BezpiecznaCiaza112023

Marcóweczki 2016

9 lata 5 miesiąc temu #992038 przez MatkaWariatka86
Dzisiejszy poranek "sponsorowany" przez nudnści bleeeh :sick: :huh: :ohmy: :unsure: :cheer: ;) pół godziny "całowałam" się z WC :) :S :side: :woohoo: :blink: :laugh: :laugh: :laugh:
Moja dwulatka z Maja 2013 a Wasze dwulatki? Ninka ma na imie :) :)

malutkakamilka pomysł na nick wziął się z mojego temperamentu haha a tak serio to z racji mojego żywiołowego charakteru i zamiłowania do realizowania dziwnych pomysłów . :( :) :laugh: :cheer: :laugh: :cheer: ;) :P :P :evil: a poza tym mój mąz tak na mnie woła :P :P :P :P ;) :P ;)

Miłego dzionka Dziewoje ;) ;) ;) :cheer: :kiss:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 5 miesiąc temu #992043 przez natkka
Matkawariatka przykro mi, ale mnie pociesza fakt, że to oznacza, że z małym jest wszystko ok :)
AGnieszka to zrób tak jak ci lekarz powiedział i na razie się nie stresuj, na pewno wszystko będzie dobrze :)
Ja dzisiaj mam tylko lekkie mdłości i czuje ogromną ulgę, bo byłam już bardzo wymęczona tym :) POgoda też mi pomaga bo jest 13 stopni i jest rześko :)

9 lata 5 miesiąc temu #992056 przez AgnieszkaAga
No tak zrobie. A i zalecił mi brać no-spe. Następny termin 24 lipiec. ;)
Pogoda dzisiaj rewelka tak fajnie mi sie szlo, najlepiej ide w spódnicy krótkiej i w koszulce na ramiączkach a inni w swetrach i spodniach. zaglądali na mnie jak na wariatkę :silly: .

9 lata 5 miesiąc temu #992084 przez malutkamilka
Moja córa jest z końca czerwca 2013 - Wiktoria.

No mógł lekarz nic szczególnego nie widzieć jak miałaś późno owulację, więc uzbroj się w cierpliwość. Ja byłam w poiedziałek to tez mówił że niby coś widzi ale mam przyjść w następny poniedziałek to powinien już więcej zobaczyć.

9 lata 5 miesiąc temu #992092 przez clue
cześć Dziewczynki :)

pogoda cudowna :) ważne, że nie leje jak wczoraj, uciekam zaraz z Młodą na spacer.
moja dwulatka jest z początku lipca, nazywa się Ania i przechodzi bunt dwulatka :blink: baaaardzo ją kocham, ale czasami mam ochotę wysłać ją w kosmos ;)

AgnieszkaAga u mnie też jeszcze nic nie było widać... i podobnie jak Ty mam kolejną wizytę 24 lipca, jeszcze 2 tygodnie :woohoo:

pijecie kawę?

9 lata 5 miesiąc temu #992110 przez Gosia 2712
Hejka :)

Heh pogoda fajna przynajmniej nie upalnie :P

Aga nie stresuj sie moze owulka Ci sie faktycznie przesunela i dla tego jeszcze nic nie widac...

Clue ja pije kawe :) w kazdej ciazy pilam nawet lekarz mi kazal bo mialam bardzo niskie cisnienie ...

A u mnie jak objawow nie bylo tak nie ma :S Jedyne co to tak ok 19 juz jestem spaca i zmeczona jakbym nie wiem co robila :S a ciagle leze :P

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]
Amelka 20.05-01.06.14 [*]

9 lata 5 miesiąc temu #992115 przez PaulinaJ
Moja królowa jest z 19 lutego - Marysia :)

Ja kawę też piję :)

9 lata 5 miesiąc temu #992130 przez malutkamilka
A ja spanikowałam i piję inkę i jakoś kawy normalnej mi nie brakuje

9 lata 5 miesiąc temu #992151 przez Gabiś
Ja tu widzę, że większość z nas na wizytach nic nie widziała. :(
Ale na następnej wizycie 21ego mam nadzieję że już zobaczę groszeczek. :laugh:
Mnie do kawy nie ciągnie no może troszkę do takiej słodkiej z kapsułkowego ekspresu... Ale ostatnio zrobiłam sobie w pracy rozpuszczalną i wypiłam może z pół filiżanki bo mi nie smakowała.
Ja też nie mam na razie objawów,może czasem lekko mnie zemdli,ale szczerze to nawet mi z tym dobrze.
A tak w ogóle to cieszę się że jest to forum, że się tu mamy i ze sobą piszemy. Bardzo to miłe.
Pozdrawiam Was wszystkie i całuje maluszki w brzuszki. :kiss:

9 lata 5 miesiąc temu #992168 przez PaulinaJ
U mnie był tylko pęcherzyk. . . oby do 27-go :) Mam nadzieję, że i ja zobaczę szkraba :)

9 lata 5 miesiąc temu - 9 lata 5 miesiąc temu #992234 przez MatkaWariatka86
Jak tam Kochane minął dzionek?
Mój mały Kochany Gad padł dopiero o 21 bez drzemki w ciągu dnia bo i po co spać , dać Matce odsapnąć :P ;) :woohoo: :cheer: :laugh: Ja za to cały dzień oczy na zapałki i mdłości jak ta lala bleee :sick: :huh:
U Nas też bunt dwulatka pełną parą :blink: :)
Pogoda u tragedia , wiało, padało i co tylko ! Co do kawy to pije od czau do czasu :)

9 lata 5 miesiąc temu #992264 przez PaulinaJ
MatkaWariatka 21 . . . ale masz fajnie. Moja pada ok 22:30 :P

Dziś od rana słońce. Mimo, że bez upału to od razu lepiej na duszy. Wczoraj było ponuro więc i nic się nam nie chciało. O 16 spadamy na grilla do znajomych :)

Jeszcze 2 tygodnie do wizyty. Jak tu żyć i nie zwariować? :P

9 lata 5 miesiąc temu #992283 przez natkka
U nas tez pięknie, słońce świeci ale jest rzesko i przyjemnie. Niestety ja dalej leżę wiec niewiele mam z tej pogody. U mnie w dalszym ciągu mdłości zdominowały całe moje życie :P nie jestem w stanie prawie nic przełknąć wiec tez robie się coraz bardziej osłabiona. Mam nadzieje, ze powoli zacznie mi przechodzić bo się na czytałam ze jak to dłużej trwa to lekarz może skierować do szpitala :(

9 lata 5 miesiąc temu - 9 lata 5 miesiąc temu #992289 przez PaulinaJ
Jak długo wymiotujesz to fakt kierują do szpitala. Miałam taki przypadek w rodzinie.

a wogóle to piszecie o tych nudnościach, że i mnie bierze . . . po mięsie jest horror. Nawet na sam zapach surowego mięsa...

9 lata 5 miesiąc temu #992302 przez Gosia 2712
Hejka :)

Natkka a pijesz duzo wody? Bo od wymiotow mozna sie odwodnic i dla tego czesto biora do szpitala z odwodnienia...

Heh ja mam wizyte w poniedzialek i szczerze mowiac to jestem tak przerazona ze szok :S Boshe jak ja sie boje :S :blink: :dry:

Gabis ja jestem na tym forum ok 3lat i tez sie ciesze ze zostalo ono stworzone :)

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]
Amelka 20.05-01.06.14 [*]

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka