BezpiecznaCiaza112023

LIPCOWKI 2015

10 lata 3 miesiąc temu #950894 przez agge
Mam nadzieję. A u Ciebie to krwawienie było duże?

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 3 miesiąc temu #950904 przez Ania86poz
Teraz po czasie wydaje mi się, że nie. Ciężko powiedzieć bo zauważyłam w toalecie, woda była czerwona, poźniej wracałam do domu min 30 min, na wkładce była krew ale hmm stanowiła tak z 30% powierzchni wkładki. Tak mi się wydaję. Później jeszcze trochę wieczorem- tylko tyle co na papierze... no i co najważniejsze, bez skrzepów i ostrego bólu brzucha. a Ile było u Ciebie?

10 lata 3 miesiąc temu #950907 przez agge
U mnie właśnie było całkiem inaczej. Nie zauważyłam w łazience, tylko w pokoju. Siedziałam przed kompem i jadłam sobie spokojnie, a nagle taką ogromną falą się ze mnie zaczęło lać i zanim zsunęłam spodnie, czułam że to krew. Momentalnie w ryk, założyłam tylko grubą podpaskę i nie mogłam się opanować, nie wiedziałam w ogóle co mam zrobić. A ta krew leciała bez przerwy przez pół godziny, potem tylko po trochę od czasu do czasu. Ale początek był straszny, dlatego tak się przestraszyłam, a w dodatku byłam sama w domu i do szpitala musiałam tłuc się autobusem. Najgorsze godziny mojego życia, nie zapomnę tego nigdy. I teraz mam taki lęk przed tym....

10 lata 3 miesiąc temu #950915 przez Ania86poz
Lęk jest straszny, ja prawie przez cały pierwszy tydzień ryczałam, bo mój gin po krwawieniu nie zrobił mi usg, tylko kazał jak najwięcej leżeć... ale nie możemy się stresować bo dzidzia już od kilku tyg odczuwa nasze emocje i też je przeżywa... wczoraj pół dnia oglądałam wózki, przeczytałam, że to poprawia humor i rzeczywiście pomogło:)

10 lata 3 miesiąc temu #950932 przez agge
Mi na szczęście zrobili od razu usg i wszystko było w porządku. Próbuję się umówić do mojego ginekologa teraz, ale nie wiem co za głupie baby w rejestracji siedzą, że telefonu im się nie chce odebrać, od 2 dni się próbuję dodzwonić. Chyba będę musiała tam jechać specjalnie po to, żeby się zarejestrować.

10 lata 3 miesiąc temu #951286 przez agge
Ale Wy się rzadko odzywacie ;D U mnie dziś niespodzianka, NIE WYMIOTOWAŁAM ani nawet rano mi nie było aż tak niedobrze. Taki mam przez to dobry humor, że zaczęłam świąteczne przygotowania ;D

10 lata 3 miesiąc temu #951291 przez tysiiiak
noo cisza tu jak makiem zasiał ale pewnie przygotowania przedświąteczne idą pełną parą... u mnie za to praca, praca, praca.. od wtoku trochę luzu i od stycznia na zwolnieniu to będzie wiecej czasu :)

10 lata 3 miesiąc temu #951292 przez paulinkaaa2202
Ja juz jestem na zwolnieniu :)
Jutro idę do ginekologa ale na fundusz bo chodzę prywatnie a jak policzyłam ile musiałabym wydać na te wszystkie badania to masakra zobaczymy czy tak sie uda

10 lata 3 miesiąc temu #951294 przez agge
No na fundusz zdecydowanie bardziej się opłaca ;P
Odbiło mi i codziennie od kilku dni robię rosół :D

10 lata 3 miesiąc temu #951322 przez paulinkaaa2202
Oj Aga rosołek na pewno ci nie zaszkodzi :)
aż mi smaka zrobiłaś na ten rosół :)

10 lata 3 miesiąc temu #951355 przez agge
Najlepszy :D

10 lata 3 miesiąc temu #951737 przez agge
Chyba zacznę tu prowadzić monolog :P

10 lata 3 miesiąc temu #951852 przez paulinkaaa2202
ja dzisiaj zrobiłam rosołek jeszcze chwila i go zjem :D a jutro zrobię pomidorówkę :)

Ja ostatnio byłam u gina oczywiście udałam głupa że pierwszy raz jestem bo dowiedziałam się że jestem w ciąży i dostałam skierowanie na badania :P

Doszłam do wniosku że będę chodzić i prywatnie i na nfz :P

A mnie cały czas mdli :(

10 lata 3 miesiąc temu #951868 przez zancik
Hej Laski :)
Znalazłam chwilkę żeby zajrzeć.Ja dzis skończyłam gotować bigosik :) Jeszcze troche porządków mi zostało ale malutko myślę,że jutro już będzie błysk :) Ja miałąm trochę spokoju z rzygiem ale od paru dni znowu rano mnie męczy nawet nie zdąże nic wypić ani zjęśc i jest kibelek :( Zaparcia też nadal są :( Ja byłam w piątek na badaniach i zapłaciłam tylko 95 zł myślałam,że będzie drożej jutro wyniki :)

10 lata 3 miesiąc temu #951870 przez agge
Ja dalej wymiotuję codziennie. Choinkę wczoraj ubrałam, a Wy? :P

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka