- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- LIPCOWKI 2015
LIPCOWKI 2015
- agnieszka1
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Agge on leżał w tamtym roku,ale to wszystko przez nich słabo jadł i się nazbierało,ciągle na suchym,bo jedzenie wypominali. Choć i teraz po świętach wielkanocnych jak wzięłam kawałek wędliny to słyszałam,że komuś gadała przez tel,że wzięłam

Dzięki dziewczyny za gratki. A wiecie jak teraz matka kipi jak nie wie ile dalej tutaj siedzieć będziemy? bo oni nic nie wiedzą o naszym kredycie mieszkaniu itp siostra coś jej nagadała,że czekamy i tym mnie wkurzyła,bo zaufałam jej,a ona po prostu jej doniosła,więc napisałam jej,że jednak zostajemy tutaj i że mąż rozliczy się z ojcem do końca roku haha
A wczoraj mi napisała sms,że nie słucham się doświadczonych ludzi kurna śmiać mi się chciało i uwaga,że może dlatego nam życie się nie układa heh żal dupę ściska.
Dziś powiedziałam dla męża,że jak nie urodzę nim się wyprowadzimy to ode mnie się nie dowiedzą,że urodziłam, zero kontaktów z mojej strony.
Nie uważają mnie,chcieli wyjebać z tego domu to im się udało to i moje córki nie zobaczą.
Dziewczyny jak chodziłam w poprzednich ciążach do specjalisty dentysty to mówił,że dziąsła się rozpulchniają stąd są obrzmiałe i krwawią,bo są wrażliwe i trzeba delikatnie je myć, a nawet sobie kupcie nową szczoteczkę miekką nie średnią i polecał mi pastę meridol niebieską,a czasem można dorwać z płynem, ona jest na podrażnione dziąsła.
Ja niestety w tej ciąży nie znalazłam czasu pójść do dentysty,ale zawsze se chodzę co jakiś czas i byłam w tamtym roku i podobno miałam wszystkie zęby już porobione,a że mam też słabe to mnie momentami bolą. Ale nie jest najgorzej.
Kurcze ja nie wiem aż zazdroszczę Wam,że jesteście zwarte i gotowe. Ja bym też chciała,bo jakby nie było zaraz miesiąc zostanie tylko, a boję się po prostu prać,bo jednak trochę się nazbiera a chciałabym to oddzielnie,bo w proszku dziecięcym lub kupiłam płyn lovella zapomniałam,że któraś z Was go nie polecała :/
Ktoś pytał czy pierzemy pranie swoje i dzieci. Napiszę tak jak mam tutaj pralkę już kilka lat temu kupioną,oni kupowali nawet nie wiem czy już były takie z poborem wody do prania,więc ona jest zwykła choć firma dobra,bo LG. prałam wszystko razem jasne oczywiście oddzielnie a ciemne oddzielnie,ale wszystko w proszku dziecięcym nie bujałam się,że to prane w innym a tamto w innym. co innego jak już dziecko zaczyna jeść,ale wtedy miałam takie gorsze ubrania do tego i nie żałowałam,bo toż nie wyprowadzimy dziecka umorzanego w plamach po pas.
A teraz wypatrzyłam już pralkę w takimi bajerami jak pobór wody itp dużo tego agd że głowa boli ale szukałam cenowo i wartościowo. I chyba będę brała na 7kg wsad,bo tutaj mamy na 5kg i np ja czasem ładuję na chama,aby więcej wyprać. A przy tylu osobach myślę,że 7kg to akurat. Co sądzicie o tym? A Wy jakie macie i jakiej firmy? Ja mam upatrzoną z samsunga.
A ma któraś może płytę indukcyjną? Teraz to chyba na czasie już. Bo tam będziemy musieli coś wybrać. a poczytałam też opinie w google co wybrać to dużo opinii za właśnie indukcją. Że teraz one jakby energooszczędne i mają taki bajer "zabezpieczenie przed dziećmi" tak samo pralka ma, na to teraz zwracałam uwagę.bo mamy kuchnię otwartą tam bez drzwi, szkoda tylko,że w lodówkach nie wymyślili takiego bajeru :/. ale już koleżanka mi poleciła podobno dobre,bo sama ma zabezpieczenia od otwierania.
Boję się,bo starsza już sama się obsługuje w łazience i myje ręce tutaj sama drzwi zamyka w środku i może nam tyle wody naciągnąć,mam nadzieję,że tam będą na klucz,bo mamy oddzielnie łazienkę z wc.
Aj no nic może tak źle nie będzie

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- agnieszka1
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

- Lizzy
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 3

- agge
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 10

- ewela007
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- agge
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

- agnieszka1
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

Ewela nie wiem jaki masz wsad,ale raptem za te moje "bajery" ok 200zł drożej i też darmowa dostawa. I też fajne jest to,że mogę wygrać szybsze pranie a tutaj na 40st słabo co pierze i bardzo długo i wybieram tylko jeden program 60st i pierze 2godz.
Także to żadne bajery,ale samo to,że teraz są nowsze i zawsze to inne funkcje.
Tak samo tutaj wybierali lodówkę jak najtaniej i co w środku jest dziurka,która się zatyka brudem i trzeba ją przepychać,bo inaczej cieknie woda,skrapla się. A już teście zmieniali chyba w tamtym roku to z wiatrakiem w środku chyba.
Lizzy wiem,że jest nowa instalacja,ale siła? hmmm nie wiem czy koleżanka co od niedawna mieszka w nowym mieszkaniu mają coś takiego a posiada płytę i np ona chwali,ale nią się nie sugeruję.
Zaraz zapytam ludzi czy wiedzą coś na ten temat.
Aha z usg masz na lipiec,ale już nie pamiętam u Ciebie 1 dziecko? bo ja 2 przenosiłam ciekawe jak teraz będzie.
Co już kupowaliście ze sprzętów?
agge popsuła się Wam czy tak sobie zmieniacie?
Jak zdążę wypróbować do tego czasu to Ci powiem czy dobra

- tysiiiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33

Agnieszka gratuluje kredytu

Reszta już z domku pewnie jutro

- agge
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Tysiak też spieklam ramiona, ale nawet mnie nie piekło ani nic więc luzik

Pogoda jest cudowna, oby jak najdłużej.. ja jutro rano na badania, już się boję pobierania krwi po ostatnich przygodach;P
Wstawiam fotkę, dobrze że kupiłam sukienkę bo tak to bym w te upały chodziła w spodniach

- agnieszka1
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Agge kurka na tamtych zdjeciach z brzuchem o ksztalcie prostokata wcale nie widac ze Ty taka chudzinka. Jak ja bym chciala miec taki malusi brzuszek no i piekna sukienka. Ja niestety przytyta wszedzie to wstyd pokazywac. Wczoraj jak ze sklepu wychodzilismy szla mloda dziewczyna sadlo na brzuchu nogi tez bez komentarza. Az moj skomentowal jak wyglada ja mowie ze ja w ciazy lepiej wygladam od niej. Znow nastepne to prawie gole bo figury maja bomba. Raz kidys jedna laska moze i nawet moja kolezanka nie pamietam juz weszla do sklepu w stroju kapielowym gora od stanika. Szok jak ludzie maja w glowie.
- agnieszka1
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Lusek
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 9

Rano zrobiłam zakupiki a teraz czekam na gościa z UPC żeby zrobił dekoder od TV

Przeleciało

paulinka2202 ojjj TY bidulko z tą alergią to masz przekichane

Dzięki za pochwałki ubranka

No rzeczywiście lipa z tą alergią nawet z dzieckiem nie możesz poszaleć w basenie

agge to jest malutka ta tubka 30ml taka z pomarańczowymi napisami

Jak było u rodziców ?
agge ty to i może urodzisz pod koniec czerwca hehe

zancik to lipa z tą wodą i jeszcze że Ty musiałaś targać te 4 butle wody no masakra

Trza było się zbierać to byśmy Cie wzięli

Ehhh ja w sumie w połowie lipca gdybym urodziła też bym nic nie miała za złe np 38 tc to już jest donoszona ciąża

ewela007 dzięki za pochwałki wozu i ubranka

Lizzy dzięki dzięki za pochwałki wozu

Jak się czujesz?
agnieszka1 dzięki za pochwałki rampersa

Ty się nie przejmuj rodziną , wiem że to boli ale masz wspaniałe córki ,męża kolejnącórcia w drodze i juz kredyt przyznany

Także mowie spokojnie czekaj a lada chwilka będziecie na swoim

Jeśli chodzi o Agd to beco pralki, zmywarki, piekarniki też są spoko dobre. A płyta indukcyjna to Amica ale to już wybór do was należy. Pralkę to mam Hoover 6kg i całkiem fajna jest

agge pięknie wyglądasz

Aaaaaa i pępuch wystaje hihi

Tysiiak jak było na domku ????
AgusiaKRK jak tam wam w 3 ?? Jak się czuje Franio w domku? Co tam u was słychać ?
- agge
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Lizzy, u rodziców super, tak się wczoraj nażarłam obiadu, że myślałam że mi brzuch rozsadzi, a od 12 godziny już nic nie zjadłam bo mnie tak żołądek bolał, masakra

No pępek to mi od dawna wystaje

Byłam dziś na badaniach, wstałam o 5 bo już nawet spać nie mogłam... prawie całą noc nie spałam, potem taka padnięta byłam, że jak po badaniach do babci przyjechałam to położyłam się spać, masakra

w ogóle dziś coś mi się dzieje, podbrzusze mnie tak okropnie boli jak chodzę, tragedia jakaś.. w dodatku jak mała się dziś ruszała, to przy każdym ruchu plecy mnie tak bolały, jakby mnie ktoś walił czymś ostrym od środka..
- agnieszka1
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

Lusek właśnie mnie koleżanka uświadomiła,że patrzeć na opinie i już pralkę mam upatrzoną ja postawiłam na samsunga, ona jest tania,bo wiadomo na tyle sprzętów muszę zwracać uwagę na opinię i ceny. Bo kupić coś co jest drogie i bez opinii to moja się z celem. I to jest śmieszne,że dla każdego sprzętu inna firma ma branie. Np pralki najwięcej ma dobrych opinii samsung potem za nią idzie bosch. Lodówka też najwięcej opinii mam samsung.
Uważacie patrzeć na to?
- Lusek
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 9

Hop Hop jak tu pusto normalnie wiatr hula że szok

agge i jak badania

agnieszka1 no nie wiem czy się tego trzymać do końca

To tak jak szukałam TV i chciałam już kupić sony a pan zaproponował Samsunga (szajsunga hihi

Szukaj szukaj Kochana