- Otrzymane podziękowania: 18
- /
- /
- /
- /
- Mamy kwietniowe 2016
Mamy kwietniowe 2016
- Wietrzyca
- Wylogowany
- budujemy zdania
Jeszcze mnie czeka część ubranek, bo dopóki nie mam szafy, nie mam ich już gdzie układać ale już niedługo...
Ale na rysunkach masz super proporcje, hahaha! Przeurocze
Pumcia,
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Super, że z Dzieciem wszystko ok, że usg udane fajnie, jak lekarz się przylozy, jak opowiada, lubię takich
Mogę Wam zrecenzowac te warsztaty "Bezpieczny Maluch", na których byliśmy:
Tematyka super, ta pierwsza pomoc szczególnie. Nie dość, że bardzo fajnie i z uśmiechem poprowadzona, to jeszcze naprawdę dużo się dowiedziałam. Było też kilka krótszych wykładów od sponsorów/partnerów (w końcu z jakiegoś powodu warsztaty są bezpłatne), typu Palmers, Bepanthen, Bank Komórek Macierzystych, ale były one w miarę skoncentrowane, były próbki, także Oki no i drugi duży temat to foteliki samochodowe i transport kobiety w ciąży i dziecka w foteliku - no tu to już się naprawdę bardzo dużo dowiedzieliśmy. Czuję się bardziej świadoma, myślę że 3h warto było poświęcić.
A na końcu jakieś losowanie nagród, były zestawy od NUKa, Palmersa, poduszki do karmienia, itp. Oczywiście nic nie wygraliśmy
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Pumcia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 131
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Tez się zdziwiłam, że tyle czasu spedziłam w gabinecie i tak szczegółowo wszystko badał - w sumię fajnie, przynajmniej wiem ze się dobrze rozwija. Pepowina, wody płodowe, łożysko, szyjka macicy tez jest ok
Ja na te warsztaty też się przejdę - mają byc u nas w marcu
Jest ! skonczyłąm ptasowanie - porobie kilka zdjęć i się pochwalę zdobyczami
- NatiK
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 2
Ile ja bym dała żeby być w domciu i oglądnąć sobie tv z meżusiem...My nadal w szpitalu jesteśmy ehh narazie o domku mogę pomarzyć jeszcze przez 2 tygodnie lub dłużej ale to się okaże na następnym badaniu...u nas ok mały ma się dobrze rośnie wypial sie ostatnio tyłkiem do giny hehe szyjka stoi w miejscu na szczęście...
My wyprawkę mamy prawie gotowa brakuje pewnie jakiś drobiazgów ale się dokupi...
A co do prasowania to kto to lubi? chyba nikt hehe
- Mikulinka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 5
A już myślałam ze którejś podrzuce swoje prasowanie
Jakoś zmęczona jestem nie wiem czy to pogoda ale odlatuje już. Spokojnego wieczoru kochane.
- Pumcia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Natik - jeszcze trochę . . .musisz wytrzymać, nei zazdroszę
Dla tych co sie nie zabrały jeszcze za prasowanie - pocieszę Was - szybko idzie miałam stos i już ogarnięte jeszcze męża rzeczy zostały - ale on może poczekać he he
Miałam się pochwalić co mam to pokaże, oczywiście tylko część
- Pumcia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mikulinka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Faktycznie pogoda daje odczuć ...
Pumcia no wreszcie pokazałeś swoje znaleziska Superowe !!!! Prze słodkie ☺
No ja się cały czas myślę czy brać się teraz czy po remoncie za pranie i prasowanie ...
Na tą chwilę pochlonieta jestem szukaniem szafek do lazienki ... później meble dla maluszków i 2 łóżka ..
Rany ale dziś tu cisza...
- Mamusia
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Właśnie wróciliśmy od znajomych mała już śpi.... A ja jeszcze idę do mezula na bajere i spacnbo padam na twarz....
- Marta1985
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 15
Pumcia sliczne rzeczy
Ten program o tych samochodach tez ogladamy .... maskara normalnie .... człowiek chciałby kupic dobry samochód a tu tak cyganią ... myogladamy bo planujemy w przyszłym roku coś kupić nowego bo nasze aktualne to małe :/
ja kończe juz całe pranie a prasować lubie jeszcze pod konice tyg mąż do znajomych muis podjechać po stelaz do wanieniki nasz co pożyczylismy, podobno sporo ciuszków ma dla nas znajoma i jeszcze da nam taki bujaczek 3 w 1
po bartku mamy taką www.ceneo.pl/17354357#tab=spec
wogole czesc widziala na fb ale tu tez siew pochwale bo mega dumna jestem z siebie co zrobiłam
- Mikulinka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Wietrzyca
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 18
od rana mi coś forum nie działało, ale już jest ok.
Więc my już po USG
Zosia jest dalej Zosią, ułożona pięknie głową w dół (jupiiii!). Waży 1,540 kg, a wiek wg usg różni się tylko o jeden dzień z wiekiem z OM Więc wielkość mamy prawidłową. Pomierzona, podpatrzona, wygląda dobrze. I pokazywała nam ślicznie paluszki rączek
Jako, że mój komputer jest za stary (), nie otworzę zdjęć z płytki, dlatego muszę czekać na męża aż wróci z pracy ze swoim. Wtedy wrzucę Wam fotki.
Mikulinka, nareszcie przyszła super! Ja byłam zachwycona tym, jak oni ją zapakowali profesjonalnie
Marta, piękne serduszko
Jak lubisz prasować, to ja chętnie bym podrzuciła Tobie Bo ja mogę prać, wieszać, składać, ale prasować... hmm...
Pumcia, no wow, superowe znaleziska.
- Pumcia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mikulinka - zamówiłaś większość produktów takich co ja mam
Wietrzyca wybaczę tak jak rozmawiałyśmy co lekarz to inne zalecenia ale ja jednak będę słuchać swojego i herbacie też słyszałam
Super, ze mała prawidłowo się rozwija. Wagę mamy podobną w takim razie bo ja w 31 tyg miałąm dokładnie 1490 i tez róznica wychodziła tylko 1 dzień fajnie słuchac takich informacji co ? i podpatrzeć jak dziecko już wygląda jak . . . dziecko zamotałąm ale mam nadzieję, że mnie rozumiesz
- Mikulinka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Juz sobie od haczam co mam z lusty i lece dalej z koksem . Dzis cos mi sie brzuch napina i ciagnie ...więc leżę . Ta ja tez mogę swoje prasowanie podrzucić .
Marta Serduszko cudne
Dziś robię kolejne podejście umówienia usg ...
Czy u Was też tak leje deszcz ... ?
- Pumcia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mikulinka
- Wylogowany
- budujemy zdania
ale jeszcze mi trochę brakuje z listy
... Lezaczek super tez myslalam o czyms takim .
Co dziś w planach macie ?