- Otrzymane podziękowania: 9
- /
- /
- /
- /
- LIPCOWKI 2015
LIPCOWKI 2015
- Marysia87
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Zaraz ruszam na zakupy więc pewnie wrócę mega zmęczona i mega spocona... ale wczoraj udało mi się przekonać męża i znalazł basenik taki dla dzieci, dzisiaj go mi nadmucha i napełni wodą... więc całe popołudnie będę siedzieć w baseniku. Marzy mi się kąpiel w dużym basenie albo jeziorku ale lekarz powiedział że lepiej nie korzystać bo mogę złapać jakąś infekcję a po co mi to na koniec ciąży... więc jakoś wytrzymam.
A mam pytanko czy wy też po nocy macie plamy na piżamie od siary?? Bo ja to już nie wiem co robić, chyba zacznę spać w miękkim staniku z wkładką laktacyjną
Miłego dnia
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
- Lusek
- Wylogowany
- budujemy zdania
Tak na szybko.
ewela007 no to prawda masz rację zaraz zacznie się rozpakowywanie no to jak już będziesz wiedzieć to daj znać ???? Ja u was
Piękny brzusio rośnie rośnie
paulinka2202 to działaj z tym USG tarczycy itp żeby wszystko było dobrze
agge dasz radę wytrzymać hehe no chyba że mała będzie chciała wyjść szybciej
Marysia87 Witaj Herbatka, kawka
Ja biorę rożek
Cześć Kobitki wszystkim miłego weekendu
Jak będę miała chwilkę to nadrobię
- agge
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 10
zancik mam tak samo z tym bóólem pęcherza i częstym sikaniem, szlag chce trafić
- paulinkaaa2202
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mieć dziecko to największa nagroda od życia
- Otrzymane podziękowania: 2
AAaaaaa zapomniałam muszę jeszcze kupić moskitiere i folie przeciwdeszczowa do wózka....
Zancik przesrane z tymi upałami ale co zrobić ja też nie mogę się doczekać poniedziałku aż się ochłodzi zobaczymy na jak długo. Ja dziś nawet na dwór nie wychodzę bo będzie masakra.
Agge a często sikasz w nocy? bo ja tylko raz no i na rankiem wczesnym w ciągu dnia to dużo ale w nocy na razie spokój
- agge
- Wylogowany
- gadatliwa
- ALEX01
- Autor
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 2
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ten festyn mnie dzis wykończył. Wszystko mnie tam boli i chodze jak kaczka :/
- agge
- Wylogowany
- gadatliwa
Tysiak podziwiam Cię, ze w taki upał w ogóle wyszłaś z domu. Ja to się chyba zaraz rozpłaczę, bo już nie wytrzymuję nerwowo... pół dnia przeleżałam, bo boję się że zaraz się przewrócę, tak mi słabo.. a na leżąco wcale nie jest lepiej, no ale jak będę mdlała to przynajmniej nigdzie nie polecę
przeciągi porobiłam, a i tak wielkie G to daje bo nie czuję żadnego powietrza nawet nie mam siły, żeby wstać i zrobić sobie coś do jedzenia.
Głowa boli, chyba apap zaraz wezmę bo nie wytrzymam...
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jedyne co to stopy mi sie parza strasznie i wczoraj kupilam samdaly na szybko w pepco bez mierzenia i w domu sie okazalo ze mi stopa nie wchodzi w paski !! Dzis kupilam inne juz w biedrze a jak bede gdzies w poblizu pepco to tamte oddam.
- agnieszka1
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
I ja też wyszłam w ten upał,bo u nas są atrakcje. Ale wracałam ledwo,kurna nie mam wygodnych butów na taki ukrop pochodzę trochę i mozoli tylko narobię. koszmar
Marysia ja już od jakiegoś czasu czuję mrowienie w piersiach przy poprzednich ciążach nie miałam tego. Ale,że ja śpię w wygodnym dla mnie staniku, usztywnianym to nie mam żadnych plam.
Laski jak mi się uda to choć ręcznie wypiorę to co do szpitala,no mam jakieś obawy,że nie zdążę.
W poniedziałek idziemy do notariusza i jak załatwimy wszystko to we wtorek wieziemy papiery do banku,a i w poniedziałek mamy z tą babką ustalić kiedy ma nam klucze oddać,bo też trzeba wpisać,ale to dla picu jakąś datę wpiszemy a indywidualnie ustalimy kiedy zabierze się z rzeczami.
We środę w końcu wizyta może jemu powiem,aby już do porodu wpisał zwolnienie,bo już mi się chodzić nie chce.
- ewela007
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Agge kurcze to nie ciekawie masz, nie wstawaj bo faktycznie możesz upaść i jeszcze się o coś obić. Miej telefon przy sobie i w razie czego dzwoń albo krzycz do teściów. W takie upały nie ma żartów, dużo wody trzeba pić.
Marsia witaj na forum, gratuluję córeczki
Zancik ja na ból głowy smaruję głowę amolem i staram się zasnąć, ale to tylko moje sposoby bo przez całą ciąże nie używam lekarstw, stawiam na naturalne sposoby
Lusek a co za plany masz na weekend że nie będziesz miała chwilki aby nas odwiedzić na forum
- Lusek
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mężuś poszedł do kościółka to mam chwilkę
No trochę działałam w piątek działania pranie prasowanie,zakupy.
W sobotę to z całą rodzinka na kaszuby na obiadek ,nad jeziorko i tak jakoś cały dzień przeleciał.Pod wieczór ogródek hamak leżak z rodzicami i mężem taki mały odpoczynek- piwko -oni normalne ja 0,00% eheh truskawki i ogólnie odpoczynek he dzisiaj mam zamiar gdzieś mężusia też wyciągnąć a no i kwiatki mam jeszcze do wsadzenia takie doniczkowe ale na taras , balkon jak znalazł
Dziewczyny mamy imię dla córki mąż wymyślił : Malwina Zuzanna
Tysiiak a Ty na rok idziesz na macierzyński bo coś pisałyście o tym ???? czy najpierw na pół roku a potem dalej????
Miłego festynu
agnieszka1 trzeba się wspierać
Ale powiem Ci że ja też mam takie jakby parcie na dole i czasami boli dość ostro i muszę się na chwilkę położyć
Ale warto zapytać - to napisz jak coś Ci tam powie????
marysia87 pisałaś coś o bólach pleców ja polecam basen odkąd chodzę na basen nie bolą mnie i śpię na takiej dużej fasoli Jak miałam chwilkę przerwy od basenu to już czułam że coś boli a potem znowu zaczęliśmy chodzić i przeszło więc polecam.
Marysia ja nie mam plam ani nic a jesli tak leci to pewnie że tak miękki biustonosz do karmienia ten bez fiszbin i wkładki
Fajnie basenik tylko za mocno się tam nie odmocz hehe
zancik zgadzam się z Tobą niech tak dzieci posiedzą do 38-39tc i potem już wychodzą hehe
Alex01 śmiechowe
Tysiiiak to nieźle z tymi sandałami , ale mi też się nogi parzą zresztą zawsze parzyły i musiałam nosić sandały bardzo szybko jak już się ciepło zaczynało robić hehe
- AgusiaKRK
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 49
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Marysia87
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Agge- uważaj na siebie, takie omdlenie teraz nie byłoby wskazane... Pij często wodę może to coś pomoże i może jakiś nawiew sobie załatw... albo niech mąż/partner Cię wachluje i przynosi zimne owocowe drinki
AgusiaKRK- jeju ale śliczny bobasek jestem tu od nie dawna i nie wiedziałam że jest wśród forum już mama!! GRATULACJE!!! Jak synek znosi takie upały?? Normalnie mam świeczki w oczach... cudny taki mały "ludzik" !! Ja też miałam problem z wejściem na forum.
Lusek- mi właśnie lekarz odradzał kąpieli w basenach i jeziorach... żebym nie złapała czegoś bo bardzo podatna na to jestem, a przez całą ciążę udało mi się uniknąć więc końcówkę już sobie daruję... ale och tak bym wskoczyła do dużego basenu i chyba za nic by mnie z niego nie wyciągnęli... mogłabym tam nawet urodzić Ale mały basenik też daje radę, siedzę i się moczę jak małe dziecko hehe:) A plecy dalej bolą, wydaje mi się ze jak bym zrobiła mostek to by mi przeszło ale w tym stanie nie jestem zdolna kucnąć i wstać a co dopiero o rozciąganiu pleców mowa Może za dużo przytyłam...mam 17kg na plusie... ale lekarz nic nie mówił że to za dużo...
Jeszcze z 2 może 3 h i wyjdę na jakiś spacer bo trochę ruchu by się przydało... Jutro wizyta u lekarza już nie mogę się doczekać aż znów zobaczę swoją Małą
Jutro również postanowiłam odwiedzić 3 szpitale w okolicy i się w końcu zdecydować gdzie będę rodzić...
Miłego popołudnia