez tysiiiak

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

9 lata 9 miesiąc temu #986246 przez zancik
Witam się w ten upalny dzień wiatrak chodzi os samego rana :) Dziewczyny jakie ja mam teraz okropne noce nie mogę sie ułożyć przekręcam sie z boku na bok ale już lewy i prawy bok strasznie bolą :( :( W nocy Tosia znowu szalała a od rana to samo :) Wczoraj gin jeszzce powiedział,że jest główka troszkę niżej ale nic nie mówił,że może wcześniej urodzę :(

Agge zazdroszczę Ci zleci szybko do 9 a gdzie tu do 30 :whistle: :whistle:

Tysiiiak jak też będe musiała szukać pracy i chyba juz nie zdecyduje sie na sklep odzieżowy mam dość 6 lat wystarczy ;) jedynie u jakiegos prywaciarz a nie we franczyznie :angry: :angry: No to znowu razem czekamy na wizytę ;)

Agnieszka1 no ja też mam od paru dni takie parcie ale pewnie to dlatego,że główka jest troche niżej tak jak gin wczoraj powiedział B) Już sobie wyobrażam reakcję Twojwj rodziny jak zaczniesz wyprowadzkę :evil: :evil:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka