- Otrzymane podziękowania: 18
- /
- /
- /
- /
- Mamy kwietniowe 2016
Mamy kwietniowe 2016
- Wietrzyca
- Wylogowany
- budujemy zdania
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Karii
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 3
- Pumcia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 131
Wietrzyca - objawy na szczescie już przeszły ale sporo się wymęczyłam, nie dojadałam przez mdłości, miałam często zawroty głowy itp . . . jest lepiej ale nie mam zamiaru się przemęczać pracą 6- max 8 h starczy rób suwaczek - będziemy odliczać razem z Tobą
- JoanaG
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 6
U mnie w pracy moja szefowa wiedziala o pozytywnym tescie już następnego dnia od samej rozmowy kwalifikacyjnej wiedziała, że staramy się i żywo nam dopingowała od 6tc jestem na l4 przy czym pomagam jej jak jestem na siłach albo telefonicznie albo zdalnie, bo ta dziewczyna co jest na zastępstwo zajechałaby się
Cóż ja chciałam napisać... (wy też macie takie "dziury" w pamięci? Goood co się ze mną dzieje? Chodzę po domu i nie pamiętam po co :/) aaaa chciałam napisać, że my z nat dopingowałysmy się w staraniach już od roku, a jak przyszło co do czego, to los zaskoczył nas obie niemalże w jednym czasie :smile:
Lubi zaskakiwać, nie powiem
- Wietrzyca
- Wylogowany
- budujemy zdania
Jak dobrze Dziewczyny, że siebie macie.
A też mi się zdarza tak zapomnieć. Albo łapię się na tym, że chcę schować mąkę do lodówki :-P
Życzę Wam miłego dnia!
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- (...) bo dziecko to cud, jedyny, niezastąpiony :)
- Otrzymane podziękowania: 153
wietrzyca fajna macie pasje widziałam w górach w zeszłym roku full ludzi z plecakami, a w nich maluchy także może i Wy wyjdziecie z maleństwem w góry, jak będzie większae?
Przepraszam z góry za błędy, ale pisze z tel
U mnie pracodawca szybko się dowiedział, bo trafiłam do szpitala z odklejajaca się kosmowka i potem byłam 3 tygodnie na L4 ciążowyM.. Po drugie u mnie toczy się,, walka,, o zatrudnienie mnie na umowę o pracę, długa historia heh.. Na razie planuje pracować, ale Maks do końca grudnia
A Wy też już czujecie ruchy? Ja już czuję, takie,, wypinanie,, się małej zupełnie inaczej niż z Władkiem bo Wład to od razu dawał czadu heh, że brzuszek w.17 tygodniu juz falowal
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Wietrzyca
- Wylogowany
- budujemy zdania
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ja od rana placze o wszystko. Strasznie to jest glupie i mam tego swiadomosc...
- Pumcia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 131
Nat - Kochana Ty to masz zawsze pod górke - uczepiło się Ciebie - jak ni ejedno to drugie. 3maj się i zdawaj relację ja jeszcze nic nie czuję pewnie trochę za wcześnie - ale jutro już wizyta strasznie się cieszę, ze zobaczę Croopka
Wietrzyca - a to normalne - hormony szaleja tez tak miałam
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- (...) bo dziecko to cud, jedyny, niezastąpiony :)
- Otrzymane podziękowania: 153
wietrzyca wyniki powinnam mieć do piątku, wizytę mam na 11:30 także przed szwagierka da mi znać, musze mieć wyniki nie ma innej opcji.. Co do antybiotyku na razie tylko ta babka z laboratorium mi mówiła wstępnie co i jak, ale ja wiesz z szoku jednym uchem wpuscilam innym wpuscilam.. Dlatego na razie czekam.. Staram się o tym nie myśleć i się nie denerwować, żeby mi tam moja królewna w brzuszku nie oszalała heh ..
Kurcze zamówiłam Wladowi czapkę z la mamy i do dziś nie przyszła :/ grrrrrrr..
Ale mam dziś sajgon w robocie , tydzień mnie nie było, a takie mam plecy eh..
No nic 2,5 h zostało to nadrabiam dalej..
wietrzyca eeee nie płacz! Uszaki do góry, cyc do przodu i dajesz ..
- Wietrzyca
- Wylogowany
- budujemy zdania
a co to za czapka z la mamy (nie z lamy ;P)? Chwal się.
Ja z tym płakaniem to już miałam, ale to 6-10tc (najlepiej, jak rozpłakałam się w aptece przed półką z kremami na rozstępy ). Już myślałam, że mi przeszło... a tu masz!
Pumcia, Ty masz Croopka, ja mam Bąbelka... może po USG zmienią ksywki? Trzymam kciuki za Twoje jutrzejsze.
Btw... Mąż wczoraj kupił puszkę Coli, a na puszce imię... "Bąbelek"
- JoanaG
- Wylogowany
- budujemy zdania
ja tez dzisiaj cały dzień siedzę w papierach i dłubię na sesji zdalnej z domu, którą co rusz mi zrywa wrrrr wściekam się...
co do płaczu, ja złapałam się na tym, że nie mogę oglądać np. niektórych reklam bo wyję jak bóbr, na pewno wygląda to co najmniej komicznie
Pumcia zazdroszczę wizyty już jutro, ja na swoja muszę czekać jeszcze dwa tygodnie, ale przy tym kaszlu wywracającym wnętrzności zwyczajnie boję się o Mikrusa.... pocieszam się tylko tym, że podobno lepiej przyjmować antybiotyk niż męczyć dziecko długotrwałym kaszlem.... inaczej chyba zwariowałabym z lęku o niego....
Dziewczyny (do tych, których dzieci jeszcze nie ujawniły się) macie już jakieś przeczucia? Jakieś pomysły na imiona? Pochwalcie się
- Karii
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 3
- Wietrzyca
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Heathera
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 19
Patrze, że ja z Was najmłodsza bo dopiero 23 lata mam :O
Ruchów jeszcze nie czuję, ale za to ostatnio byłam na usg i wszystko jest ok
Mi się wydaje, że teraz będzie dziewczynka Weronika, ale nic jeszcze nie wiadomo. Jak będzie chłopiec to będzie gorzej z imieniem bo mąż chce- Nikodema a ja- Oskara Ale najważniejsze żeby było zdrowe i wszystko ok.
- JoanaG
- Wylogowany
- budujemy zdania
Kari co ja pacze my idziemy łeb w łeb w zasadzie niby wcześnie, wiem ale na prenatalnych (choć nie spodziewałam się w ogóle) dzieć tak wywalił do sondy siusiora, że nie sposób było go nie zauważyć