BezpiecznaCiaza112023

Marcóweczki 2016

9 lata 5 miesiąc temu #993889 przez natkka
Jestem już po Dziewczyny i już wiem dlaczego chodzę do gin prywatnie :] Oczywiście usg mi nie zrobiła, nie byłam w stanie zadać jej żadnego pytania bo poza badaniem cały czas umawiała sobie pacjentki na prywatne wizyty, a pytanie jak się czuje okazało się za trudne żeby je wydusić z siebie. Jakiś koszmar i zastanawiam się czy czasem nie szkoda mojego czas żeby chodzić na NFZ do gin bo nie zaoszczędzę na tych badaniach jakoś niesamowicie dużo a pewnie co wizytę będę się wkurzać jak traktują pacjentów :(

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 5 miesiąc temu #993908 przez PaulinaJ
Jeżeli lekarz jest w porządku to nie robi różnicy między NFZ a prywatną wizytą. U mnie tak było...całą poprzednią ciążę przechodziłam na kasę chorych :) Lekarz cudowny, delikatny...taki naprawdę od serca. Teraz chodzę do niego prywatnie z racji takiej, że po prostu zaczęło mnie na to stać więc czemu by nie. Poza tym, że USG ma o niebo lepsze niż na kasę to nic się nie zmieniło ;) Dalej tak samo miły i życzliwy człowiek. Do tego malutki i rączki ma tak drobne , że nie czuć jak bada haha :)

9 lata 5 miesiąc temu #993919 przez natkka
Paulina to zazdroszczę, ja mam zawsze pecha jeśli chodzi o publiczna służbę zdrowia. Trafiam na takich lekarzy ze się odechciewa.

9 lata 5 miesiąc temu #993925 przez Gosia 2712
Hejka :)

No dzisiaj troche chlodniej jest cale szczescie :P

Natkka wspolczuje ... wiesz co ja to chyba bym w polowie wizyty wyszla :S tylko raz bylam u gina na nfz i to szczerze mowiac potrzebowalam skierowanie na badania genetyczne i weszlam do niego i w prost powiedzialam o co mi chodzi nawet mnie nie badal, ale trafilam na naprawde milego lekarza ....

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]
Amelka 20.05-01.06.14 [*]

9 lata 5 miesiąc temu #993942 przez Natalia1991
Czesc dziewczyny:) Jestem nowa tzn na forum bylam juz w mamusiach 2013:) Mój synek ma obecnie skonczone 2latka, w marcu znow bylam w ciazy strasznie sie cieszylam... niestety ciaza obumarła, szpital zabieg itp.... Odczekalismy wskazane 3 miesiace i znow te cudowne dwie kreseczki <3 i znow ten strach.... bylam u gina tydzien temu na usg nie bylo jeszcze nic widac... teraz 27 mam kolejna wizyte... bardzo sie boje.... dodam ze aby powierdzic test ciazowy zrobilam sobie bete hcg i wynik pozytywny 4/5 tydzien..... niestety nie powtozylam... dziewczyny przeszlyscie kiedys cos takiego? Strachu nie idzie opisac.... Pozdrawiam Natalia

9 lata 5 miesiąc temu #993946 przez malutkamilka
Natkka ale żeś na paskude trafiła- ja miałam taką prywatnie i przerzuciłam się na NFZ. A kiedy masz wizytę u swojego gina?

Natalia 1991 witaj, ja za dużo nie mam do powiedzenia na ten temat ale mój maluteńki lokator ma przeciwnika obok siebie i różnie się może skończyć więc też mam strachu co niemiara.

9 lata 5 miesiąc temu #993952 przez Natalia1991
bliźniaki tak?

9 lata 5 miesiąc temu #993953 przez Gosia 2712
Natalia witaj i rozgosc sie :) jak przeczytasz pare postow wczesniej to dowiesz sie co ja przeszlam... wiec wiem co to znaczy strach o malenstwo... i strata ciazy, ja stracilam az 3... Bardzo Ci wspolczuje i mam nadzieje ze tym razem bedzie dobrze :)

MalutkaMilka prywatnie i taka zolza? heh co za ludzie :S

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]

9 lata 5 miesiąc temu #993954 przez PaulinaJ
Natalia Witamy wśród marcówek ;) rozgość się. Moja pierwsza ciąża też skończyła się paskudnie. wiem co czujesz...też się ciągle boję.

No widzę, że 27-go jesteśmy już we trzy na wizycie heh :) ale będzie wieści i mam nadzieje zdjęć :)

9 lata 5 miesiąc temu #993956 przez Natalia1991
oj kurcze tak bardzo bym chciala zeby było dobrze;) w takim raziw w poniedzialek same zdjecia... :D

9 lata 5 miesiąc temu #993959 przez Gosia 2712
Hehe wlasnie to samo mialam pisac ze w poniedzialek widze tu same dobre wiesci :D :P nie widze innej opcji :B :)

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]

9 lata 5 miesiąc temu #993962 przez PaulinaJ
ja o 15 idę w kolejkę więc napiszę pewnie dopiero wieczorem :D

9 lata 5 miesiąc temu - 9 lata 5 miesiąc temu #993963 przez Gosia 2712
No ja mam na 16.50 ale pewnie z godzine opoznienia bedzie no i zanim wroce to tez troche minie (mam 100km ) wiec tez pewnie wieczorem napisze tak jak ostatnio :P

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]

9 lata 5 miesiąc temu #993965 przez PaulinaJ
Ty to się najeździsz :P Ja od mamy będę jechała to też 85 km mam.

9 lata 5 miesiąc temu #993967 przez Gosia 2712
A daj spokoj :S jeszcze jezdze takimi dziorami wiec ok 1h20min mi schodzi :S we dwie strony masz prawie 2,5-3 godziny :S (zalezy jaka droga) u lekarza najczesciej jest opoznienie ok godziny wiec jak ja tam jade to dla mnie to jest wyprawa pol dniowa :S

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka