- Otrzymane podziękowania: 18
- /
- /
- /
- /
- Mamy kwietniowe 2016
Mamy kwietniowe 2016
- Wietrzyca
- Wylogowany
- budujemy zdania
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- (...) bo dziecko to cud, jedyny, niezastąpiony :)
- Otrzymane podziękowania: 153
marta jesteśmy z Tobą .. Co do wód tak mi sir właśnie wydawało, że długo i tak nie będą jej trzymać i malucha... Dadzą radę na pewno
- Heathera
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 19
Koticz u mnie podobnie, pościel dla synka kupiłam nową a jego starą zostawiłam dla córki To będziesz imprezkę miała. U nas w marcu urodziny męża są więc też trzeba będzie coś przygotować
natB U nas Wiktor też w sumie najdłużej w przedszkolu siedzi. Mąż wozi go przed praca o 6:45 tam są czyli jak właśnie przedszkole się otwiera więc jest pierwszy, czasem jeszcze z 2 dzieci jest. A odbiera go po pracy czyli tak ok 15:10/15:15. Przedszkole niby otwarte jest do 15:45 ale jak mąż po synka przyjezdza to czasem jest już sam, a czasem jest może z 3 dzieci więc też się dziwie że rodzice chyba nie pracują ;O
a u Marty w piątek będzie 34 tydzień bo pisała więc już nie jest tak źle.
U mnie wczoraj była nieciekawa noc. Zasnąć nie mogłam kręciłam się z boku na bok i było mi ciężko chyba mała mi coś gniotła :/ Poza tym wiczorem zaczęło mi tak jakby piec skóra albo drętwieć tuż pod piersiami :/ Miała któraś z Was coś takiego ? Coś mi się przypomina że w pierszej ciązy też chyba tak miałam ale nie pamiętam dokładnie :/
U mnie też dziś dość leniwie. Wstałam dopiero po 11 przez tą ciężką noc. Pralkę wstawiłam więc muszę rozwiesić. Śniadanko zjadłam i muszę obiad zrobić. Dzisiaj bitki z sosem i z ryżem Po obiedzie pewnie z młodym do biblioteki skoczymy bo już książki wyczytane ma i tyle będziemy odpoczywać
A i stwierdziłam że zacznę pakować torby do szpitala. Nie mam jeszcze kilku rzeczy ale spakuje to co mam. Bo tak jak w przypadku Marty teraz to nic nie wiadomo kiedy nas złapie i się zacznie
- Pumcia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 131
Heather a- ja właśne dziś tez się wzięłam za pakowanie Patrzę na rozpiskę - kurde 2 pary kapci ? a bo jedne pod prysznic - no tak
Kurcze myślałam, że wezme większośc z domu a tu - problem. Pizamy już dawno kupione ale reszta ? Szlafrok kupiłam nowy cienki bawełniany ( jak w załączniku ) bo mam tylko bardzo gruby z froty. Musiałam kupić ręczniki bo moje się nie nadają do szpitala klapki pod prysznic wezme ale kapcie ? kurde tez mam tylko takie grube włochate a reszta japonki o matko. Dobrze, ze zauważyłam . . .A dziewczyny tantum rosa w saszetkach brać ze sobą ? i starczy mi 6 saszetek jak myslicie ?
- Heathera
- Wylogowany
- rozmowna
Ja tantum rosa biorę. Myślę że 6 starczy, Ja pamiętam że brałam pół saszetki rozpuszczałam i miałam na jedno mycie, więc saszetka na dzień mi starczała a w szpitalu przeważnie się jest z 3 dni chyba że jakieś komplikacje.
- Pumcia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A zwykłą bielizne dopiero na wyjscie prawda ? czy dalej się nosi te poporodowe - sory za głupie pytania
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Szlafroczek pierwsza klasa hehhe nonono jak na wybieg ...
kutwa jak mnie dziś krzyż boli aaaaa....
Uwaga patrzę na niedopakowaną torbę i zaraz chyba ją dopakuję....
- Mikulinka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 5
- Pumcia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ale jestem zła z powodu tego telefonu nooooszzz kurna mać :/ :/ :/ :/
- Heathera
- Wylogowany
- rozmowna
natB szkoda telefonu no ale tak jest z tymi rzeczami materialnymi że czasem się psują. Ja mam samsunga ale chyba nigdy więcej takiego nie kupie bo co raz się zawiesza
U nas padał grad, potem śnieg i znowu grad
Ja tantum rosa 2 razy dziennie się podmywałam , ale jeszcze do tego płynem intymnym ze dwa razy
- Pumcia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A z ubraniami zrobię tak jak Ty, bo bez sensu torbę sobie zawalać
Nat - octenisept spakowany a z telefonem - złośliwość rzeczy martwych nic Ci nei działa ?Bo u mnie poszedł dotyk razem z szybką i nie mogłam nawet odbierać połączeń
- Heathera
- Wylogowany
- rozmowna
- Pumcia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mikulinka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 5