- Otrzymane podziękowania: 3
- /
- /
- /
- /
- LIPCOWKI 2015
LIPCOWKI 2015
- Lizzy
- Wylogowany
- rozmowna
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Patka27
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
Jak wam minął dzień??bo u mnie pracowicie padam troszkę :/
Co do cery to na poczatku była taka nijaka a teraz jakoś się to normuje.Dziewczyny powiedzcie mi co stosujecie na rozstępy,czy wogole u was się zaczęły pojawiać??bo u mnie tak mimo że smaruje się oliwka to ta skóra wcale się nie robi delikatniejsza:/
Zancik ja też zaczynam się bać powoli.Moja pierwsza myśl jak się dowiedziałam ze jestem w ciąży to bylo matko czeka mnie poród przecież to tak boli,Ale my jesteśmy silne i damy radę
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
- Lizzy
- Wylogowany
- rozmowna
Ogólnie nie miałam problemów z rozstępami chyba dlatego, że kiedyś ważyłam dużo więcej i skóra się rozciągnęła
- zancik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia....
- Otrzymane podziękowania: 114
Patka ja na początku nie myslałam o porodzie a teraz jak słucham moich koleżanek które miały cięzki poród to mam takiego stracha
Lizzy ja tez smauje sie balsamem dla mam z Rossmana rozstepy mam tylko na piersiach ale juz od dawna własnie przez to ze raz chudlam raz tyłam
- AgusiaKRK
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 49
- Ania86poz
- Wylogowany
- gaworzenie
Co do cery to moja też w gorszym stanie niż przed ciążą:/ wczoraj strasznie bolała mnie głowa, w akcie desperacji chciałam wziąć apap, ale był tylko ekstra i wolałam nie ryzykować:/ dzisiaj obudziłam się bez bólu także spoko:)
Co do ślubu to my planujemy kilka miesięcy po porodzie. W ogóle to mnie facet wkurza bo ciągle marudzi, że mam jeść orzechy (nie lubię!) wiec raczej nie jem, a jak ostatnio chciałam żeby kupił wodę gazowaną to wyczytał w necie, że gazowana niezalecana w ciąży! pewnie ma racje, ale wszystko z umiarem. Nie ma co popadać w paranoję. a u niego totalny zakaz. Wkurza mnie! ale i tak było po mojemu...
- AgusiaKRK
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 49
- agge
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 10
- Lizzy
- Wylogowany
- rozmowna
Ania - nie ma co popadać w paranoję! Wodę gazowaną też piję. Piłam w poprzedniej ciąży i było ok. Teraz nawet wypiłam trochę sprita i pepsi.. wow Jedynie co nie jem to surowego mięsa, tatarów, metki tatarskiej itp. Jest dużo przesądów co do ciąży i czasem człowiek głupieje . A lepiej czasem dogodzić swoim zachciankom, bo można się zamęczyć (mnie np ze dwa razy wzięło na jedzenie z McDonalda - pyyycha ). A dziś na obiad robię pizzę
Jeszcze gorsze przesądy będą jak będziecie karmić piersią. Ile razy u mnie się łapały mamy/babcie/sąsiadki itp za głowę jak karmiąc Hanię jadłam wszystko (oczywiście w granicach rozsądku).
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
Ja miałam mdłości, na szczęście w większości już przeszły Brzuch już widoczny i łąpie mnie chyba bezsenność bo coś źle sypiam .. Dziś w nocy wstałam do Kubula on zasnął w sekunde a ja się z godzinę męczyłam ... :/
Jutro wizyta sasasa nie mogę się doczekać
- agge
- Wylogowany
- gadatliwa
Ja też wizyta jutro, wariuję już, chcę żeby było jutro
- Andziulka
- Wylogowany
- gaworzenie
Cieszę się AGGE że już Ci lepiej mi mdłości przeszły przed świętami teraz bardziej kręgosłup się odzywa i troszkę jak u TYSIIIAK bezsenność.
My również jutro mamy wizytę, jutro i w piątek bo hmmm troszkę może to wariactwo ale mam u męża w LUX MEDZIE pakiet i większość badań bezpłatnie a w piątek mamy wizytę u prywatnego lekarza z polecenia i on wie że chcemy żeby On był prowadzącym, ma w gabinecie USG a z LM dostajemy skierowania gdzie zazwyczaj masakra się sensownie dostać więc mamy z głowy bo prywatnie
30 grudnia mieliśmy badania prenatalne wg USG wszystko prawidłowo się rozwija czekamy jeszcze na testy Pappa, właśnie dzwoniłam ale nadal musimy czekać.
Nasze Małe Wielkie Szczęście ma już 6,77 cm i termin nam się przesunął z 12 lipca na 9 z tymi terminami nigdy do końca nie wiadomo właśnie w poniedziałek 05.01 urodziła moja bratowa )) 20 dni przed terminem i miała lekki szybki poród, połowę przespała ))))
ojjjjjjjjjjjjjjjjj się rozpisałam ))
- Andziulka
- Wylogowany
- gaworzenie
- agge
- Wylogowany
- gadatliwa