- Otrzymane podziękowania: 141
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LUTY 2016
MAMUSIE LUTY 2016
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Heh postraszylo burza, a nawet kropli deszczu nie bylo Jade na kawe do kolezanki, przy okazji do apteki wykupic recepty heh az sie boje ile tam zostawie kasy
Asienko ja dzisiaj tylko raz wstalam tez mnie ciekawi co Ci lekarz powie trzymam kciuki za wizyte
Ania witaj i rozgosc sie napisz cos o sobie ?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Elusia
- Autor
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 0
Asieńka Mój synek pierwszy raz całą noc przespał przedwczoraj ! pierwszy raz od urodzenia spał od 20.30 do 5.00 ) wypił mleczko i do 6.30 jeszcze pospał czekam na takie chwile częściej żeby móc podładować akumulatorki zanim się maleństwo urodzi ale niestety jak on lepiej zaczyna spać to ja tak jak ty.. z 4 razy łażę w nocy siku:/ z synkiem tak miałam do końca ciąży:/
Gratulacje dla siostry!
Teraz niecierpliwie czekamy czy Ci coś lekarz powie na wizycie odnośnie płci
Ania Witaj, dołączam się do pytań
- asienka87
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 6
Byłam dziś rano w aptece, kupiłam krem przeciw rozstępom, a w zasadzie 3 sztuki, bo przy zakupie 2, trzeci był gratis nie wiem, czy to coś daje, czy nie, ale w pierwszej ciąży tez stosowałam i nie miałam rozstępów no moze jakieś 3 w dole brzucha, ale szybko zbladły i był niewidoczne więc teraz też wole używać
a Wy coś stosujecie/ będziecie stosować ?
Gosia u nas ani burzy ani deszczu:P no, ja też nie lubie zakupów w aptece, ani też badań laboratoryjnych bo zawsze tyle kasy idzie a my jeszcze początkiem wrzesnia mamy szczepienie Kacpra przeciw pneumokokom... dobrze, ze to juz ostatnia dawka bo strasznie drogie te szczepionki ;/
Elusia to u mnei znów zdarzało sie, ze synek mi ładnie noc przesypiał pierwsze raz jak miał okoló 5 miesiecy, potrafił spać od 21 do 5-6 potem sie "popsuł" ale to chyba tez zalezy od ząbkowania, kataru, ciepła w mieszkaniu , choroby itp... bo u nas był i lepsze nocki i super i takie całkiem do bani z pobudkami co godzine ale też mam nadzieje, ze teraz wiecej będzie takich nocek , ze ładnie nam będą synkowie spac no i przydałoby sie, abysmy my fajnie spały, a nie sikały ciągle
- AgulkaKrk
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 1
- asienka87
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 6
ja mam jutro prenatalne, dokladnie ostatniego dnia 13 tygodnia. Co do 3d/4d to fajna pamiatka, aczkolwiek ja za takue zdjecia poki co nie place dodatkowo, juz w 9 tygodniu dostalam takie zdjecia od mojego lekarza
Ja tez mam 28 lat, ale to moja druga ciaza, mam juz 13-miesiecznego synka o pierwsza ciaze staralismy sie 1,5 roku a druga od razu
- Ania01
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Pojechalam specjalnie do apteki
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Elusia wydaje mi sie ze gdyby nie byl pewien to by nic nie powiedzial, ale on wygladal na takiego co jest na 100% pewny to fajnie ze maly ci przespal cala noc, moze tak czesciej robic mialabys wiecej snu
Asienka wspolczuje bo te szczepienia tez duzy koszt jest takie cos to dzieci powinny miec za darmo ...
Agulka no to gratuluje synusia ja ruchow nie czuje jeszcze, ale u mnie to dopiero 11 tydzien to za wczesnie... A prenatalne mam teraz w poniedzialek
Ania Wspolczuje ale wiem co przechodzisz bo ja ze wzgledu na to ze stracilam juz 3dzieci to tez jestem ciagle wysylana przez mojego gina na rozne badania... nie stresuj sie na pewno jest wszystko ok z malenstwem a badania na pewno nie zaszkodza a przynajmniej bedziesz miec pewnosc ze dzidzia jest zdrowa... Zazdroszcze ze mieszkasz w usa zawsze tam chcialam jechac
- AgulkaKrk
- Wylogowany
- gaworzenie
- AgulkaKrk
- Wylogowany
- gaworzenie
- AgulkaKrk
- Wylogowany
- gaworzenie
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- AgulkaKrk
- Wylogowany
- gaworzenie
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- AgulkaKrk
- Wylogowany
- gaworzenie
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa