- Otrzymane podziękowania: 131
- /
- /
- /
- /
- Mamy kwietniowe 2016
Mamy kwietniowe 2016
- Pumcia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Witam nowe dziewczęta w kupie siła
NAt - 3 maj się, Jezu a Ciebie znowu jak na złość wzięło - jakby porozkładać te Twoje dolegliwości na nas wszystkie to byśmy nawet nie odczuły, a Ty sie męczysz tylko chudzinko ze wszystkim na raz zdrowiej , , ,
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Heathera
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 19
Nie było mnie trochę bo w sobotę byliśmy na tych zakupach a dzisiaj u szwagierki na kartaczach
Wronix witaj A ile masz lat ?
Nat współczuję i zdrówka życzę
Co tam u Was ciekawego ?
- wronix
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
Heathera Obecnie mam 21 lat, jeszcze nie oswoiłam się z wiadomością. Czasem się ciesze,a czemu przychodzą myśli jak to bedzie bo jakos ciezko sobie wyobrazic ale trzeba myslec pozytywnie
NatB też przechodziłam chorobe i to na samy początku, domowe sposoby nie pomagały i lezalam 2 tyg w lozku ale z dzidziusiem wszystko w porządku bo bardzo sie martwilam o niego wlasnie w czasie grypy. Zdrowiej bo to najwazniejsze teraz!
Jak sie dodaje ten suwaczek bo nie ogarniam za bardzo a termin mam na 27 kwietnia z usg ^^
- Heathera
- Wylogowany
- rozmowna
I nie martw się na pewno wszystko będzie dobrze i sobie poradzisz Z planami to tak jest czasem coś zaplanujesz i nie wychodzi. Ja np zaczęłam studia dzienne w gdańsku i się dowiedziałam, że jestem w ciąży i musiałam z nich zrezygnować. Dopiero jak synek się urodził to poszłam na zaoczne w mieście obok i juz teraz mam licencjat
Suwaczek to wchodzisz na swój profil i po prawej masz "edytuj" później klikasz w zakładkę "informacje o profilu" i na dole w rubryce "podpis" wstawiasz link z suwaczkiem
- Pumcia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Pumcia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Karii
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 3
- Pumcia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Heathera
- Wylogowany
- rozmowna
- Pumcia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- (...) bo dziecko to cud, jedyny, niezastąpiony :)
- Otrzymane podziękowania: 153
W niedziele pojechaliśmy na kawę do szwagierki, mały się trochę pobawil z jen córka i tak wknd się skończył :/ a pranie, prasowanie i sprzątanie zostało odłożone w czasie..
W sobotę mamy zamiar jechać do Ikei wybrać meble do nowego pokoju małego , będzie miał teraz większy, a ten mały zostanie dla jego siostry kolor się odswiezy, kupi się dodatki i będzie cacy
- Pumcia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Heathera
- Wylogowany
- rozmowna
I fajnie Ci z tym urządzaniem Ja to nie mogę się doczekać aż wprowadzimy się do nowego mieszkania i tam będę urządzać pokoje ale to niestety jeszcze z miesiąc czasu :/
- Wietrzyca
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 18
moj weekend pod Tatrami był wspaniały, ale niestety podróż w samochodzie dała się we znaki - czułam kręgosłup. Dzisiaj mam jeden z gorszych dni, poszłam do pracy (pracuję w korpo za biurkiem), ale nie byłam w stanie wysiedzieć. Było mi słabo, serce mi kołatało. Wyszłam po 2h. Na jutro rano jestem umówiona do mojego lekarza i podejrzewam, że moje L4 chyba przywędruje wcześniej, niż się spodziewałam. Tak jak natB pisze - też nie ogarniam. Zauważyłam, że za bardzo się stresuję i chyba ten dłuższy stan w ciąży zaczyna się na mnie odbijać. Heh.
Planujecie pokoiki? Cudownie! Przyznam szczerze, że dla mnie jest to tak jeszcze enigmatyczne, że nie chcę za szybko planować. ;P Na razie wiem, gdzie będzie łóżeczko - mamy 2 pokoje, z czego jeden był z przeznaczeniem dla dziecka i dzisiaj są tam meble ogólne typu szafa/regał/małe łóżko rozkładane/biurko, z czego biurko wyemigruje, żeby zrobić miejsce dla łóżeczka. Ale jak będę znała płeć, to zastanowię się nad dodatkami na ścianie
Cieszę się natB , że Ci już lepiej! Dbaj o siebie, żeby się to nie wróciło.
Pumcia, Hamburg nie tak daleko. Na szczęście w dzisiejszych czasach mąż może być co tydzień u Ciebie.
- Pumcia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa