- Otrzymane podziękowania: 153
- /
- /
- /
- /
- Mamy kwietniowe 2016
Mamy kwietniowe 2016
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- (...) bo dziecko to cud, jedyny, niezastąpiony :)
Ja pije kawę od jakiegoś czasu znowu, ale u mnie to jest płaska łyżeczka kawy rozpuszczalnej i połowa kubka jest mleka czyli tzw. Mleko z kawą
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Marta1985
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 15
Kurczę zamówiłam legginsy ciążowe i powinny dziś przyjść bo nie mam w czym chodzić jedynie sukienki ale to zimno w taką pogodę
- Wietrzyca
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 18
W ogole myslalyscie cos o plaszczu/kurtce na zime? Przypadnie nam chodzenie po zimnie przez wiekszosc ciazy...
Pumcia, mysle o Tobie caly dzisiejszy dzien.
- Pumcia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 131
Wietrzyca - chyba mnie przywołałaś telepatycznie, bo weszłam specjalnie, żeby się pochwalić dzisiejszym USG genetycznym. Pamiętam, ze jutro masz swoje więc zdaję szybko relacje.
Wszystko z Croopkiem Ok zbadał Go wzdłuż i wszerz, chociaż nie było łatwo bo strasznie się ruszał nawet lekarz smiał się, że założył sobie rękę za głowę i tylko mu drinka brakuje bo wygląda jak na wakacjach he he śmieszne to było, niestety płci jeszcze nie zobaczyła ale przy nastepnej wizycie za 4 tyg już pewnie będę wiedziała. Wszyscy mi mówią że będzie chłopak i ja sama łapię się na tym, że mówię On i ostatnio u mnie jakiekolwiek dzieci się rodzą to są sami chłopcy więc ja dla przekory chciałałabym dziewczynkę ale chłopcy sa tacy słodcy
Kupiłam sobie dziś fajne leginsy ciązowe na polarku, kurcze obok mojej kliniki jest super sklep z odzieżą ciązową i że ja go wcześniej nie zauważyłam he he co do kurtki to mam taką jedną, która nie jest na zamek tylko obwiązuje się ją w pasie więc chyba daruje sobie zakup nowej. Chociaż zobaczę czy się zmieszcze
- Wietrzyca
- Wylogowany
- budujemy zdania
Ja właśnie nie mam ani płaszcza, ani legginsów. Od siostry po jej ciąży dostałam ciążowe jeansy jedne (w których zaczynam chodzić powolutku, bo są cudownie wygodne) i kilka sukienek do pracy. A tak to nie mam nic cieplejszego ;P Dlatego tak się Was dopytuję, licząc na inspirację
- Pumcia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
3 mam kciuki za Twoje jutrzejsze badanie, fajne uczucie ma już 7cm
- Wietrzyca
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Marta1985
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 15
Super rzeczy ciążowe są z happy mum ale kosmiczne rzeczy. Ja nam 3 ładne sukienki które się nadają na ciążę parę bluzek no i potrzebuje leginsow na wyjście ☺a kurtek nie kupiuje myslr ze dam rade z tym co mam a jak nie to pozycze od mamy ☺
- Pumcia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dziewczyny ja też jak nawet coś kupuję to raczej staram się takie co mi sie i póżniej przydadzą. Fajne są tuniki trapezowe, sukienko-tuniki bombki i wcale nie drogie. Ja mam sporo, zeczy które zawsze były na mnie luzne wiec teraz będą jak znalazł
- Wietrzyca
- Wylogowany
- budujemy zdania
To za mnie kciuki jutro też trzymajcie Bo ja cała w stresie dzisiaj.
- Pumcia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ale jak zobaczyłam, że u mnie wszystko ok to się rozluźniłam ale cały czas o niej myślę . . . młoda dziewczyna . . . nie wiem co było nie tak, ale musiało coś być na rzeczy
A i nie wiem jak u Ciebie ale u mnie takie badanie to koszt 220 zł
- Wietrzyca
- Wylogowany
- budujemy zdania
Jeszcze nie wiem ile kosztuje. Mam USG w pakiecie prowadzenia ciazy w jednej z tych prywatnych sieci medycznych (jakas zaleta pracy w korpo jest - dokladaja nam do abonamentu), ale na pewno do mojego gina prywatnie tez sie bedzie trzeba wybrac (przyjmuje i w sieci i prywatnie). Wtedy sie na pewno dowiem, po ile on sobie liczy takie badanie.
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
pumcia kochana mega się ciesze, ze z kropkiem wszystko wporzadku ja też tydz. Temu pierwszy raz słuchałam serduszka heh
Cudowne wspomnienia
wietrzyca ja oglądam ten program 600 gr szczęścia, ale to faktycznie nie dla mnie tez zdarza się, że rycze jak głupia
marta gratuluję ruchów moja wczoraj tak fikala, że widziałam falujacy brzuszek Aż nie wierzyłam w to co widzę, ale jak przykładam rękę to jeszcze nie daje znać heh
Ja mam jutro wizytę, czekam na wyniki.. Sama Dumam co będzie, jak wyjdą zle pfu fu
wietrzyca na którą masz godzinę wizytę? 3 mam kciuki!
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
rosną i te które miałam do karmienia z Wladem noszę juz teraz hahaba także staniki się przydadzą .. Kurtki i płaszcze tez nie kupujemy, mieszkam na wsi, głównie poruszam się autem a gorzej tylko jak pojadę w góry w styczniu na ferie, ale wtedy się coś wymyśli
- Karii
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 3
Super że wszystkie dzieciątka tak dobrze się rozwijają, Ja co do odzieży ciążowej to mam 3 pary spodni, ostatnio kupiłam sobie spódniczkę dżinsową i mam kilka bluzek i tunik z pierwszej ciąży, co do płaszcza na zimę to mam taki awaryjny jak chodziłam z Adasiem w ciąży to tylko guziki musiałam poprzeszywać wiec nic nowego nie zamierzam kupować. A nie no zamierzam jakieś leginsy