- Otrzymane podziękowania: 32
- /
- /
- /
- /
- Marcóweczki 2016
Marcóweczki 2016
- zoi
- Wylogowany
- rozmowna
Mykam spac, bo ostatnio caly czas mam deficyt i to bynajmniej nie przez dziecko, ktore spi obok mnie, tylko to male w srodku, juz zyc nie daje
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- malutkamilka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 + 1
- Otrzymane podziękowania: 4
- natkka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 68
Gosia fanastyczna wiadomość, ciesze się bardzo
Zoi tutaj miejsce dla ciebie tez jest więc czekamy aż się na stałe zagości z ta wielkością na początku nie ma się co przejmować bo mało która przechodzi to tak książkowo jasne ze cie pamiętam z testów owu
Ja jestem coraz bardziej wykończona tymi mdłościami, mam je cały czas a wczoraj klient przesłał mi dokumenty do przetargu żebym sprawdziła na dzisiaj a ja nie mam totalnie siły na to
- PaulinaJ
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 10
malutkakamilka wszystko będzie ok Zobaczysz Nie zamartwiaj się na zapas i nie czytaj bo w internecie rożne bzdury wypisują.
- Gabiś
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 2
A ja się jakoś dziwnie czuje. Od tygodnia męczą mnie biegunki, nie cały dzień,ale zazwyczaj wieczorem albo nad ranem o 5ej mnie wybudzi i lecę do ubikacji. Sama woda
Dziś z kolei to aż mnie coś kłuło po lewej stronie,oddechu nie szło wziąć. Teraz w pracy na razie ok. Wczoraj też rano w pracy było mi słabo, jestem sama w pokoju bo wygoniłam koleżankę na urlop (bo kto wie ile ja jeszcze w pracy wysiedzę),ledwo dałam radę. Coraz trudniej ukryć ciążę i coraz trudniej wysiedzieć w pracy z nudnościami i innymi objawami.
- malutkamilka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 + 1
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 141
Paulina heh wlasnie nie dal mi zdjecia i karty ciazy tez mi jeszcze nie zalozyl powiedzial ze za 2 tyg na wizycie mi zalozy....
MalutkaMilka heh wspolczuje rozmowy z szefem to sa najgorsze rozmowy hehe przynajmniej ja nie lubie
Gabis skoro tak sie zle czujesz to dla czego nie pojdziesz na L4? po co sie masz meczyc?
Ale pogoda paskudna az sie nic nie chce nic tylko spac hehe
- malutkamilka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 + 1
Ja mam szefa wyluzowanego i wg takiego na czasie (34-35 lat) i zawsze można się z nim dogadać.
Mi zdjęcia tez nie dał, tylko pokazał a tam tylko widać pęcherzyk.
Karty ciąży też nie założył bo ani zarodka jeszcze nie widać ani serduszka bijącego więc czekam na następną wizytę.
Ja też myslę tylko o spaniu, a tu jeszcze trzeba wytrzymać do 14. Co innego jakby coś się robiło a tu wszystko poogarniałam i siedzę i się nudzę....
- PaulinaJ
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- Gabiś
- Wylogowany
- gaworzenie
Teraz pracuję w urzędzie,większość dziewczyn,nawet p.skarbnik pracowało do 6 m-ca, bo jak się domyślam czuły się dobrze. Teraz jedna laska z budownictwa jest w ciąży i od razu poszła na L4, p.kierownik ma fajną więc nic nie mówiła ale wójt już był wkurzony.
U mnie jeszcze jest o tyle do kitu,że ja nawet jak idę na urlop to mnie nie ma kto zastąpić i zawsze mi się piętrzą wyciągi do księgowania. Teraz chciałam iść na urlop, odpocząć i wrócić, podszkolić kogoś na moje miejsce bo mamy stażystki i pracować ile się da. Pracę mam fajną,dobrze się czułam więc nic nie stało na przeszkodzie,ale teraz zaczynam się czuć gorzej i jestem w kropce.
- natkka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 68
malutkamilka fajnie, że masz spoko szefa to się zawsze chwali
- Sonia
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 1
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 141
MalutkaMilka hehe to w sumie nawet nie musialas szefowi nic mowic fajnie ze masz takiego spoko szefa i rozumie, moj jak mu powiedzialam to tez od razu kazal isc na L4 bo wie co bylo w poprzedniej ciazy u mnie a tym bardziej zdaje sobie sprawe ze ja mam za ciezka prace dla ciezarnej...
Gabis heh troche nie ciekawie masz, wiesz powinni takie cos zrozumiec ze nie kazda kobieta tak samo ciaze przechodzi ale to sa wlasnie nasze realia... nic czlowiekowi nie pomoga a jak moga to jeszcze na zlosc zrobia A jakbys zrobila tak jak Natkka radzi? teraz L4 a pozniej jak lepiej sie bedziesz czuc to wrocisz...
Sonia zagladaj czesciej hehe ale to prawda ze w ciazy lepiej unikac neta bo tylko sie czlowiek nie potrzebnie stresuje
- Gabiś
- Wylogowany
- gaworzenie
- PaulinaJ
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
My przyjechałyśmy trochę do mojej mamy. Wakacje na wsi . . . szkoda tylko, że pogoda nie dopisuje ani trochę. Mąż mój wraca dopiero 27-go tak więc chyba trochę tutaj posiedzimy.
Nudności nie odchodzą . . . co zjem to mi nie dobrze. Z jednej strony się cieszę ;P Tak jak Gosia pisała to dobry znak